• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun menemen yedik birde tarcınlı havuclu kek yaptım. Çocuklara şehriyeli bulguru yoğurtlayıp verdim .
Yarın da patates kızartırım veya pişi yapabilrim duruma göre karar vericem.😊 buara canım coook sıkılıyor vakit geçirmek için mutfağa atiyorum kendimi ama yapacak bişey bulamiyorum artk 🤗 yarında telefon eşimde olacak şimdiden yazaym dedim.iyi geceler canlar

Bugun menemen yedik birde tarcınlı havuclu kek yaptım. Çocuklara şehriyeli bulguru yoğurtlayıp verdim .
Yarın da patates kızartırım veya pişi yapabilrim duruma göre karar vericem.😊 buara canım coook sıkılıyor vakit geçirmek için mutfağa atiyorum kendimi ama yapacak bişey bulamiyorum artk 🤗 yarında telefon eşimde olacak şimdiden yazaym dedim.iyi geceler canlar
İyi geceler tatlım.
Inan ben de senin gibiyim. Hem yapmak istiyorum hem üşeniyorum 😂😂😂

Merhaba reisler kopya çekmeye geldim fırında makarna yapacağım inşallah
Yanina ne gider?
Hoşgeldin reis. Hazır fırını açmışken çıtır tavuk yapabilirsin. Biber domates kozleyebilirsin, patlıcan salatası yapabilirsin 😉

Merhaba kızlar, pazar günü mantı yaptım.
Pazartesi lavaş ve tantuni
Salı : eşim ve oglum pizza sipariş ettiler. Bende kendime yogurtlu makarna yaptım üstünede miiis gibi tozbiberi yağda çevirip döktüm 🤣🤣🤣
Bugun : tavuk kapama ve fırında patates yapacagım.
Havalar iyicr ısındı çocuklar çok bunalır oldu. Yetişemiyorum

Back