• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyi gecelerkızlarrr. gerçekten cok sıcak ne pişircem bilemiyorum bugun cocuklara yogurt corbasi yaptım baya içtiler.bzede yogurt soslu kizartma yaptm. Milföy böreği yaptım,mısır haşladım birde.
Zar zor yedik vallahi ben böyle sicak görmedim. Eşim rahatsızlandı gene.
az öncede poğaça yaptım sabah için.
Yarini düşünüyorum eşimde yok gerçi.çocuklara corba var bakalm duruma göre hallederim😋

Iyi gecelerkızlarrr. gerçekten cok sıcak ne pişircem bilemiyorum bugun cocuklara yogurt corbasi yaptım baya içtiler.bzede yogurt soslu kizartma yaptm. Milföy böreği yaptım,mısır haşladım birde.
Zar zor yedik vallahi ben böyle sicak görmedim. Eşim rahatsızlandı gene.
az öncede poğaça yaptım sabah için.
Yarini düşünüyorum eşimde yok gerçi.çocuklara corba var bakalm duruma göre hallederim😋
Geçmiş olsun canım. Nesi var?
Bizde yoğurt çorbası yiyoruz sürekli 😂😂😂

Selamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına. 🤩🤩🤩
Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11

Selamun aleykum kızlar. Dün gece 11 de patlıcanların yumuşadığını fark ettim. Hemen temizledim, fırında musakkalik kızarttım. Ama eşim bu sıcakta musakka yenmez. Yoğurtlar yeriz dedi. Dünden fasulyem de var. Yanına da karpuz ve semiz otu salatası. Bugün de böyle olsun. Allah bereket versin hepimizin sofrasına. 🤩🤩🤩
Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Valla çok güzel olmuş menünuz. Ben tam bi patlıcan aşığıyım ama eşim yemediği için pek yapmıyorum. Yaparsam arada kendime.bazen çocuklar da yer
Ben bugün köfte ekmek yapacam.yanına buz gibi bi ayran ve marul salatası.herkese afiyet olsun😘😘

Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Ya valla ben artık tatili geçtim gurbette yasayan biri olarak memleketime gitmek istiyorum. Anam babam burnumda tütüyor, eşimin de öyle.. ama ikimiz de çalışıyoruz ve ikimizi de aileleri 60 yaş üstü. Çok çekiniyoruz bir şey olursa diye, ama gideceğiz herhalde bayrama, yani insallah🙏🏻
Yemeğe gelicek olursak biliyorsunuz 1 haftadır evde yemek pişmiyor. Bugün eşimle düzgün bir şeyler yiyelim dedik. Menüm söyle, yoğurtlu kuskus yapıcam, geçen anlattığım domatesli fırında köfte( Allah tan buzluğa kofte yapıp atiyorum tak pişecek onlar) bir de yoğurtlu biber kızartması😋😋 yani hem çeşitli hem de yoğurt olduğu için güzel yedirir diye düşünüyorum fresh fresh, benden bu kadar 🥳

Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Ellerine sağlık kuzu şuan dolaba bakıyorum aklıma sadece sıcak geliyor valla yemek yapasım da yiyesim de yok 😐

Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Afiyet olsun canım😘😘

Bizde de mangal var bugün😋😋😋😋

Gelsin menüler 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11

Aleyküm selam canım ellerine sağlık

Bende bugün kabak mücveri yapayım diyorum benimde kabakların patlıcanların durumu iyi değil
Bu sıcakta mücveri düşünmek bile iyi gelmiyor aslında ama bilmiyorum yiyebilir miyim
Öbür türlü yemek falan hiç yapasım yok

Soğan salçaa yağğ 😣😣😣

Valla çok güzel olmuş menünuz. Ben tam bi patlıcan aşığıyım ama eşim yemediği için pek yapmıyorum. Yaparsam arada kendime.bazen çocuklar da yer
Ben bugün köfte ekmek yapacam.yanına buz gibi bi ayran ve marul salatası.herkese afiyet olsun😘😘
Sizin yemekler daha şahane bence 🤩🤩🤩
Afiyet olsun canım.

Ya valla ben artık tatili geçtim gurbette yasayan biri olarak memleketime gitmek istiyorum. Anam babam burnumda tütüyor, eşimin de öyle.. ama ikimiz de çalışıyoruz ve ikimizi de aileleri 60 yaş üstü. Çok çekiniyoruz bir şey olursa diye, ama gideceğiz herhalde bayrama, yani insallah🙏🏻
Yemeğe gelicek olursak biliyorsunuz 1 haftadır evde yemek pişmiyor. Bugün eşimle düzgün bir şeyler yiyelim dedik. Menüm söyle, yoğurtlu kuskus yapıcam, geçen anlattığım domatesli fırında köfte( Allah tan buzluğa kofte yapıp atiyorum tak pişecek onlar) bir de yoğurtlu biber kızartması😋😋 yani hem çeşitli hem de yoğurt olduğu için güzel yedirir diye düşünüyorum fresh fresh, benden bu kadar 🥳
Allah kavuştursun canım. Önleminizi alarak gidemez misiniz?

Sizin yemekler daha şahane bence 🤩🤩🤩
Afiyet olsun canım.
Sağol tatlim😍😍kızım tutturdu illa revani isterim diye.yaptım ama şerbeti pişirirken bende pistim😅balkonun kapısını kapatmazsam ocak sönüyo. Sadece penceresi aćıktı. Bu Sıcaklarda yemek yapmak iskence olacak heralde

Sağol tatlim😍😍kızım tutturdu illa revani isterim diye.yaptım ama şerbeti pişirirken bende pistim😅balkonun kapısını kapatmazsam ocak sönüyo. Sadece penceresi aćıktı. Bu Sıcaklarda yemek yapmak iskence olacak heralde
Neden sönüyor ki

Back