- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.701
Valla ben oyle bi uyandimki abla misafir gelecek kosturuyorum cok bunaltici hava ter akiyo alnimdanÇayım buz dolu bir küvet paklar biziuyanacağimiz yok
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben oyle bi uyandimki abla misafir gelecek kosturuyorum cok bunaltici hava ter akiyo alnimdanÇayım buz dolu bir küvet paklar biziuyanacağimiz yok
![]()
Günaydın canımSelamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Sürekli uyumak istiyorum, siz de öyle misiniz yoksa ben mi anormalim
Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Geç yatınca bende öyleyim.valla şuan krep yapıyorum kahvaltıyı yeni yapcaz kızımla ,akşama fikrim yokSelamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Selamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Siz ne düşünüyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Oglumada balkonu yikattimAcıyı çocuklar yemez ki
Sadece eşim yer bizde.
Kolay gelsin canım. Oğlunu da oturt yanına. Nasıl zor olduğunu görsün![]()
Ben mücvere kıyma da koyuyorum canım bebeklere güzel bir öğün oluyorGünaydın cnm. Ben bu aralar iyiyim şükür.. bende genelde ilkbahara girerken oluyor o uyuşukluk hali..
Menümüzde tavuklu patatesli sulu yemek var. Birde kabaklarim vardı mücver yapacaktım burda konuşulunca canım çekmiştiama patlıcan biber domatesle kavurup yoğurtlayadabilirim. Mutfağa girince karar vereceğim
![]()
Ben kıza kabak köftesi yaparken az koyuyordum ama kendimize koymamiştim hiç deneyeyim canım sağol eşimde sever öyle muhtemelenBen mücvere kıyma da koyuyorum canım bebeklere güzel bir öğün oluyor![]()
Dün kızartma tarzı yapınca üşenmiştim birazBen her mevsim uyusugum
Kolay gelsin canım, bence mücver yap![]()
Afiyet olsun canımSucuklu domatesli makarna yapacagım, yanınada salata belki tarhana çorbası.
Tavuk yaptım canım.Günaydın canım
Patlıcan salatasının yanına et güzel gidiyor
Bende kızlara beşamel soslu tavuklu spagetti yapacam
Kendime de tavuklu mantar sote ve semizotu salatası yapacam![]()
Oyyyy maşallahGeç yatınca bende öyleyim.valla şuan krep yapıyorum kahvaltıyı yeni yapcaz kızımla ,akşama fikrim yok☺
Hadi yaaAleyküm selamm bende bendeee çok halsizlik var
Yemek olarak dün pişirdiklerimi yemek nasip olmadı bugün onlar var çok şükür![]()
Oglumada balkonu yikattim![]()
Ohh yarına da yemeğin varBiz bugün dışarı çıkmıştık yedik geldiktavuklu patates yemeği yarına kaldı. Mücveri de yapmamıştım daha..
Hepimizin aklına soktun kendin yapmadın kızDün kızartma tarzı yapınca üşenmiştim birazneyseki sonra yapacağım o mücveri
![]()
Benim de burada konuşulunca aklıma geldiHepimizin aklına soktun kendin yapmadın kız![]()
Sever zaten iş yapmayı canım oglusum
Sıcaklarda iyi gelmiştir, serinlemiştir.
Bizde bugün türlü vardı gece boyu kız uyutmadı sersem gibiyiz ikimizdeSelamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Siz ne düşünüyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim