- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.321
Dün değişik bir mantar aldım eierschwammerl adı Türkçesi yumurta mantarı çıkıyor. Nasıl yapcam bilmiyorum hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi düşün iyi olsun canım. Inşallah kimsede bir şey yoktur. Ablan da yeni duymuştur, arar. Merak etme..Kızlar çok uzgünüm. Eşimin is yerinde bi kadında virüs çıkmış. Bugün servis gelmemiş. Ofisi kapatmislar 3 gün. Eşim kadını görmemiş ama gorenlerle görüşmüş. Annem ve ablam gil gelemeyecekler.ve beni asıl üzen şey ablamın bu haberi duyup ta bana bi Alo bile dememesi
Internette tarifi yok muDün değişik bir mantar aldım eierschwammerl adı Türkçesi yumurta mantarı çıkıyor. Nasıl yapcam bilmiyorum hayırlısı
Sağol canım. Umarimİyi düşün iyi olsun canım. Inşallah kimsede bir şey yoktur. Ablan da yeni duymuştur, arar. Merak etme..
Manav kavur ve yumurta kır karabiber, tuz ekle dedi. Öyle yapacagım. Mwrak ediyorumInternette tarifi yok mu
Biz de yemesek iyi olacak. Yedikten sonra çok rahatsız oluyorum.Merhaba kızlar, bu sıcaklar bizi mahvetti. Asla yemek yiyemiyoruz. Dün yoğurlu makarna yapıcaktım eşim çok sıcak ben karpuz yiyeceğim dedi, ben onu bile yiyemedim. Sabah 1 salatalık kemirdim kan sekerim düşmesin diye. Öğlen oldu sipariş veriyor arkadaşlar ben de zorla bir şeyler sipariş ettim ama yiyebilecegimi sanmıyorum. Aşırı bir sıcak var. Ağza lokma sürülmüyor. Bana öneriniz var mı
O yüzden adı yumurta mantarı olabilirManav kavur ve yumurta kır karabiber, tuz ekle dedi. Öyle yapacagım. Mwrak ediyorum
Ablam arayın ca keyfim yerine geldisenin yüzünden aglicaktim niye beni aramadın diyorum.ablamda gülüyor kız sendemi var sanki virüs diyor.biraz alinganlik yaptım heraldevalla hiç bilmiyorum ne yemek yapacam. Akşama doğru netleşir ancak.biber dolması aklıma geldi dolapta biberde var ama onu dolduracak takatim yok .bugun biraz dinlenmek istiyorum.zor bi sabah gecirdimSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Sabahtan beri mutfaktan çıkamadım.
Üç dört çeşit yaptığım falan da yok. Sadece biber doldurdum
Dünden pirinç pilavı kalmıştı. Ben onu unutup dolmayı pirinçle yaptım bir de.
Siz nasılsınız? Pişti mi yemekler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Bence de alınganlık yapmışsınAblam arayın ca keyfim yerine geldisenin yüzünden aglicaktim niye beni aramadın diyorum.ablamda gülüyor kız sendemi var sanki virüs diyor.biraz alinganlik yaptım heraldevalla hiç bilmiyorum ne yemek yapacam. Akşama doğru netleşir ancak.biber dolması aklıma geldi dolapta biberde var ama onu dolduracak takatim yok .bugun biraz dinlenmek istiyorum.zor bi sabah gecirdim
Yok canım. Kadınla eşim farklı yerlerde çalışıyorlar ama oraya giden gelen ortak arkadaşlar olduğu için tedbir amaçlı 3 gün ise gidilmeyecek.ama sonrası nolur hiç bilmiyoruzBence de alınganlık yapmışsın
Ama olsun tatlıya bağlanmasına sevindim
Seni çok iyi anlıyorum canım. Eşine test yaptılar mı
Inşallah başka kimseye bulaşmamıştır.Yok canım. Kadınla eşim farklı yerlerde çalışıyorlar ama oraya giden gelen ortak arkadaşlar olduğu için tedbir amaçlı 3 gün ise gidilmeyecek.ama sonrası nolur hiç bilmiyoruz
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım..Ablam arayın ca keyfim yerine geldisenin yüzünden aglicaktim niye beni aramadın diyorum.ablamda gülüyor kız sendemi var sanki virüs diyor.biraz alinganlik yaptım heraldevalla hiç bilmiyorum ne yemek yapacam. Akşama doğru netleşir ancak.biber dolması aklıma geldi dolapta biberde var ama onu dolduracak takatim yok .bugun biraz dinlenmek istiyorum.zor bi sabah gecirdim
Ay yok sekerim düşecek diye korkuyorum vallaSenin gibi olmak istiyorum
Geçmiş olsun, dikkat edin kendinizeKızlar çok uzgünüm. Eşimin is yerinde bi kadında virüs çıkmış. Bugün servis gelmemiş. Ofisi kapatmislar 3 gün. Eşim kadını görmemiş ama gorenlerle görüşmüş. Annem ve ablam gil gelemeyecekler.ve beni asıl üzen şey ablamın bu haberi duyup ta bana bi Alo bile dememesi
Ama böyle de sıkıntı vallaBiz de yemesek iyi olacak. Yedikten sonra çok rahatsız oluyorum.
Sağol canımAy yok sekerim düşecek diye korkuyorum valla
Geçmiş olsun, dikkat edin kendinize
Ama böyle de sıkıntı valla
İnşallah canım. Çok sagolİnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım..
Bakanlıktan gelmisler. Eşim gilden için bulaşmaz demişler. Yakın arkadaşlarına test yapmışlar. Sonucu bekliyorlar.eşimde yıllık izin aldı.Inşallah başka kimseye bulaşmamıştır.
İyi yapmış. Insan psikolojik olarak yorulurBakanlıktan gelmisler. Eşim gilden için bulaşmaz demişler. Yakın arkadaşlarına test yapmışlar. Sonucu bekliyorlar.eşimde yıllık izin aldı.
Aynen canım ya.annemler gelemedi bi zoruma gitti ki. Tasınırken gelmişlerdi. 6 ay oldu.nasıl mutluydum. Şuan balkonda buruk bi şekilde oturuyorum.gelselerdi ne güzel cıvıl cıvıl olacaktı evimizİyi yapmış. Insan psikolojik olarak yorulur
Ay Allah korusun. Ama üzülme goruseli cok olmadı. Şunu bir atlatın, inşallah yine gelirler. ❤❤Aynen canım ya.annemler gelemedi bi zoruma gitti ki. Tasınırken gelmişlerdi. 6 ay oldu.nasıl mutluydum. Şuan balkonda buruk bi şekilde oturuyorum.gelselerdi ne güzel cıvıl cıvıl olacaktı evimiz
Eşimde üzülme böylesi hayirlıymis dedi.ya gelirken kaza olsaydı Allah korusun dedi.bende öyle avutuyorum kendimi