- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.801
Aa bende tarhana corbasi yaptim cok uzun zamandan sonraSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben şimdi yemeğimi ocağa koydum. Tarhana çorbası ile etli taze fasulye yapıyorum. Siz de neler var neler yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Ellerine sağlık canım. Yarinki menü de tamamAs fesleğenim.
Barbunya pilavın yanına evde çok kırmızı biber 🌶 olduğu için fırında peynirli biber, ezme salata ve san Sebastian cheesecake yaptım.
Yarın için de biftekleri sosladım fajita yapıcam. Bugünden salatalar da kaldı
Ne güzel yapmışsınızAa bende tarhana corbasi yaptim cok uzun zamandan sonra
Salata manti ve tiramisu menumuz dolasmaya cktik gelncede cok acikmistm boyle hazirladim tatliyi gnduz yapmistim .
En sevdiğim, balık.Izgara balık, salata, karpuz, közlenmiş patates:)
Afiyet olsun canımBende bugün yeşil fasulye, pilav ,salata mayalı ekmek ,puding karpuz var
Ayyy ne güzelEline sağlık canım. Benim dünden nohutum var belki az makarna yaparım. Yarın tatile gidiyoruz. Birkaç gün yemek derdim olmayacak
Sağol kuzum sanadaAfiyet olsun canım
Geçen sene hepimiz taze fasulye yapmıştık. O geldi aklımaTaze fasulye
Tavuk cobrasi terbiyeli
Bulgur pilavı
Yoğurt yada cacık
Geçen sene hepimiz taze fasulye yapmıştık. O geldi aklımaTaze fasulye
Tavuk cobrasi terbiyeli
Bulgur pilavı
Yoğurt yada cacık
Çocuktu koronaydı biraz endişeliyim aslında. Yolda uzun biraz.Eşim ısrar etmese bu sene deniz istemiyordum. Geçen haftaki şehir gezisi gibi olmuştu. Kendimiz takilmiştik. Güzel olmuştu. İnşallah bu da güzel olur. Tek iyi yanı ne pişirsem diye düşünmeyeceğim.Ayyy ne güzel
Bizim yerimize de eğlen canım
Arabanız var mıÇocuktu koronaydı biraz endişeliyim aslında. Yolda uzun biraz.Eşim ısrar etmese bu sene deniz istemiyordum. Geçen haftaki şehir gezisi gibi olmuştu. Kendimiz takilmiştik. Güzel olmuştu. İnşallah bu da güzel olur. Tek iyi yanı ne pişirsem diye düşünmeyeceğim.
Evet canım var ama kız uzun süre koltuğunda oturmak istemiyor. Kucağıma hatta babasının kucağına gitmeye falan çalışıyor. Sürekli ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. Yolun sonunda tükenmiş oluyorumArabanız var mı
Kuru fasülye pirinç pilavı yaptım canım. Yanına yoğurt tursuSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben şimdi yemeğimi ocağa koydum. Tarhana çorbası ile etli taze fasulye yapıyorum. Siz de neler var neler yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Anlıyorum canım.Evet canım var ama kız uzun süre koltuğunda oturmak istemiyor. Kucağıma hatta babasının kucağına gitmeye falan çalışıyor. Sürekli ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. Yolun sonunda tükenmiş oluyorum
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlıkKuru fasülye pirinç pilavı yaptım canım. Yanına yoğurt tursu
Amin canım inşallah..Anlıyorum canım.
Biraz otursun biraz kucağına alırsın, inşallah çok sıkmaz seni.
Gece ciksaniz yola uyur belki canim biz oyle yapmistik kizim kucukkenEvet canım var ama kız uzun süre koltuğunda oturmak istemiyor. Kucağıma hatta babasının kucağına gitmeye falan çalışıyor. Sürekli ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyorum. Yolun sonunda tükenmiş oluyorum
Ellerine sağlık canım. İyi eğlenceler size.Aksam yemegi sonrasi cay icerken bamya ayikladim kizimi uyuttuktan sonra da pisirdim yarina yemegim bamyamm var miss gbi ve de manti Allah bereket versn smdiden yazaym dedm yarn disarida olacagm o yuzden yemegm hazir olsun aksam gelince diye dusundum yaptim iyi yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?