• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Ortalığı topladım. Yemeğimi yaptım. Kabak yemeği ve makarna.
Simdi oturdum. Size yazayim dedim 😂😂😂
Siz nasılsınız, bazı arkadaşlar yapmış, geri kalan arkadaşlar pişti mi yemekler 🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
afiyet olsun bende taze fasulye yapacagim:)

Selamun aleykum kızlar. Ortalığı topladım. Yemeğimi yaptım. Kabak yemeği ve makarna.
Siz nasılsınız, bazı arkadaşlar yapmış, geri kalan arkadaşlar pişti mi yemekler 🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Selam ben de fırında makarna yapmaya karar verdim. Bir de meyve suyu ya da hoşaf o Kadar🤷🏻‍♀️

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Birazdan gidip kısır yiyecem 😋

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
Wilma11 Wilma11
Akşama ne yapsam dan çok sabah kahvaltı ya ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklar kahvaltıdan sıkılıyor lar.
Sabah simit yaptım kahvaltıya. Yanına peynir karpuz.biraz kısır var Dünden. Yeşil fasulye Yemeğide yaptım. Çok şükür Allahıma bugünde aç değiliz. Allahım kimseyi aclikla sinamasın

Ben de yoğurtlu makarna yapayım diyorum malum havalar çok sıcak pek bir şey yenmiyor. Bir de sütlü kabak çorbası pişireceğim. Çorbasız sofraya oturamıyoruz da.
Çorbasız yemeğe oturamayanlara bu havada yoğurt yani ayran aşı çorbası öneriyorum soğuk da içiliyor😋

Akşama ne yapsam dan çok sabah kahvaltı ya ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklar kahvaltıdan sıkılıyor lar.
Sabah simit yaptım kahvaltıya. Yanına peynir karpuz.biraz kısır var Dünden. Yeşil fasulye Yemeğide yaptım. Çok şükür Allahıma bugünde aç değiliz. Allahım kimseyi aclikla sinamasın
Amin 🤲🤲
Çocuklar evde olduğu için yemeğe sardılar. Benim kızım da sürekli bir şeyler istiyor 🤦‍♀️

Ben de yoğurtlu makarna yapayım diyorum malum havalar çok sıcak pek bir şey yenmiyor. Bir de sütlü kabak çorbası pişireceğim. Çorbasız sofraya oturamıyoruz da.
Afiyet olsun canım. Aslında sıcakta çorba daha iyi oluyor sanki. Soğuk içilen çok çorba çeşidi var 😋😋

Back