- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.821
Oh eline saģlikAksam yemegi sonrasi cay icerken bamya ayikladim kizimi uyuttuktan sonra da pisirdim yarina yemegim bamyamm var miss gbi ve de manti Allah bereket versn smdiden yazaym dedm yarn disarida olacagm o yuzden yemegm hazir olsun aksam gelince diye dusundum yaptim iyi yaptim
Dünden az kurufasulye var.yanına naparim bilemiyorumSelamun aleykum kızlar. Dünden taze fasulye kaldı biraz. Yanına da bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum. Pirinç ağır oluyor nedense.
Siz nasılsınız?❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Sagol kuzumOh eline saģlik
Selamun aleykum kızlar. Dünden taze fasulye kaldı biraz. Yanına da bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum. Pirinç ağır oluyor nedense.
Siz nasılsınız?❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Hepsi geçecek Allah'ın izniyle canım. Kendini sıkma. Yapamıyorsan yapamıyorsunAleyküm selam canım bizim bugün kahvaltıyla yemek bir oldu gibi
Kıymalı yumurta yaptım
Dünde mrlrmen yapmıştım
Allahım yemek yapamıyorum yaa
Hepsi geçecek Allah'ın izniyle canım. Kendini sıkma. Yapamıyorsan yapamıyorsun
Bir kaç hafta daha peynir ekmek ile idare edilir. Olmadı bazı öğünler dışarıdan sipariş edilir.
Hangisini yaptınızCanım çok sağol ne kadar rahatlatıcı yorumunsaat geç oldu biraz ama az önce dediğin gibi yaptık aşermek bumu oluyor bilmiyorum
Hangisini yaptınız
Mideni rahatsız etmezse neden zararlı olsunDışardan söyledikbunu yemem zararlı mı bilmiyorum ama çiğköfte çekti canım
Mideni rahatsız etmezse neden zararlı olsun
Ince bulgur beni mahvederdi ama canım da nasıl isterdiBiraz ama sanki günlerdir aradığım tay buymuş gibi hissettim
Aynen benimde şimdi de aklımda kısır varInce bulgur beni mahvederdi ama canım da nasıl isterdi
Selamun aleykum kızlar. Kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazı iltihaplanmış. Boğazını acıtmayan bir şeyler yapmam lazım. Çünkü boğazı çok acıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Yaa kıyamam yavrum beniiimSelamun aleykum kızlar. Kızımı sağlık ocağına götürdüm. Boğazı iltihaplanmış. Boğazını acıtmayan bir şeyler yapmam lazım. Çünkü boğazı çok acıyor
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Doktor çok sıcak da çok soğuk da içmesin dedi. Ama patates püresi aklıma gelmemişti. Teşekkür ederiz canımOyu kurban olurum çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sıcak çorba en iyi gelir heralde
Patatea püresi falan da iyi.gelir mi acaba iyice ezip sütle karıştırsan akışkan olıyor ya o da acıtmaz belki
Allah razı olsun canım. Hava sıcak, soğuk şeylere çok dikkat etmedik açıkçasıYaa kıyamam yavrum beniiim☹çok geçmiş olsun kuzum ☹
Allah razı olsun canımGecmis olsun canim
Kuzum valla benimkide sürekli dondurma istiyo çokta yiyor almasak bı dert alsak bı.Allah razı olsun canım. Hava sıcak, soğuk şeylere çok dikkat etmedik açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?