• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Hava çok sıcak :ruh:
Canım yemek yapmak istemiyor. Sanki diğer günler çok istiyormuş gibi :KK70::KK70:
Dünden şehriye çorbam var. Erik kaynatıyorum şimdi. Çocuklara meyve suyu yapacağım inşallah. 😋😋
Kemikli et çıkardım. Ama ne yaparım hiçbir fikrim yok 🤔🤔
Siz nasılsınız kızçeler? Yemekte ne var 🍡🍡

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14 Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Selam canım anneme geldik menümüzde
Dolma ve cacık var
Kızım yemez ona da tavuk🤪🤪🤪

Aynen bende yemek yapmak istemiyorum yaaa.. hele öğleden sonra benim mutfak yanıyor:KK43: kahvaltıyı ayakta geçiştirmiştim. O yüzden menemen yaptım. Birazını yumurtalayip yedim şimdi kalanida eşim gelince yer akşama da makarna falan birşeyler geçiştircem artık..
Hem güneş hem ateş Allah yardımcın olsun. 😔😔

Canım yemek yapmak istemiyor. Sanki diğer günler çok istiyormuş gibi :KK70::KK70:
Dünden şehriye çorbam var. Erik kaynatıyorum şimdi. Çocuklara meyve suyu yapacağım inşallah. 😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Hemde nasıl mayisiyo insan iyice sıcaktan.
Ellerine sağlık eriği bende çok yaparım iyi oluyor afiyet olsun. Yarasın kuzulara🥰.
Benimde biraz mercimek corbam kaldı tavuk sote yaptım.puding yapayım diye düşünüyorum,salata vs öyle yeriz 😉

Hemde nasıl mayisiyo insan iyice sıcaktan.
Ellerine sağlık eriği bende çok yaparım iyi oluyor afiyet olsun. Yarasın kuzulara🥰.
Benimde biraz mercimek corbam kaldı tavuk sote yaptım.puding yapayım diye düşünüyorum,salata vs öyle yeriz 😉
Teşekkür ederim canım. Pudingi görünce gözlerim parladı 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum 😅😅
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldı😊sonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim😀😀

Ay evet sıcaklar geldi. Ya kızlar ben ev silmek ten ölüyor um artık. Öf sil sil hergün .sizde siliyor musunuz hergün.silmezsem çocukların ayağı kirlenir diye korkuyorum 😅😅
Yarın misafirim geliyor.annem babam ablam eşi ve oğlu. Çok mutluyum.
Sabah çocuklara simit yaptım tabi bi yandan evde temizliyorum .sağolsun oğlumda yardım etti.kızımda bizi görünce iştahlandi tozları aldı😊sonra oğlumun çizgi filmde gördüğü bi mantı tarifi var illa anne ondan yap dedi.onca işimin arasında hamur açıp 3 tabak mantı yaptım oğlumla. Sonra düğün çorbası yaptım. Ama eşime bişe yok.ay çok yorgunum. Olmazsa eşime bi domatesli pilav yaparim😀😀
Her gün silmiyorum canım. Süpürgenin fırça ucu var. Onunla her gün süpürüyorum.
Bu arada gözün aydın 🤩🤩🤩🤩

Hem güneş hem ateş Allah yardımcın olsun. 😔😔
Hamam oluyor valla hele fırında çalışırsa 🔥🔥öğlen yapıyorum o yüzden yemekleri:)) gerçi diğer odalarda güneş alıyor. Oyuncakları odalara paylaştirdım akşama kadar güneşle kovalamaca oynuyoruz🤣🤣

Tamda dediğim gibi benden başkası yemedi. Yanına kızartma ve söğüş yaptım. Birde ayran miğdem bayram etti. Diğer ev ahalisimi kızartma ve peynir yediler hehhhh ağızlarının tadını bilselerdi neyse 😬🥴🥴🥴
Afiyet şifa olsun canım 🤣🤣🤣

Hamam oluyor valla hele fırında çalışırsa 🔥🔥öğlen yapıyorum o yüzden yemekleri:)) gerçi diğer odalarda güneş alıyor. Oyuncakları odalara paylaştirdım akşama kadar güneşle kovalamaca oynuyoruz🤣🤣
Yaa 😳😳
Tekrardan Allah yardımcın olsun. Keşke bahçeniz olsaydı

Back