• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok uzgünüm. Eşimin is yerinde bi kadında virüs çıkmış. Bugün servis gelmemiş. Ofisi kapatmislar 3 gün. Eşim kadını görmemiş ama gorenlerle görüşmüş. Annem ve ablam gil gelemeyecekler.ve beni asıl üzen şey ablamın bu haberi duyup ta bana bi Alo bile dememesi😕
İyi düşün iyi olsun canım. Inşallah kimsede bir şey yoktur. Ablan da yeni duymuştur, arar. Merak etme..🤗🤗🤗

Merhaba kızlar, bu sıcaklar bizi mahvetti. Asla yemek yiyemiyoruz. Dün yoğurlu makarna yapıcaktım eşim çok sıcak ben karpuz yiyeceğim dedi, ben onu bile yiyemedim. Sabah 1 salatalık kemirdim kan sekerim düşmesin diye. Öğlen oldu sipariş veriyor arkadaşlar ben de zorla bir şeyler sipariş ettim ama yiyebilecegimi sanmıyorum. Aşırı bir sıcak var. Ağza lokma sürülmüyor. Bana öneriniz var mı
Biz de yemesek iyi olacak. Yedikten sonra çok rahatsız oluyorum.

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım. 🤦‍♀️
Üç dört çeşit yaptığım falan da yok. Sadece biber doldurdum 🙈🙈
Dünden pirinç pilavı kalmıştı. Ben onu unutup dolmayı pirinçle yaptım bir de. :KK43:
Siz nasılsınız? Pişti mi yemekler 🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11

Ablam arayın ca keyfim yerine geldi😊senin yüzünden aglicaktim niye beni aramadın diyorum.ablamda gülüyor kız sendemi var sanki virüs diyor.biraz alinganlik yaptım heralde😅valla hiç bilmiyorum ne yemek yapacam. Akşama doğru netleşir ancak.biber dolması aklıma geldi dolapta biberde var ama onu dolduracak takatim yok .bugun biraz dinlenmek istiyorum.zor bi sabah gecirdim

Ablam arayın ca keyfim yerine geldi😊senin yüzünden aglicaktim niye beni aramadın diyorum.ablamda gülüyor kız sendemi var sanki virüs diyor.biraz alinganlik yaptım heralde😅valla hiç bilmiyorum ne yemek yapacam. Akşama doğru netleşir ancak.biber dolması aklıma geldi dolapta biberde var ama onu dolduracak takatim yok .bugun biraz dinlenmek istiyorum.zor bi sabah gecirdim
Bence de alınganlık yapmışsın 🤗🤗
Ama olsun tatlıya bağlanmasına sevindim 🤩🤩🤩🤩
Seni çok iyi anlıyorum canım. Eşine test yaptılar mı

Bence de alınganlık yapmışsın 🤗🤗
Ama olsun tatlıya bağlanmasına sevindim 🤩🤩🤩🤩
Seni çok iyi anlıyorum canım. Eşine test yaptılar mı
Yok canım. Kadınla eşim farklı yerlerde çalışıyorlar ama oraya giden gelen ortak arkadaşlar olduğu için tedbir amaçlı 3 gün ise gidilmeyecek.ama sonrası nolur hiç bilmiyoruz

Yok canım. Kadınla eşim farklı yerlerde çalışıyorlar ama oraya giden gelen ortak arkadaşlar olduğu için tedbir amaçlı 3 gün ise gidilmeyecek.ama sonrası nolur hiç bilmiyoruz
Inşallah başka kimseye bulaşmamıştır.

İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım..

Senin gibi olmak istiyorum😊
Ay yok sekerim düşecek diye korkuyorum valla
Kızlar çok uzgünüm. Eşimin is yerinde bi kadında virüs çıkmış. Bugün servis gelmemiş. Ofisi kapatmislar 3 gün. Eşim kadını görmemiş ama gorenlerle görüşmüş. Annem ve ablam gil gelemeyecekler.ve beni asıl üzen şey ablamın bu haberi duyup ta bana bi Alo bile dememesi😕
Geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
Biz de yemesek iyi olacak. Yedikten sonra çok rahatsız oluyorum.
Ama böyle de sıkıntı valla😅

İyi yapmış. Insan psikolojik olarak yorulur
Aynen canım ya.annemler gelemedi bi zoruma gitti ki. Tasınırken gelmişlerdi. 6 ay oldu.nasıl mutluydum. Şuan balkonda buruk bi şekilde oturuyorum.gelselerdi ne güzel cıvıl cıvıl olacaktı evimiz
Eşimde üzülme böylesi hayirlıymis dedi.ya gelirken kaza olsaydı Allah korusun dedi.bende öyle avutuyorum kendimi

Aynen canım ya.annemler gelemedi bi zoruma gitti ki. Tasınırken gelmişlerdi. 6 ay oldu.nasıl mutluydum. Şuan balkonda buruk bi şekilde oturuyorum.gelselerdi ne güzel cıvıl cıvıl olacaktı evimiz
Eşimde üzülme böylesi hayirlıymis dedi.ya gelirken kaza olsaydı Allah korusun dedi.bende öyle avutuyorum kendimi
Ay Allah korusun. Ama üzülme goruseli cok olmadı. Şunu bir atlatın, inşallah yine gelirler. ❤❤

Back