- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.901
Değişiyor valla onlar bize değil biz onlara ayak uydurmaya başlıyoruz bir müddet sonraTüm düzen değişiyor bu bebeler yüzündengidp gelip yürüteç le TV sehpasına vuruyor ne bekliyor acaba kafasına düşmesini mi bide gülüyor vurunca
Isırırım vall dayanamıyorum zatenDeğişiyor valla onlar bize değil biz onlara ayak uydurmaya başlıyoruz bir müddet sonra.
Sen anlamazsın onun zevki orda çıkıyoraman Allah korusun minik sipam beniiiim totodan ısır bı
Tabi tabi buyuyuncede rahat ediliyoIsırırım vall dayanamıyorum zatenya şimdi seninki gibi büyüyüp rahat etmek vardı
Sus kız yarışmadan yarışmaya koşuyorsun bide konuşma ben kendime yemek yapamıyorumTabi tabi buyuyuncede rahat ediliyo
Ayyyyy ben sana vermiştim çok güzel görünüyordu ellerine sağlıkBenimki 2. Melemendi 2. Oldum
Bak bak beni mi takip ediyon senSus kız yarışmadan yarışmaya koşuyorsun bide konuşma ben kendime yemek yapamıyorum
Gördüm kuzuum oy veren parmaklarına kurbanAyyyyy ben sana vermiştim çok güzel görünüyordu ellerine sağlık
Ilk defa yaptım elhan abla. Eşimin çok çocukların çok hoşuna gittiYoğurtlu kabak çorbası yaşasın
Ben de kızAyyyyy ben sana vermiştim çok güzel görünüyordu ellerine sağlık
Ooo ziyafetEline sağlık :)
Ben bugün etli nohut yemeği yanina pirinç pilavı ve salata yapıcam Allah izin verirse
Sağol canım iyiler çok şükür. Bugün gittiler kontrol için ama test yapmiyolarmis eski düzeninze donerbilirsnz demişler.Geçmiş olsun kuzum ya inşallah daha iyilerdir
Burası gecen hafta öyleydi. Bu hafta o kadar değil ama yine de sıcakBugün yemek yok hava aşırı sıcak ya baygınlık geçirmeli resmen
Yaaa yirim siziiiyaaBen de kız
Ben de sana verdim pericik
Yaaa yirim siziiiyaa
Çok şükür canım yine de çok dikkatli olsunlar bünyeleri buara zayıftır başka hastalık kapmasınalr bugünlerde geçecek inşallahSağol canım iyiler çok şükür. Bugün gittiler kontrol için ama test yapmiyolarmis eski düzeninze donerbilirsnz demişler.
Hep dikkatliydiler işte teyzemgilden almışlardi ama daha dikkatli olurlar zaten inşallah geçecekÇok şükür canım yine de çok dikkatli olsunlar bünyeleri buara zayıftır başka hastalık kapmasınalr bugünlerde geçecek inşallah
Öyle ya bir nefesten bulaşıyor illet neyseki kolay atlatıyor lar kuzum.Hep dikkatliydiler işte teyzemgilden almışlardi ama daha dikkatli olurlar zaten inşallah geçecek
Büyüdü teyzesi 5 aylık oldu bile tosun paşaÖyle ya bir nefesten bulaşıyor illet neyseki kolay atlatıyor lar kuzum.
Senin bebiş nasıl oldu büyüdü mü minnoş
Allah'ım yerim ya tam ısırmalıktır o şimdiBüyüdü teyzesi 5 aylık oldu bile tosun paşaşuan halisiyla cebellesiyo çığlıklar atiyo sıpa
Sebzeli bulgur pilavı ve tavuk çorbası var bugün.Allah bereket versinSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız?
Dün yoğurtlu kabak çorbası ve domates soslu makarna yaptım. Biraz onlardan kaldı. Allah bereket versin. Yetmezse bir şeyler eklerim yanına.
Siz ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@sekersizcikolata
@donashippo
@Sumeyye07
@balpamuk
Alyaliya
@Yesilb4h4r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?