- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.281
Merhaba canıım, arnavut ciğeri yapayım diyorum. Eminimki benden başka kimsede yemez. Yemezlerse yemesinler peynir ekmeğe gömülsünler napayım.
Deli yaaa.
Afiyet olsun bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canıım, arnavut ciğeri yapayım diyorum. Eminimki benden başka kimsede yemez. Yemezlerse yemesinler peynir ekmeğe gömülsünler napayım.
Selam canım anneme geldik menümüzdeSelamun aleykum kızlar. Hava çok sıcak
Canım yemek yapmak istemiyor. Sanki diğer günler çok istiyormuş gibi
Dünden şehriye çorbam var. Erik kaynatıyorum şimdi. Çocuklara meyve suyu yapacağım inşallah.
Kemikli et çıkardım. Ama ne yaparım hiçbir fikrim yok
Siz nasılsınız kızçeler? Yemekte ne var
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
Öyle yapayım canım.Haşlama yap kemikli etle. Ben yoldayım Annem patates köfte verecek fırına çocuklar için...
Hem güneş hem ateş Allah yardımcın olsun.Aynen bende yemek yapmak istemiyorum yaaa.. hele öğleden sonra benim mutfak yanıyor kahvaltıyı ayakta geçiştirmiştim. O yüzden menemen yaptım. Birazını yumurtalayip yedim şimdi kalanida eşim gelince yer akşama da makarna falan birşeyler geçiştircem artık..
oğlan istemedi kızDeneme nasıl geçti tatlım? Çok merak ettim.
Anneciğinin ellerine sağlık canımSelam canım anneme geldik menümüzde
Dolma ve cacık var
Kızım yemez ona da tavuk
Hemde nasıl mayisiyo insan iyice sıcaktan.Selamun aleykum kızlar. Hava çok sıcak
Dünden şehriye çorbam var. Erik kaynatıyorum şimdi. Çocuklara meyve suyu yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
Teşekkür ederim canım. Pudingi görünce gözlerim parladıHemde nasıl mayisiyo insan iyice sıcaktan.
Ellerine sağlık eriği bende çok yaparım iyi oluyor afiyet olsun. Yarasın kuzulara.
Benimde biraz mercimek corbam kaldı tavuk sote yaptım.puding yapayım diye düşünüyorum,salata vs öyle yeriz
Sevmiyor yaaa sarmayı yiyor ama dolmayıAnneciğinin ellerine sağlık canım
Senin kızın nasıl yemez o güzelim dolmaları
Ben bayilirim arnavut cigerine yanina patates kizartirsan onda yer digerleri deMerhaba canıım, arnavut ciğeri yapayım diyorum. Eminimki benden başka kimsede yemez. Yemezlerse yemesinler peynir ekmeğe gömülsünler napayım.
Afiyet olsun kuzuyaSevmiyor yaaa sarmayı yiyor ama dolmayı
Küçük yedi yoğurtla beraber büyüğe de tavuk kızarttım öyle yedi
bende iki gün önce sütlaç yapmışım bak bi kase bile yiyemedim..Teşekkür ederim canım. Pudingi görünce gözlerim parladı
Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorumSelamun aleykum kızlar. Hava çok sıcak
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11
Mesajı beğendim ama sanki hiçbir şey yemeyerek iyi yapmıyorsunbende iki gün önce sütlaç yapmışım bak bi kase bile yiyemedim..
dolapta duruyor:)
dün barbunya yemegi yaptım. bugün de varmişti öğlen ..yemedim..
aç miyim degilim .
Her gün silmiyorum canım. Süpürgenin fırça ucu var. Onunla her gün süpürüyorum.Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldısonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim
Deli yaaa.
Afiyet olsun bacım
Ben bayilirim arnavut cigerine yanina patates kizartirsan onda yer digerleri de
Hamam oluyor valla hele fırında çalışırsa öğlen yapıyorum o yüzden yemekleri:)) gerçi diğer odalarda güneş alıyor. Oyuncakları odalara paylaştirdım akşama kadar güneşle kovalamaca oynuyoruzHem güneş hem ateş Allah yardımcın olsun.
Afiyet şifa olsun canımTamda dediğim gibi benden başkası yemedi. Yanına kızartma ve söğüş yaptım. Birde ayran miğdem bayram etti. Diğer ev ahalisimi kızartma ve peynir yediler hehhhh ağızlarının tadını bilselerdi neyse
YaaHamam oluyor valla hele fırında çalışırsa öğlen yapıyorum o yüzden yemekleri:)) gerçi diğer odalarda güneş alıyor. Oyuncakları odalara paylaştirdım akşama kadar güneşle kovalamaca oynuyoruz