• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay gelsin kizlarrr
Dun aksam peynirli makarna yaptim bugune de haslanmis sade makarna ayirdim yarisini . Buyuk ihtimal firinda makarna olarak yaparim yanina da yogurtlu semizotu salatasi dusunuyorum . Tabi aksama acikirsak yapacagm bunlari cnku esim birazdan isten gelecek daha kahvalti yapmadim cnm istemedi kahvaltilik hazirladim yumurta hasladim ve alakasiz olarak kivircik salatasi yaptim esimden de kiymali pide almasni istedim ..🤣🤣 cay demledim bekliyorum esimi

Ben de ne yapsam diye dusunerek eve geldim. Anahtarımı unutmusum eşimi bekliyorum 😅 herhalde çarçabuk bir fırın yemeği yaparım. Evde ne sebze varsa poşete atıyorum küp küp, domatesli sarımsaklı su. Poşeti del ohh mis gibi ye😅😋
Eşin gelene kadar nerede durdun 😳😳😳

Gunaydın kızlar. Daha kahvalti etmedik pişi içn hamur mayaladım bi evi toparlayim da kızartcam. Dünden mercimek çorbası var.
Islak kek yapıp puding dökcem üstüne.
Bide tavuk cıkardım buzluktan onuda fırında yaparim yada sade haşlayabilirim karar veremedim
Oglani sütten kesmeye çalışıyorum bi yandan😕

Gunaydın kızlar. Daha kahvalti etmedik pişi içn hamur mayaladım bi evi toparlayim da kızartcam. Dünden mercimek çorbası var.
Bide tavuk cıkardım buzluktan onuda fırında yaparim yada sade haşlayabilirim karar veremedim
Ellerine sağlık canım.
Da oğlusun küçük değil mi neden kesiyorsun

Günaydın canım kolay gelsin. Senin oğlun ne kadarlıktı. Benimki emmiyor zaten ama mamayı kesmek istiyorum bende. Doğru düzgün birşey yemiyor. Sütde içmiyor. Nasıl yapacağım bilemedim:(

Back