• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de istiyorum ama çok pahalılar yaa
Gerçekten pahalı. Biz buzdolabını bile klimadan daha uyguna aldik.buralar sıcak olmaya başladı. Dün gece sıcak tı.bide eşim hırsız gelir diye her tarafı kapatıp yatıyor. Bugünde sıcak olursa klimayi acacam.artık zamanı geldi

Gerçekten pahalı. Biz buzdolabını bile klimadan daha uyguna aldik.buralar sıcak olmaya başladı. Dün gece sıcak tı.bide eşim hırsız gelir diye her tarafı kapatıp yatıyor. Bugünde sıcak olursa klimayi acacam.artık zamanı geldi
Amanin!!! Niye acmiyon bacım. Oranın sıcağında cam kapalı, klima kapalı 😳😳

Yok canım. Bizde şaşırdık. Geçen sene adanaya bayramda geldiğimizde cehennem gibiydi.ama bu yıl çok güzeldi. Anneme diyorum benim şansıma haziran iyi geçti diyorum😆😆
Bize kim dedi ki yayla gibi yeri bırak da sıcak memlekete gel 🤣🤣

Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum 😅😅
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldı😊sonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim😀😀
kiz çocuğun ayağı kirlense nolacak ben her gün silmiyorum valla kendimi üzemem o kadar 🤣🤣

Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum 😅😅
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldı😊sonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim😀😀
Bende silmiyorum hergün canım. Benimki yerlerde de sürünüyor. Bağışıklığa iyi gelir diye düşünüp bıraktım.:))
Maşallah oğluna bayılıyorum elinden her iş geliyor😍

Merhaba kızlar, bu sıcaklar bizi mahvetti. Asla yemek yiyemiyoruz. Dün yoğurlu makarna yapıcaktım eşim çok sıcak ben karpuz yiyeceğim dedi, ben onu bile yiyemedim. Sabah 1 salatalık kemirdim kan sekerim düşmesin diye. Öğlen oldu sipariş veriyor arkadaşlar ben de zorla bir şeyler sipariş ettim ama yiyebilecegimi sanmıyorum. Aşırı bir sıcak var. Ağza lokma sürülmüyor. Bana öneriniz var mı

Merhaba kızlar, bu sıcaklar bizi mahvetti. Asla yemek yiyemiyoruz. Dün yoğurlu makarna yapıcaktım eşim çok sıcak ben karpuz yiyeceğim dedi, ben onu bile yiyemedim. Sabah 1 salatalık kemirdim kan sekerim düşmesin diye. Öğlen oldu sipariş veriyor arkadaşlar ben de zorla bir şeyler sipariş ettim ama yiyebilecegimi sanmıyorum. Aşırı bir sıcak var. Ağza lokma sürülmüyor. Bana öneriniz var mı
Senin gibi olmak istiyorum😊

Kızlar çok uzgünüm. Eşimin is yerinde bi kadında virüs çıkmış. Bugün servis gelmemiş. Ofisi kapatmislar 3 gün. Eşim kadını görmemiş ama gorenlerle görüşmüş. Annem ve ablam gil gelemeyecekler.ve beni asıl üzen şey ablamın bu haberi duyup ta bana bi Alo bile dememesi😕

Back