- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.621
Elhamdülillah iyiyim. Yerleştim. Ama insanın kendi evi gibi olmuyor.Teşekkür ederim nasılsın canım bu arada :)) yerlestij dimi yeni eve :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elhamdülillah iyiyim. Yerleştim. Ama insanın kendi evi gibi olmuyor.Teşekkür ederim nasılsın canım bu arada :)) yerlestij dimi yeni eve :))
Oncekisi kendinin miydiElhamdülillah iyiyim. Yerleştim. Ama insanın kendi evi gibi olmuyor.
Kolay gelsin canım benim kızlar uyuyor daha kahvaltı yapmadıkSelamun aleykum kızlar. Misafirim var. Ne yaparım hiç bilmiyorum
Eşim kahvaltı için kıymalı biberli domatesli bir şey yaptı.
Siz nasılsınız? Akşama ne yemek var?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Teşekkürler canımmEllerine sağlık canım.
Da oğlusun küçük değil mi neden kesiyorsun
As canım...paranız varsa dışarda lahmacun yiyin boşveeeer.Selamun aleykum kızlar. Misafirim var. Ne yaparım hiç bilmiyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Evet canım hiç emmedi.hep biberon aldı. Şimdi de mama içiyor. Yemeklerden 3er 5er kaşık yiyip bırakıyor. Yarım saat geçmeden mama istiyor. Meyve veriyorum. Az sonra yine istiyor. Alana kadar huzur vermiyor insana... Sütüde beğenmedi. Ne yapacağımı şaşırdım.Biberonla mı besleniyor
balpamuk burası canım
Teşekkür ederim canımmGünaydın canım kolay gelsin. Senin oğlun ne kadarlıktı. Benimki emmiyor zaten ama mamayı kesmek istiyorum bende. Doğru düzgün birşey yemiyor. Sütde içmiyor. Nasıl yapacağım bilemedim
Sağol canım.. bende veriyorum eline sevdiklerinden.biraz oyalaniyor. Bizim diş sayımızda yetersiz geliyor sanırım. Benimki ana öğün olarak mama alıyor gibi oldu bu aralar.. eskiden mamayı ara öğün gibi alırdı..birde acıkınca parmak emmesi var saat başı o parmak ağıza giriyor bana fenalık basıyor:)) 18 aylık benimki, biraz daha büyüyünce söyleneni de anlar bir şekilde bırakırda.. yemeğini düzgün yese yine dert etmeyeceğim içsin istediği kadar onu da az yiyor.. zormuş bu çocuk işi gerçekten Allah kolaylık versin hepimizeTeşekkür ederim canımm
Benim oğlum 14 aylık, benim ki iştahlıydı ama son zamanlarda memeye iyice düştü iştahı azaldı genede yiyor ama, ben simdi şöyle yapiyorum mesela gelip emmek istediğinde dikkatini dağıtıyorum, karpuzu cok seviyor karpuz salatalık veriyorum eline, oynatiyorum unutuyor gibi, bizde düzen yoktu 10 dkda bir gelip emerdi simdi cok cok azalttım dünden beri. Bence mamayı sende böyle bıraktirabilirsin mesela mama saatinde başka bişey vererek filan olur diye düşünüyorum benim kızda oglanda aynı , mama hiç içiremedim o yuzden pek fikir veremedim kusura bakma canim ama azaltarak birakir bence ay cok zor yaa Allah yardımcımız olsun
Güzelinden bi salata var bende başka bise yokSelamun aleykum kızlar. Misafirim var. Ne yaparım hiç bilmiyorum
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Evet canım. Millet ev alıp kiradan çıkar biz evimizden kiraya çıktıkOncekisi kendinin miydi
Maddi sıkıntılar mi varid özel oldu biraz amaEvet canım. Millet ev alıp kiradan çıkar biz evimizden kiraya çıktık
Komşu yüzünden çıktık.Maddi sıkıntılar mi varid özel oldu biraz ama
Afiyet olsunKolay gelsin canım benim kızlar uyuyor daha kahvaltı yapmadık
Kaç gündür canım yeşil fasulye istiyor
Menüm
Etli yeşşl fasulue
Pilav
Salata
Yoğurt