- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.681
Allah yardımcın olsun. İki gün kalmış. Inşallah verirsinAs. Tam iki sınavım var işteyim şimdi onları düşünüyorum. Dua beklerim
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun. İki gün kalmış. Inşallah verirsinAs. Tam iki sınavım var işteyim şimdi onları düşünüyorum. Dua beklerim
Yok bugün iki sınav cuma pazartesi salı Çarşamba’da varAllah yardımcın olsun. İki gün kalmış. Inşallah verirsin![]()
Karpuz peynirSelamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Sürekli uyumak istiyorum, siz de öyle misiniz yoksa ben mi anormalim
Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
açıköğretim mi.As. Tam iki sınavım var işteyim şimdi onları düşünüyorum. Dua beklerim
Açık öğretim değil miYok bugün iki sınav cuma pazartesi salı Çarşamba’da var
açıköğretim 24 haziranda başlıyor 8 temmuz son ve online sinavi olcak:)Açık öğretim değil mi
Hafta içi de mi yapıyorlar
Depresyona mı girdik yoksaKarpuz peynir
Hiç yemek yapasim yok...nolur kimse acıktım demesin
Feslegenim aynı senin gibiyim...normaliz bence...birkaç arkadaş da böyle hissediyorsa ölü taklidi yapalım ne dersin![]()
Öyle miaçıköğretim 24 haziranda başlıyor 8 temmuz son ve online sinavi olcak:)
Aynen bende kac gndur uyusuk uykuluyumKarpuz peynir![]()
Hiç yemek yapasim yok...nolur kimse acıktım demesin
Feslegenim aynı senin gibiyim...normaliz bence...birkaç arkadaş da böyle hissediyorsa ölü taklidi yapalım ne dersin![]()
Kolay gelsin canım. Ne yapacağına karar verdin miBugun misafirim gelecek cay yanu ikram hazirliyorum esimde onlardan yer aksam dugun corbamdan da var
Yanii kekimi cok seviyorlar kek yapcam kisir icin malzemelerimi dogradim kisir yapcamKolay gelsin canım. Ne yapacağına karar verdin mi
Bence çok güzelYanii kekimi cok seviyorlar kek yapcam kisir icin malzemelerimi dogradim kisir yapcam
Patatesli borek cikardm buzluktan firinda pisirsem nasl olur sigara boregi gbi ama hafif olsn kizartma olmssn diye
Bide havuc tarator yapcam nasilb
Patlıcan salatası ni ekmekle yemeye bayılırım. Biz bide acı biberli yaparız öf yana yana yerizSelamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
Günaydın cnm. Ben bu aralar iyiyim şükür.. bende genelde ilkbahara girerken oluyor o uyuşukluk hali..Selamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Siz ne düşünüyorsunuz
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25
Sagol cnm bu seffer once hazirlik yapiyorum sonra evj supurup topliycamBence çok güzel
Ellerine sağlık canım
Çayım buz dolu bir küvet paklar biziAynen bende kac gndur uyusuk uykuluyum
Acıyı çocuklar yemez kiPatlıcan salatası ni ekmekle yemeye bayılırım. Biz bide acı biberli yaparız öf yana yana yeriz
Bugün oğluşum yaprak sarması istiyor. Hatta günlerdir istiyor.erteledim erteledim en sonunda hadi anne ya aaaa dedi.napalım analık işte canım istemesede dün ısladım. Bugün saracagim kaçış yok.umarım boynum yine agrimaz![]()
Ben her mevsim uyusugumGünaydın cnm. Ben bu aralar iyiyim şükür.. bende genelde ilkbahara girerken oluyor o uyuşukluk hali..
Menümüzde tavuklu patatesli sulu yemek var. Birde kabaklarim vardı mücver yapacaktım burda konuşulunca canım çekmiştiama patlıcan biber domatesle kavurup yoğurtlayadabilirim. Mutfağa girince karar vereceğim
![]()