• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kıza kabak köftesi yaparken az koyuyordum ama kendimize koymamiştim hiç deneyeyim canım sağol eşimde sever öyle muhtemelen 😘
Daha lezzetli oluyor ben kıymalı yapıyorum mücveri yanına haşlama makarna ve yoğurt güzel bir menü oluyor

Günaydın canım.. eline sağlık.. biz dün dayanamayıp yemeği yedik🤣 bugünde kıymalı pide yapasım var ama.. bakalım kısmet artık🤣🤣

Güzel hanımlar oglum 2.5 aylık şu sıralar ellerini çok emiyo ben çekiyorum o götürüp emiyo bayada iştahlı yani gören der ac bu çocuk :işsiz: normal mi bu durum.
Evet canım normal şu anda elini keşfediyor🥰 sonra onu kullanmaya başlayacak🤣 engel olma gelişimi için iyi olmuyormuş..

Evet canım normal şu anda elini keşfediyor🥰 sonra onu kullanmaya başlayacak🤣 engel olma gelişimi için iyi olmuyormuş..
Onun kesfetmesini yerim ya yok engel olmuyorum zaten 😍 zaten yavaştan kullanıyo yüzümüze yüzümüze 😂😁🤩

Onun kesfetmesini yerim ya yok engel olmuyorum zaten 😍 zaten yavaştan kullanıyo yüzümüze yüzümüze 😂😁🤩
Ohhh ne güzel yenir o şimdi fırsatın varken ye sonra yedirmiyorlar.o yavaştan olanlarda hızlanacak 😂😂 sonra elinde birşeyler tutmaya başlayacak ve onlarıda götürecek ağzına:))

Ohhh ne güzel yenir o şimdi fırsatın varken ye sonra yedirmiyorlar.o yavaştan olanlarda hızlanacak 😂😂 sonra elinde birşeyler tutmaya başlayacak ve onlarıda götürecek ağzına:))
Yiyorum kaçırmam bu fırsatları tombul tombul 🤩 desene o zama vay halime dur etme yapma annesi dicem 👀

Güzel hanımlar oglum 2.5 aylık şu sıralar ellerini çok emiyo ben çekiyorum o götürüp emiyo bayada iştahlı yani gören der ac bu çocuk :işsiz: normal mi bu durum.
Ellerini keşfediyor annesi❤️❤️❤️

O minnak elleri yerimmmmmmmm🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘

Back