• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay bende ev temizledim okadar yoruldum ki .pirinç çorbası yaptım biraz önce ay ilaç gibi geldi.oğlum akşama da düğün çorbası istiyor.oğlum öğlen ayrı akşam ayrı çorbamı icecen diyorum.olsun anne ben çorba hastasıyım diyor😊
Pirinç çorbasını da belki 15 yıldır yapmamıştım. Deneyim bi dedim.güzel oldu valla özlemisim😆akşama kısır yapmak istiyorum.akşam a doģru pazara gidecem.taze yeşillikler alırım .güzel olur
Kolay gelsin canım. Pirinç çorbası nasıl ki?

Selamun aleykum kızlar. Eve bir şeyler almıştık. Onları kurduk. Daha yerlestiremedim. Ortalık da çok fena karıştı 🤦‍♀️
Dünden pilav kaldı sadece. Onu yeriz salatayla artık. Bu saatten sonra yemek yapamam.
Gelsin menüler 😘😘😘

@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94 Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
As canısı. Yemek fasulye kavurma ve paçanga böreği. Kuzuya köfte ayrıca....

Kız sorma 1,5 aydır durum böyle ek gıda dedik diş dedik yeme düzenini tekrar değiştirdik baktım tam sonuç alamıyoruz gidelim dedik işte o da 💩 oldu
Buna alışsan iyi olur. Evden çıkınca yapmaz dediğin her şeyi yapacak. Veya tam tersi 😆😆😆

🤣 birakmiyo yemek yapiyim
sen nasılsın canım tasındınız mi yerleştin mi
Taşındık yerleştik çok şükür. Ama eksik eşyalarımız vardı. Onları hallettik, iki gündür onlarla uğraşıyorum. Taşındığım gün kadar yoruldum 😆😆😆

Back