Ay Allah korusun. Ama üzülme goruseli cok olmadı. Şunu bir atlatın, inşallah yine gelirler. ❤❤
İnsalah canım. Cok sagol❤❤kızım bile yatarken dua etmiş 10 gun sonra gelsinler diye
Aksam patates biber kızarttım. Sarımsaklı domates sosu yaptım. Karpuz peynir yedik.güzel oldu

İnsalah canım. Cok sagol❤❤kızım bile yatarken dua etmiş 10 gun sonra gelsinler diye
Aksam patates biber kızarttım. Sarımsaklı domates sosu yaptım. Karpuz peynir yedik.güzel oldu
Kuzucuk ❤❤
Ellerine sağlık canım
Ben bu akşam yemek yemedim. Dün akşamki yemek beni çok rahatsız etti. Hala rahatsızlığım geçmedi.

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorum ama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin
Siz ne kaynatıyorsunuz

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11

Ayyyyy bende çok gitmek istiyorum ama korkuyorum

Annemdeyiz
Menüde döner var evime geçecem yaaaaa annemde diyet yapmak mümkün değil

Bende istiyorum tatilll.. böyle serin bir yerde bir şey yapmadan dinlenilenden hemde... Yeşillikler içinde falann..
Neyse dünden çorba var.. dün tava türlüsünü yapamadım belki bugün yaparım..

As canısı. Henüz eve geçmedim eve gidince bakarım

Bende istiyorum tatilll.. böyle serin bir yerde bir şey yapmadan dinlenilenden hemde... Yeşillikler içinde falann..
Neyse dünden çorba var.. dün tava türlüsünü yapamadım belki bugün yaparım..
Aynen yaa ne kadar güzel olurdu.
Ellerine sağlık canım

Bende bugün biber dolması yaptım. Bu sefer tam istediğim gibi tutturdumçok güzel olmuştu.yanına cacık yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…