• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin canım benim kızlar uyuyor daha kahvaltı yapmadık😥😥😥

Kaç gündür canım yeşil fasulye istiyor

Menüm
Etli yeşşl fasulue
Pilav
Salata
Yoğurt😋😋😋

Ellerine sağlık canım.
Da oğlusun küçük değil mi neden kesiyorsun
Teşekkürler canımm💖
Ya inanirmsn hiç içimden gelmiyor ama sürekli akşama kadar meme açık geziyorum sürekliii emiyor sütte yok gibi. 14 aylık. Yemekte pek yemek istemiyor.. gunduze alıştı gibi bakalım .
Ay dun oglen 2 den sonra hiç vermedim canım ve gece okadar iyi uyudu ki daha ilk gunden. Normalde sabaha kadar da göğsümde uyur 10dkda bi uyanir dun gece 2 -3kere verdim okadar bide sabah 7 gibi emdi. Güzelce doyurdum. 2 kere memeye geldi ,götürüp meyve filan verdim aramıyor simdi :)

As canım...paranız varsa dışarda lahmacun yiyin boşveeeer.
Ben dw rahatsızım bu aralar bacaklarım ağrıyor şimdi de. Sıcaklar rahatsız ediyor bizi bence bi de üzerine misafir stresi.
Benim menü hazır mantar pişirecem bi de kapya biberleri fırınlayıp üzerine lor peyniri koyup fırında pişiricem salata gibi....

Biberonla mı besleniyor
Evet canım hiç emmedi.hep biberon aldı. Şimdi de mama içiyor. Yemeklerden 3er 5er kaşık yiyip bırakıyor. Yarım saat geçmeden mama istiyor. Meyve veriyorum. Az sonra yine istiyor. Alana kadar huzur vermiyor insana... Sütüde beğenmedi. Ne yapacağımı şaşırdım.🤷

Günaydın canım kolay gelsin. Senin oğlun ne kadarlıktı. Benimki emmiyor zaten ama mamayı kesmek istiyorum bende. Doğru düzgün birşey yemiyor. Sütde içmiyor. Nasıl yapacağım bilemedim:(
Teşekkür ederim canımm💖💖
Benim oğlum 14 aylık, benim ki iştahlıydı ama son zamanlarda memeye iyice düştü iştahı azaldı genede yiyor ama, ben simdi şöyle yapiyorum mesela gelip emmek istediğinde dikkatini dağıtıyorum, karpuzu cok seviyor karpuz salatalık veriyorum eline, oynatiyorum unutuyor gibi, bizde düzen yoktu 10 dkda bir gelip emerdi simdi cok cok azalttım dünden beri. Bence mamayı sende böyle bıraktirabilirsin mesela mama saatinde başka bişey vererek filan olur diye düşünüyorum benim kızda oglanda aynı , mama hiç içiremedim o yuzden pek fikir veremedim kusura bakma canim ama azaltarak birakir bence 🤗 ay cok zor yaa Allah yardımcımız olsun🙂

Teşekkür ederim canımm💖💖
Benim oğlum 14 aylık, benim ki iştahlıydı ama son zamanlarda memeye iyice düştü iştahı azaldı genede yiyor ama, ben simdi şöyle yapiyorum mesela gelip emmek istediğinde dikkatini dağıtıyorum, karpuzu cok seviyor karpuz salatalık veriyorum eline, oynatiyorum unutuyor gibi, bizde düzen yoktu 10 dkda bir gelip emerdi simdi cok cok azalttım dünden beri. Bence mamayı sende böyle bıraktirabilirsin mesela mama saatinde başka bişey vererek filan olur diye düşünüyorum benim kızda oglanda aynı , mama hiç içiremedim o yuzden pek fikir veremedim kusura bakma canim ama azaltarak birakir bence 🤗 ay cok zor yaa Allah yardımcımız olsun🙂
Sağol canım.. bende veriyorum eline sevdiklerinden.biraz oyalaniyor. Bizim diş sayımızda yetersiz geliyor sanırım. Benimki ana öğün olarak mama alıyor gibi oldu bu aralar.. eskiden mamayı ara öğün gibi alırdı..birde acıkınca parmak emmesi var saat başı o parmak ağıza giriyor bana fenalık basıyor:)) 18 aylık benimki, biraz daha büyüyünce söyleneni de anlar bir şekilde bırakırda.. yemeğini düzgün yese yine dert etmeyeceğim içsin istediği kadar onu da az yiyor.. zormuş bu çocuk işi🤣 gerçekten Allah kolaylık versin hepimize🤲

Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım😃 burayı ilk kez takip ediyorum. Günlük menüleri paylaşmak ne güzel. Her kadının derdi her gün ne yemek yapacağım sorunsalı!
Biz bugün denize geldik. 6 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Hem böyle bir ortamda dışarıdan yememek için hem de zaten sağlıklı ev yemeği yesin diye ben benekliğinden beri mümkün olduğunca yanımda yemektaşırım hep.
içi çelik yemek termosumuz var. Sabah köfteleri pişirip yemek termosuna koydum. Yanına da muz ve armut aldım acıkınca yeriz diye. Bugünümüz böyle dışarıda geçecek.😊

Back