• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldu yine 😳😳
Tavugu bugun yapmadım çözülmemişti buzu. Yarın bende tavuklu pilav ayran yapicem😋pudingli kekte var. Öğlenede herhangi bi çorba yaparm çocuklar için.
Moral olarak pek iyi sayılmam ama yıkılmamaya çalışıyorum cocuklarım için. Allah rahatlık versin iyi geceler arkadaşlarım...

Geçmiş olsun canım benim inşallah önemli birşey yoktur🤲🤲

Ben kızları burgerking e götürecem ordan dönüşte anneme gidecez👍👍👍
Geçmiş olsun canım noldu
Cok gecmis olsun canim ikisi birden mi rahatsiz ya e oldu oyle

Bu arada dun kararsizdm yazamaamstm pirincli kabak yemegi ve pacanga boregi yaptim
çok geçmiş olsun canım 😑
Çok geçmiş olsun canım hayırdır inşallah
Allah razı olsun kızlar. Sıcaktan dolayı dökmüşler veya yedikleri bir şey dokunmuş. Alerji doktoru olmadığı için ilaç verdiler sadece.

Allah razı olsun kızlar. Sıcaktan dolayı dökmüşler veya yedikleri bir şey dokunmuş. Alerji doktoru olmadığı için ilaç verdiler sadece.
Gećmiş olsun canım. Benim kızıMDA sıcaktan kasinir ve kıpkırmızı olur. İnşallah kısa zamanda geçer sıkıntılarınız. Bende bugün eşim yoğurtlu makarna istedi yaptım. Zaten bugün çok isim vardı iyi oldu

Tavugu bugun yapmadım çözülmemişti buzu. Yarın bende tavuklu pilav ayran yapicem😋pudingli kekte var. Öğlenede herhangi bi çorba yaparm çocuklar için.
Moral olarak pek iyi sayılmam ama yıkılmamaya çalışıyorum cocuklarım için. Allah rahatlık versin iyi geceler arkadaşlarım...
Noldu canım neye üzüldun

Noldu canım neye üzüldun
Pek hevesim kalmadı bişeylere canim ya. Şöyle dışardan kendime baktım bugün de sanki ruhum çekilmiş. Kapının onune cıktım bugün komşular şen şakrak hayat dolu herkes. Ben oturdum bahcede tek basima öylece ve dalmş gitmişim filan sadece. Ne bileyim ya..

Aynii konular işte canım..eşim iyice yakınlaştı ailesiyle. Allah sonumuzu hayir etsin artik
Seni ezdirmesin, gerisini boşver. Annenle sorunların var mesela ama tamamen sırt çevirebilir misin? Hem şimdi sen surekli sorun cikaran onlar melek görünecek o yüzden politik davran biraz.

Pek hevesim kalmadı bişeylere canim ya. Şöyle dışardan kendime baktım bugün de sanki ruhum çekilmiş. Kapının onune cıktım bugün komşular şen şakrak hayat dolu herkes. Ben oturdum bahcede tek basima öylece ve dalmş gitmişim filan sadece. Ne bileyim ya..
Zaten insan mutsuzken başkalarının mutluluğunu farkediyor. Çok iyi anlıyorum canım. Akışına bırak bazen hayatı bol dua oku.inanki şu hayatta herkesin imtihanı var

Back