- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.641
Eşim mercimekli pilav istedi.birazda şehriye çorbası yaptım. Yanınada yoğurt. Herkeslere afiyet olsunSelamun aleykum kızlar. Misafirim var. Ne yaparım hiç bilmiyorum
Eşim kahvaltı için kıymalı biberli domatesli bir şey yaptı.
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Canım ben problem yaşamıyorumKizlar size de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama siteye görerken problem yaşıyorum cuma akşamdan beri. Neyse ben bu akşam salçalı spagetti, tavuk ızgara, patates kızartması ve salata yapıyorum. TAM çocuk menüsü, çocuğu olan bize koşsun
Teşekkür ederim canım. Benim kızlar sabahın köründe uyandıKolay gelsin canım benim kızlar uyuyor daha kahvaltı yapmadık
Kaç gündür canım yeşil fasulye istiyor
Menüm
Etli yeşşl fasulue
Pilav
Salata
Yoğurt
Ben de öyle olmuyor? Yöneticilerle mesaj atsana?Kizlar size de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama siteye görerken problem yaşıyorum cuma akşamdan beri. Neyse ben bu akşam salçalı spagetti, tavuk ızgara, patates kızartması ve salata yapıyorum. TAM çocuk menüsü, çocuğu olan bize koşsun
Olsun o da yeterGüzelinden bi salata var bende başka bise yok
Afiyet olsun. Ellerine sağlık canımEşim mercimekli pilav istedi.birazda şehriye çorbası yaptım. Yanınada yoğurt. Herkeslere afiyet olsun
Sağol canım benimAfiyet olsun. Ellerine sağlık canım
Hoş geldin canımMerhaba,
Ben aranıza yeni katıldımburayı ilk kez takip ediyorum. Günlük menüleri paylaşmak ne güzel. Her kadının derdi her gün ne yemek yapacağım sorunsalı!
Biz bugün denize geldik. 6 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Hem böyle bir ortamda dışarıdan yememek için hem de zaten sağlıklı ev yemeği yesin diye ben benekliğinden beri mümkün olduğunca yanımda yemektaşırım hep.
içi çelik yemek termosumuz var. Sabah köfteleri pişirip yemek termosuna koydum. Yanına da muz ve armut aldım acıkınca yeriz diye. Bugünümüz böyle dışarıda geçecek.
Geldi mi sularTavuklu pilav ve buzzz gibi ayran..
Sabahtan beri sularımız kesik.. kahvaltı bulaşıklari bile duruyor.. yiyip çıkıyoruz mutfaktan. Çamaşırlar makinede kaldı. Yarında şehir dışına çıkacağız. Bu gece bana uyku yok gibi.. tabi sular gece gelirse
Yok canım hala bekliyorumGeldi mi sular
Geçmiş olsun canım benim inşallah önemli birşey yokturSelamun aleykum kızlar. Çocukları hastaneye getirdim. Biraz rahatsızlar. Bugün pek giremeyeceğim.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Geçmiş olsun canım nolduSelamun aleykum kızlar. Çocukları hastaneye getirdim. Biraz rahatsızlar. Bugün pek giremeyeceğim.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?