• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar size de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama siteye görerken problem yaşıyorum cuma akşamdan beri. Neyse ben bu akşam salçalı spagetti, tavuk ızgara, patates kızartması ve salata yapıyorum. TAM çocuk menüsü, çocuğu olan bize koşsun😆
Canım ben problem yaşamıyorum

Kolay gelsin canım benim kızlar uyuyor daha kahvaltı yapmadık😥😥😥

Kaç gündür canım yeşil fasulye istiyor

Menüm
Etli yeşşl fasulue
Pilav
Salata
Yoğurt😋😋😋
Teşekkür ederim canım. Benim kızlar sabahın köründe uyandı 😒😒
Etli taze fasulyeyi çok severim 😋😋😋

Kizlar size de aynısı oluyor mu bilmiyorum ama siteye görerken problem yaşıyorum cuma akşamdan beri. Neyse ben bu akşam salçalı spagetti, tavuk ızgara, patates kızartması ve salata yapıyorum. TAM çocuk menüsü, çocuğu olan bize koşsun😆
Ben de öyle olmuyor? Yöneticilerle mesaj atsana?

Tavuklu pilav ve buzzz gibi ayran..

Sabahtan beri sularımız kesik.. kahvaltı bulaşıklari bile duruyor.. yiyip çıkıyoruz mutfaktan. Çamaşırlar makinede kaldı. Yarında şehir dışına çıkacağız. Bu gece bana uyku yok gibi.. tabi sular gece gelirse🤷

Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım😃 burayı ilk kez takip ediyorum. Günlük menüleri paylaşmak ne güzel. Her kadının derdi her gün ne yemek yapacağım sorunsalı!
Biz bugün denize geldik. 6 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Hem böyle bir ortamda dışarıdan yememek için hem de zaten sağlıklı ev yemeği yesin diye ben benekliğinden beri mümkün olduğunca yanımda yemektaşırım hep.
içi çelik yemek termosumuz var. Sabah köfteleri pişirip yemek termosuna koydum. Yanına da muz ve armut aldım acıkınca yeriz diye. Bugünümüz böyle dışarıda geçecek.😊
Hoş geldin canım

Tavuklu pilav ve buzzz gibi ayran..

Sabahtan beri sularımız kesik.. kahvaltı bulaşıklari bile duruyor.. yiyip çıkıyoruz mutfaktan. Çamaşırlar makinede kaldı. Yarında şehir dışına çıkacağız. Bu gece bana uyku yok gibi.. tabi sular gece gelirse🤷
Geldi mi sular 😰

Tavugu bugun yapmadım çözülmemişti buzu. Yarın bende tavuklu pilav ayran yapicem😋pudingli kekte var. Öğlenede herhangi bi çorba yaparm çocuklar için.
Moral olarak pek iyi sayılmam ama yıkılmamaya çalışıyorum cocuklarım için. Allah rahatlık versin iyi geceler arkadaşlarım...

Back