- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #16.121
Kıymayı domates biberle kavuruyorum. Çayla yiyoruz canım.Günaydın herkese:)) ben kiymayla değişik ama kolay ne yapabilirim diye sormaya geldim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıymayı domates biberle kavuruyorum. Çayla yiyoruz canım.Günaydın herkese:)) ben kiymayla değişik ama kolay ne yapabilirim diye sormaya geldim:))
Ay bende ev temizledim okadar yoruldum ki .pirinç çorbası yaptım biraz önce ay ilaç gibi geldi.oğlum akşama da düğün çorbası istiyor.oğlum öğlen ayrı akşam ayrı çorbamı icecen diyorum.olsun anne ben çorba hastasıyım diyorSelamun aleykum kızlar. Eve bir şeyler almıştık. Onları kurduk. Daha yerlestiremedim. Ortalık da çok fena karıştı
Dünden pilav kaldı sadece. Onu yeriz salatayla artık. Bu saatten sonra yemek yapamam.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
taze fasulye:)Selamun aleykum kızlar. Eve bir şeyler almıştık. Onları kurduk. Daha yerlestiremedim. Ortalık da çok fena karıştı
Dünden pilav kaldı sadece. Onu yeriz salatayla artık. Bu saatten sonra yemek yapamam.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
Patlıcanlı sini kebabı gibi bir şey yaptım. Birşey bulamazsam öyle yapacaktım ama:))Kıymayı domates biberle kavuruyorum. Çayla yiyoruz canım.
Salata yoğurt yeeeeeeEllerinize sağlık hanımlar çocuklara patates kizartacagim pilav var birde kendime ne yapsam bilemedim
Dün aç uattim akşam uemegi yememistim uyumadan önce bir kase yoğurtla uyudum bugün yiyeceğimSalata yoğurt yeeeeee
Diyette misinDün aç uattim akşam uemegi yememistim uyumadan önce bir kase yoğurtla uyudum bugün yiyeceğim
MalesefDiyette misin
Kader ortağım gel sarılayım sanaMalesef
O da çok güzel oluyor canım. Ellerine sağlıkPatlıcanlı sini kebabı gibi bir şey yaptım. Birşey bulamazsam öyle yapacaktım ama:))
Zayıf ve dünyaları yiyen bir insan gördüm mü cildiriyorumKader ortağım gel sarılayım sana
Eskiden öyleydim ilk kızımı doğurduktan sonra bünye şaştıZayıf ve dünyaları yiyen bir insan gördüm mü cildiriyorum
Hay o ben bizim bunyelereEskiden öyleydim ilk kızımı doğurduktan sonra bünye şaştı
Bugün hastanede yorulduk kızın tahlilleri falan derken saat geç oldu annem kabak yapmış onu getirecek yanına pilav anca yetişirSelamun aleykum kızlar. Eve bir şeyler almıştık. Onları kurduk. Daha yerlestiremedim. Ortalık da çok fena karıştı
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere