- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.161
Canım yeni ev mi aldınız kirada mısın?Ellerine sağlık canım. Ben de misafir olayım size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yeni ev mi aldınız kirada mısın?Ellerine sağlık canım. Ben de misafir olayım size
Tecrübeye güvenirim her an herşeye hazır olmalıyım yani inşallah öyle olurBuna alışsan iyi olur. Evden çıkınca yapmaz dediğin her şeyi yapacak. Veya tam tersi
Kiradayız maalesef. Evimiz hala satılmadıCanım yeni ev mi aldınız kirada mısın?
Mesela bir yere gidersiniz. Senin kız normalde elma yemez. Ama gittiğiniz yerde birden elma severe dönüşebilirTecrübeye güvenirim her an herşeye hazır olmalıyım yani inşallah öyle olur
Ama ev fiyatları arttı bu arada. Her şeyde bir hayır vardır. Bu arada bana selamün aleyküm diye başlayan mesaj yazan bir arkadaşımın olması çok hoş benim için....Kiradayız maalesef. Evimiz hala satılmadı
Aleykumselam diye karşılık veren arladaslarim olması daha da güzelAma ev fiyatları arttı bu arada. Her şeyde bir hayır vardır. Bu arada bana selamün aleyküm diye başlayan mesaj yazan bir arkadaşımın olması çok hoş benim için....
Canım bizimki çorbanın yanına illa yemek ister.Karpuz doğra yeter canım. Yaz günü yenmiyor zaten.
Ben herşeyi yiyor diyorum henüz yüzümü kara çıkarmadı aç bırakıyorum gibi her yerde herşeye atlıyorMesela bir yere gidersiniz. Senin kız normalde elma yemez. Ama gittiğiniz yerde birden elma severe dönüşebilir
Cigirtma dedigimiz yazın en basit yemeğini yaptımAdana kebap
kolay gelsin canım en kısa zamanda yerleşirsin tamamen inşallahTaşındık yerleştik çok şükür. Ama eksik eşyalarımız vardı. Onları hallettik, iki gündür onlarla uğraşıyorum. Taşındığım gün kadar yoruldum
Hadi yaa. Ne yaptın pekiCanım bizimki çorbanın yanına illa yemek ister.
Allah razı olsun canımkolay gelsin canım en kısa zamanda yerleşirsin tamamen inşallah
Afiyet olsun canımCigirtma dedigimiz yazın en basit yemeğini yaptım
Kız adanayı hep yaparız ama mangalda fırında hiç yapmamıştım çok güzel olduBir adanalı olarak nasıl ilk defa adana yaparsın
Afiyet olsun canım.
Pişmaniye pişmanlıktır yemaaaaaaaaaaKmsl Hnd canim pişmaniye çekiyo cok fena sabahtan beri sadece bi dilim kızarmıs ekmek beyaz peynir kahve içtim bide şeftali yedim açlıktan ölecem
Hiç bişey sadece çorba varHadi yaa. Ne yaptın peki
Sağol canım..O da çok güzel oluyor canım. Ellerine sağlık
Ne yaptın kızyemeği yaptim ben yemedim kaldi baya bi yarında yenir
yazmadım mi kiz köfteli sulu patates yemeği yaptım yanina pirinç pilavı yaptimNe yaptın kız