- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.341
İnsalah canım. Cok sagol❤❤kızım bile yatarken dua etmiş 10 gun sonra gelsinler diyeAy Allah korusun. Ama üzülme goruseli cok olmadı. Şunu bir atlatın, inşallah yine gelirler. ❤❤
Kuzucuk ❤❤İnsalah canım. Cok sagol❤❤kızım bile yatarken dua etmiş 10 gun sonra gelsinler diye
Aksam patates biber kızarttım. Sarımsaklı domates sosu yaptım. Karpuz peynir yedik.güzel oldu
Ne yemistin canım .geçmiş olsun.yagli bir yemek miydiKuzucuk ❤❤
Ellerine sağlık canım
Ben bu akşam yemek yemedim. Dün akşamki yemek beni çok rahatsız etti. Hala rahatsızlığım geçmedi.
Kemikli et vardı dolapta. Onu haşlamıştım.Ne yemistin canım .geçmiş olsun.yagli bir yemek miydi
Ayyyyy bende çok gitmek istiyorum ama korkuyorumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorumama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Bende istiyorum tatilll.. böyle serin bir yerde bir şey yapmadan dinlenilenden hemde... Yeşillikler içinde falann..Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorumama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
As canısı. Henüz eve geçmedim eve gidince bakarımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorumama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Allah iyiliğini versinAyyyyy bende çok gitmek istiyorum ama korkuyorum
Annemdeyiz
Menüde döner var evime geçecem yaaaaa annemde diyet yapmak mümkün değil
Teşekkür ederim canım.Kolay gelsinnn
Ben dun etli kurufasulye ve sade pirinc pilavi yaptim
Tavuk haslamistim onu dun yemedik bugun tavuklu pilav ayran dusunuyorum .
Aynen yaa ne kadar güzel olurdu.Bende istiyorum tatilll.. böyle serin bir yerde bir şey yapmadan dinlenilenden hemde... Yeşillikler içinde falann..
Neyse dünden çorba var.. dün tava türlüsünü yapamadım belki bugün yaparım..
Kolay gelsin canım.As canısı. Henüz eve geçmedim eve gidince bakarım
Sağolasın canım. Menü fırında patates köfte ve pilavdı bugün. Yarın tatil günü büyük günde plan çiğ börek. Bakalım İnşaAllahKolay gelsin canım.
Afiyet olsun canım. Bence piknikte yiyin çiğ börekleriSağolasın canım. Menü fırında patates köfte ve pilavdı bugün. Yarın tatil günü büyük günde plan çiğ börek. Bakalım İnşaAllah
Yağlı ya belki ondan dır canimKemikli et vardı dolapta. Onu haşlamıştım.
Bende bugün biber dolması yaptım. Bu sefer tam istediğim gibi tutturdumSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorumama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Bende oraya gelince hemen kilo alıyorum. Annemin yemeklerine nasıl dayanabilirimAyyyyy bende çok gitmek istiyorum ama korkuyorum
Annemdeyiz
Menüde döner var evime geçecem yaaaaa annemde diyet yapmak mümkün değil
Evet yagliydi. Çok da yemedim. Bıraktım ama yine de rahatsız etti.Yağlı ya belki ondan dır canim
Eline sağlık canım. Neyini tutturamıyordunBende bugün biber dolması yaptım. Bu sefer tam istediğim gibi tutturdumçok güzel olmuştu.yanına cacık yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?