How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Merhaba canım.. mevsim geçişlerinde bende de oluyor bu halsizlik.. ben dünde yazamamıştım.
Dün için bir gün önceden taze fasulye vardı az tavuk haşladım yine önceki günden kalan pilavla kıza çorba yaptım. Minik patateslerim vardı onları fırında kızartıp üzerine didiklenmiş tavuk ve tavuk suyu döktüm az . Değişik bir yemek oldu:))
Bugünde mercimek çorbası ve kuru fasülye yaptım. Eşim arkadaşlarıyla piknik yapacak zaten. Birde tramisu denedim:))

A. S canım bende dün geçiştirdim eşimin işi vardı dışardaydı kendim için yemek yapmaya ne hevesim vardı ne halim 🙈 bugün taze fasulye pilav yapacam inşallah. Benim için taze fasulye birçok kişi için makarna diyebilirim aşırı seviyorum hergün olsa yerim ❤
Temizlenmiş olunca cidden hazır yemek gibi oluyor ama temizleme işi çok sıkıcı 🤣🤣🤣
Afiyet olsun canım..

Merhaba canım.. mevsim geçişlerinde bende de oluyor bu halsizlik.. ben dünde yazamamıştım.
Dün için bir gün önceden taze fasulye vardı az tavuk haşladım yine önceki günden kalan pilavla kıza çorba yaptım. Minik patateslerim vardı onları fırında kızartıp üzerine didiklenmiş tavuk ve tavuk suyu döktüm az . Değişik bir yemek oldu:))
Bugünde mercimek çorbası ve kuru fasülye yaptım. Eşim arkadaşlarıyla piknik yapacak zaten. Birde tramisu denedim:))
Maşallah çok hamaratsın bugün 🧿🧿🧿
Afiyet olsun canım

Oh Afiyet olsun kuzum ❤️benimde dünden yeşil fasulyem ve pilavim var ama bugün canım kızartma istiyor belki karışık kızartma yaparım ve köfte. Fasulyeyide yarına yeriz diye düşünüyorum.

Oh Afiyet olsun kuzum ❤benimde dünden yeşil fasulyem ve pilavim var ama bugün canım kızartma istiyor belki karışık kızartma yaparım ve köfte. Fasulyeyide yarına yeriz diye düşünüyorum.
Kızartma güzel de ocağın başında beklemesi işkence 😂😂
Allah kolaylık versin canım

Back