• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Sürekli uyumak istiyorum, siz de öyle misiniz yoksa ben mi anormalim 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum 🤔
Siz ne düşünüyorsunuz 😋😋😋

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
Karpuz peynir :olamaz:
Hiç yemek yapasim yok...nolur kimse acıktım demesin :silah:
Feslegenim aynı senin gibiyim...normaliz bence...birkaç arkadaş da böyle hissediyorsa ölü taklidi yapalım ne dersin :KK61:

Kolay gelsin canım. Ne yapacağına karar verdin mi
Yanii kekimi cok seviyorlar kek yapcam kisir icin malzemelerimi dogradim kisir yapcam
Patatesli borek cikardm buzluktan firinda pisirsem nasl olur sigara boregi gbi ama hafif olsn kizartma olmssn diye
Bide havuc tarator yapcam nasilb

Yanii kekimi cok seviyorlar kek yapcam kisir icin malzemelerimi dogradim kisir yapcam
Patatesli borek cikardm buzluktan firinda pisirsem nasl olur sigara boregi gbi ama hafif olsn kizartma olmssn diye
Bide havuc tarator yapcam nasilb
Bence çok güzel 😋😋😋
Ellerine sağlık canım

Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum 🤔

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
Patlıcan salatası ni ekmekle yemeye bayılırım. Biz bide acı biberli yaparız öf yana yana yeriz😄😄
Bugün oğluşum yaprak sarması istiyor. Hatta günlerdir istiyor.erteledim erteledim en sonunda hadi anne ya aaaa dedi.napalım analık işte canım istemesede dün ısladım. Bugün saracagim kaçış yok.umarım boynum yine agrimaz😅😅😅

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@beautifulsweet
@Efsun64
Mavim25 Mavim25
Günaydın cnm. Ben bu aralar iyiyim şükür.. bende genelde ilkbahara girerken oluyor o uyuşukluk hali..
Menümüzde tavuklu patatesli sulu yemek var. Birde kabaklarim vardı mücver yapacaktım burda konuşulunca canım çekmişti 🤣 ama patlıcan biber domatesle kavurup yoğurtlayadabilirim. Mutfağa girince karar vereceğim😂

Patlıcan salatası ni ekmekle yemeye bayılırım. Biz bide acı biberli yaparız öf yana yana yeriz😄😄
Bugün oğluşum yaprak sarması istiyor. Hatta günlerdir istiyor.erteledim erteledim en sonunda hadi anne ya aaaa dedi.napalım analık işte canım istemesede dün ısladım. Bugün saracagim kaçış yok.umarım boynum yine agrimaz😅😅😅
Acıyı çocuklar yemez ki 🙄🙄
Sadece eşim yer bizde.

Kolay gelsin canım. Oğlunu da oturt yanına. Nasıl zor olduğunu görsün 😆😆

Günaydın cnm. Ben bu aralar iyiyim şükür.. bende genelde ilkbahara girerken oluyor o uyuşukluk hali..
Menümüzde tavuklu patatesli sulu yemek var. Birde kabaklarim vardı mücver yapacaktım burda konuşulunca canım çekmişti 🤣 ama patlıcan biber domatesle kavurup yoğurtlayadabilirim. Mutfağa girince karar vereceğim😂
Ben her mevsim uyusugum 😆😆😆😆

Kolay gelsin canım, bence mücver yap 😋😋

Back