afiyet olsun bende taze fasulye yapacagim:)

Selam ben de fırında makarna yapmaya karar verdim. Bir de meyve suyu ya da hoşaf o Kadar

Birazdan gidip kısır yiyecem

Akşama ne yapsam dan çok sabah kahvaltı ya ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklar kahvaltıdan sıkılıyor lar.
Sabah simit yaptım kahvaltıya. Yanına peynir karpuz.biraz kısır var Dünden. Yeşil fasulye Yemeğide yaptım. Çok şükür Allahıma bugünde aç değiliz. Allahım kimseyi aclikla sinamasın

Ben de yoğurtlu makarna yapayım diyorum malum havalar çok sıcak pek bir şey yenmiyor. Bir de sütlü kabak çorbası pişireceğim. Çorbasız sofraya oturamıyoruz da.
Çorbasız yemeğe oturamayanlara bu havada yoğurt yani ayran aşı çorbası öneriyorum soğuk da içiliyor

Amin
Çocuklar evde olduğu için yemeğe sardılar. Benim kızım da sürekli bir şeyler istiyor

Ben de yoğurtlu makarna yapayım diyorum malum havalar çok sıcak pek bir şey yenmiyor. Bir de sütlü kabak çorbası pişireceğim. Çorbasız sofraya oturamıyoruz da.
Afiyet olsun canım. Aslında sıcakta çorba daha iyi oluyor sanki. Soğuk içilen çok çorba çeşidi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…