• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün kahvalti gibi yedik sıcaktan yemek yenmiyo bi teyze vardi ya kac damacana su içiyodu onun gibiyim bende 🤣🤣 iyi oldu ama çabasız kilo gidiyo 🙂 yarin mangala gideriz denize de gidebiliriz 😍
Ooo ne güzel. Size iyi eğlenceler. Ama kendiliğinden nasıl gidiyor o kilolar. Ben iyice kilo aldım. :(

Kızlar patlıcanları domateslerin yanına koymuştum. Daha dün almıştım bu arada. Baktım bozulmaya başlamışlar. Ben de musakkalik doğrayıp fırında kızarttım. Sabaha kadar bozulur mu sizce

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorum :mad: ama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar 🙄🙄
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin 😋😋
Siz ne kaynatıyorsunuz 🤩🤩

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Eline sağlık kuzum bizde de taze fasulye, pilav, salata vardı

Kızlar patlıcanları domateslerin yanına koymuştum. Daha dün almıştım bu arada. Baktım bozulmaya başlamışlar. Ben de musakkalik doğrayıp fırında kızarttım. Sabaha kadar bozulur mu sizce
Dolaba koy demiş arkadaş yerin yoksa bile sıkıştır bu sıcakta biz bozulacağız nerdeyse 🙈

Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Ben tatile gitmek istiyorum :mad: ama gidemiyorum. Hayaller ve hayatlar 🙄🙄
Neyse, konumuza gelecek olursak, iki gün önce pirinç pilavı yapmıştım. Biraz kalmıştı. Ziyan olmasın diye yayla çorbası yaptım. Yanına da zeytinyağlı taze fasulye yapacağım inşallah. Bir de karpuz, Allah bereket versin 😋😋
Siz ne kaynatıyorsunuz 🤩🤩

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim