- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.981
- 598
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.201
afiyet olsun bende taze fasulye yapacagim:)Selamun aleykum kızlar. Ortalığı topladım. Yemeğimi yaptım. Kabak yemeği ve makarna.
Simdi oturdum. Size yazayim dedim
Siz nasılsınız, bazı arkadaşlar yapmış, geri kalan arkadaşlar pişti mi yemekler
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Selam ben de fırında makarna yapmaya karar verdim. Bir de meyve suyu ya da hoşaf o KadarSelamun aleykum kızlar. Ortalığı topladım. Yemeğimi yaptım. Kabak yemeği ve makarna.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Birazdan gidip kısır yiyecemSelamun aleykum kızlar. Ortalığı topladım. Yemeğimi yaptım. Kabak yemeği ve makarna.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Akşama ne yapsam dan çok sabah kahvaltı ya ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklar kahvaltıdan sıkılıyor lar.Selamun aleykum kızlar. Ortalığı topladım. Yemeğimi yaptım. Kabak yemeği ve makarna.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
Astoria
@Axelia
Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Yeterli tabi sıcaklarda çok yemek yenmiyor zatenAleyküm selam bacı. Dünden çorba var bide tavuk sote yaptım mı yeterli
Çorbasız yemeğe oturamayanlara bu havada yoğurt yani ayran aşı çorbası öneriyorum soğuk da içiliyorBen de yoğurtlu makarna yapayım diyorum malum havalar çok sıcak pek bir şey yenmiyor. Bir de sütlü kabak çorbası pişireceğim. Çorbasız sofraya oturamıyoruz da.
Aynen öyle bacısı. Siz neler pişirdinizYeterli tabi sıcaklarda çok yemek yenmiyor zaten
Fırın makarna ve çilek hoşafıAynen öyle bacısı. Siz neler pişirdiniz
Oo ellerine sağlık afiyet olsunFırın makarna ve çilek hoşafı
AminAkşama ne yapsam dan çok sabah kahvaltı ya ne yapsam diye düşünüyorum. Çocuklar kahvaltıdan sıkılıyor lar.
Sabah simit yaptım kahvaltıya. Yanına peynir karpuz.biraz kısır var Dünden. Yeşil fasulye Yemeğide yaptım. Çok şükür Allahıma bugünde aç değiliz. Allahım kimseyi aclikla sinamasın
Teşekkür ederim canım. Size de afiyet olsun. Dünkü kaçamak bugüne yaradı sizeafiyet olsun bende taze fasulye yapacagim:)
Ellerine sağlık canım. Ben de yumuşamış meyveleri kaynayıp meyve suyu yaptımSelam ben de fırında makarna yapmaya karar verdim. Bir de meyve suyu ya da hoşaf o Kadar
Oooo hadi yine iyisinbenim yemek var dünden yarının yemeği de aklımda
Afiyet olsun canım. Aslında sıcakta çorba daha iyi oluyor sanki. Soğuk içilen çok çorba çeşidi varBen de yoğurtlu makarna yapayım diyorum malum havalar çok sıcak pek bir şey yenmiyor. Bir de sütlü kabak çorbası pişireceğim. Çorbasız sofraya oturamıyoruz da.
Allah bereket versin. Yeter tabi. Hatta yemek değil de sürekli kahvaltı yapsam daha iyiAleyküm selam bacı. Dünden çorba var bide tavuk sote yaptım mı yeterli
Bende aynı düşüncedeym. Yemek pişirmeyi hiç sevmem.Allah bereket versin. Yeter tabi. Hatta yemek değil de sürekli kahvaltı yapsam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?