- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.761
Gerçekten güzel oldu. Ablası onu tutamaz da eşimle dönüşümlü baktık.piknik size iyi gelecekti oh mis gibi
kaç aydir evdesin degişik olsun..
cadiyi ablaya birak oynasin :)
yada eşine postala gezdirsin parka felan götürsün :)
Ne güzel yapmışsınız.Yaparsın canım. Oda eglenir.benim misafirlerim gitti.yazmadıgim gün ailecek yemeğe gittik.dün ise artan yemekler vardı karpuz kavun vardı dogradim yedik. Bugün ise bilmiyorum ne yapacağım. Artık evdekiler ne isterse
Uyudular çok şükür. Küçük kızım neredeyse hiç dışarı çıkıp oynamadı desem abartmış olmam. Çok mutlu oldu,Evet ya buz gibi çok güzel oluyor.vişneyle karışık yapıyorum bazen az şekerli ekşi ekşi sıcakta iyi oluyor.
Açık havada koşturmak yormuştur onları güzelce uyurlar inşallah:))
Yaaa yerim onuu gece çöker ona yorgunluk insallah iyi uyurHem de nasıl
Ben yoruldum ama o hala oyun oynuyor.
Kıyamam ya.. çok seviyorlar oraya buraya koşturmayiUyudular çok şükür. Küçük kızım neredeyse hiç dışarı çıkıp oynamadı desem abartmış olmam. Çok mutlu oldu,
Yatağa gitmek istemedi ama girer girmez de uyuduYaaa yerim onuu gece çöker ona yorgunluk insallah iyi uyur☺
Ne yapsınlar sıkılıyorlar.Kıyamam ya.. çok seviyorlar oraya buraya koşturmayibizimki sık çıkıyor ama her defasında sevindirik oluyor
Gelmişken menümüde yazayım. Dünden et suyuna şehriye çorbası yapmıştım ondan var. Birde etli nohut yaptım. Erik suyu var. Salata da yaparım. Pilavida eşim isterse yapacağım az birşey..
Ne yapsınlar sıkılıyorlar.
Ne güzel yemekleri halletmişsin. Ben hâlâ bilmiyorum ne yapacağım
Bugün mesayideEşine devret o düşünsünsabahtan yapınca rahat oluyor. Diğer işlerime vakit kalıyor..
İşte buuuYatağa gitmek istemedi ama girer girmez de uyudu
İş olduğu için çaktırma boşver. Bak mesela benimki izinde ama işim var dedi gitti. Ne zaman geleceği belli değil. Aklımdaki saatte gelmezse ben çaktiracağım mesela:)Bugün mesayide
Ona da çok sinir oldum da çaktırmıyorum.
Mesai olmasa kıyameti koparırdım amaİş olduğu için çaktırma boşver. Bak mesela benimki izinde ama işim var dedi gitti. Ne zaman geleceği belli değil. Aklımdaki saatte gelmezse ben çaktiracağım mesela:)
Akşamda menemen + kahvaltı öneriyorum..
Feslegenim kuzum...selam eder gül yüzünden öperim.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dünden çok yorulmuşum
Ama kalanlarla idare edeceğim artık. Yeni şeyler hazırlamaya hiç halim yok
Sizde durumlar nasıl?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Patlıcan musakkaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dünden çok yorulmuşum
Ama kalanlarla idare edeceğim artık. Yeni şeyler hazırlamaya hiç halim yok
Sizde durumlar nasıl?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Çocuklar evde bunalıyor değişik istiyorlar oynamak istıyorlar bence biraz salsak iyi arkadaş istıyor yanına. Benım kızım arkadaş buldu mu hiç bana bakmaz anne git arkadaşımla oynayacagim diyor yalnız birakamıyorumUyudular çok şükür. Küçük kızım neredeyse hiç dışarı çıkıp oynamadı desem abartmış olmam. Çok mutlu oldu,
Teşekkür ederiz elhan abla. Size de afiyet olsunFeslegenim kuzum...selam eder gül yüzünden öperim.
Ocak bugün kaynamayacak dünden taze fasulye ve bulgur pilavı var. Soğuk bir ayranla nasipleniriz inşallah.
Herkese selam ve sevgiler.
Çocuklar kendi akranlarıyla oynamak istiyorlar.Çocuklar evde bunalıyor değişik istiyorlar oynamak istıyorlar bence biraz salsak iyi arkadaş istıyor yanına. Benım kızım arkadaş buldu mu hiç bana bakmaz anne git arkadaşımla oynayacagim diyor yalnız birakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?