• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla benmde bamyam var bugun de yeriz cnku ayiklamasi zordu pisirdim yicez bitene kdr 🤣🤣
Peynirli makarna yaptim birde Allah bereket versn
Bir keresinde bamyayı temizlemesen pişirmiştim. Ilk defa almıştım çünkü. Daha da bamya almadım eve 🤣🤣🤣
Size de afiyet olsun canım.

Aleyküm selam canım benimde dolma biberlerim var ama kendimde onları dolduracak gücü göremiyorum yaa 😄
Bi kısır yapamadım bu arada bugün bi yapsam da rahatlasam siz yazınca herşey güzel geliyor ama yapmaya gelince yapamıyorum 😋

Aleyküm selam canım benimde dolma biberlerim var ama kendimde onları dolduracak gücü göremiyorum yaa 😄
Bi kısır yapamadım bu arada bugün bi yapsam da rahatlasam siz yazınca herşey güzel geliyor ama yapmaya gelince yapamıyorum 😋
Yakın olsak yapar gönderirdim kız 😔
Etrafta yapacak kimse yok mu

Selamun aleykum kızlar. Günaydın herkese. Sabah kızıma peynir eritmesi yaptım. Bizim oralara özgü bir kahvaltılık. Akşam için de etli patlıcan yemeği yapacağım inşallah. Belki yanına pilav yaparım. Allah bereket versin 😋😋
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11

Back