• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun balim 🥰 benimde mercimek çorbası ve makarnam varya başka napsam bilmiyorum😉

afiyet olsun canım . Kısırı nasıl yapiyosun salçayı soğanı kavurmadan yapiyorum ben imm enfes oluyo 😋 bulguru cok az ıslıyorum salçayla yoğuruyorum sogan sarımsak rendesiyle ..
bende dolma yaptim bide corba salata yaparim

afiyet olsun canım . Kısırı nasıl yapiyosun salçayı soğanı kavurmadan yapiyorum ben imm enfes oluyo 😋 bulguru cok az ıslıyorum salçayla yoğuruyorum sogan sarımsak rendesiyle ..
bende dolma yaptim bide corba salata yaparim
Ellerine sağlık canım.
Ben de soğanı kavurmuyorum. Mercimek koftesinde kavuruyorum. 😋😋😋

Merhaba canim. Biz dün mangal yaktık. Yemeklerim bugüne kaldı. Sadece kıza tarhana yaptım.:)))

Afiyet olsun benimde makarna var bide et bibr patlıcan karışık yemgm var

Sarmaaaa en bi sevdiğim yanına da patates biber kızartma

Dün yeşil fasulye yi 1 kilodan yapmıştım. Bayağı var bugün yeter bize.Yanınada bulgur pilavı yaparım.çocuklar dün yaptığım simitin sonunu bugün paylasamadilar 😊yine yap diyorlar.yarın yaparım insallah

Dün yeşil fasulye yi 1 kilodan yapmıştım. Bayağı var bugün yeter bize.Yanınada bulgur pilavı yaparım.çocuklar dün yaptığım simitin sonunu bugün paylasamadilar 😊yine yap diyorlar.yarın yaparım insallah
Afiyet olsun canım. Ne yapsın çocuklar lezzetli simidi bulmuşlar tabiki de isterler 😂😂

Selam kizlar bikac gundur yazamadim sanki
Yemekler yenmiyor ivir zivir kek tatlo vs meyve makarna derken gecistiriyoruz .
Buguunde taze fasulyem mercimek corbam var
Cok fazla elma alms esim elmali kek yaptim
Bide mantar konservem var esim yeriz derse onu yogurtlayip sarimsakliycam

Selam kizlar bikac gundur yazamadim sanki
Yemekler yenmiyor ivir zivir kek tatlo vs meyve makarna derken gecistiriyoruz .
Buguunde taze fasulyem mercimek corbam var
Cok fazla elma alms esim elmali kek yaptim
Bide mantar konservem var esim yeriz derse onu yogurtlayip sarimsakliycam
Bizde öyleyiz canım. Bana da yemekleri hep gecistiriyorum sanki.
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun.

Bende dün yazamadım onuda şuraya birkaiyimm..
Dün bacaklı çorba pilav ve kurufasulye
Bugün de fırında köfte patates yaptım ama kocam sürpriz yapıp MTA dan etli pide getirmiş yani bugünkü menü yarına kaldı ..
Bu arada tek mesajla 3 günlük menüyü çıkarttım :D

Bende dün yazamadım onuda şuraya birkaiyimm..
Dün bacaklı çorba pilav ve kurufasulye
Bugün de fırında köfte patates yaptım ama kocam sürpriz yapıp MTA dan etli pide getirmiş yani bugünkü menü yarına kaldı ..
Bu arada tek mesajla 3 günlük menüyü çıkarttım :KK70:
Bayılırım öyle sürprizlere 🤩🤩
Çok güzel olmuş 😋😋😋

Afiyet olsun canım. Ne yapsın çocuklar lezzetli simidi bulmuşlar tabiki de isterler 😂😂
Ay aynen ya .fırından çıkarıyoruz sıcacık sıcacık of😋bende iyi saldim yani diyeti.Kmsl Hnd yle telefonda konuşunca diyete devam edesim geliyor ☺o iyi gaz veriyor.Yarından sonra dikkat etmeye devam edim.ama şimdi cips kola icecem😅😅

Back