- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.661
Afiyet olsun canımpatlıcan musakka :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canımpatlıcan musakka :)
Kadın beni gönderdi ya yanarım yanarım ona yaparım.eviniz naptin yerleşebildiniz mi:)
eski evini satılığa çıkarabildiniz mi:)
alt komşun kurtulduğuna sevinmiştir.
Dünyanın da dengesini bozduk.Tünaydın canım havalar bi sıcak bi yağmurlu vala burda şaştık menün çok güzel Ben yapsam eşim laf eder
Benimde kuru fasulye,pirinç pilavı ypacam corba bilmiyom kararsizim
Annenin ellerine sağlık canımAnneme geldik bizde
Menüde
Tavuk köfte
Pirinç pilavı
Şehriye çorbası
Salata
Yoğurt
Bekledim bekledim başlamadı ben mi kaçırdımSağol canım aynen hazır. Köftenin şeklini bile dün akşam yaptım dolapta. Eşim geldimi bi kizartırim. Temizlik benim isimi izlicem
Ellerine sağlık canım.Selam kizlar ben karamelli trilece yaptim ve dugun corbasi yaptim az kabak yemegim var boyle menum duruma gore makarna yahut arpa sehriye pilavi ekleyebilirim kizimla esim icin ben aramam hatta yemesem dha iyi de
Daha ne olsunAnnemler geliyor bişey yapma gelince bakarız dedi gene bana çocuk bakmak düştü
Teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlıkAnnenin ellerine sağlık canım
Yok canım heralde Sezon tatilini ne girmisler.zamanim oldukça YouTube den bakıyorum. Ama ne evler öyle ya.midem kaldirmiyorBekledim bekledim başlamadı ben mi kaçırdım
Benim esim pilav makarnasiz doymaz genelde siz yapmiyosunuz ama ben yapiyorm cnku bekler yani corba ve yemek getirsem ardina pilav makarna bekler mutlaka . Bazen yemek yemez sade makarna yer meselaEllerine sağlık canım.
Bence yapma. Zaten yenmiyor.
Nerelerdesin kaç gündürYeşil fasulye, bulgur pilavı, yogurt, salata :)
Hakikaten yaaa bazılarına bakamıyorumYok canım heralde Sezon tatilini ne girmisler.zamanim oldukça YouTube den bakıyorum. Ama ne evler öyle ya.midem kaldirmiyor
Ne güzel valla enişte azıcık benim adamım yanına gelse belki huyundan alır bizimkiDünyanın da dengesini bozduk.
Çok şükür eşim yemek konusunda takıntılı değil. Kahvaltı koysam da yer. Allah seninkine de takıntılı olmamayı nasip etsin canım.
Dolap düzenliyorum ütü yapıyorum. Telefonu elime almamaya çalışıyorum uğraş arıyorum kendimeNerelerdesin kaç gündür
Kolay gelsin canımDolap düzenliyorum ütü yapıyorum. Telefonu elime almamaya çalışıyorum uğraş arıyorum kendime
Makarna yaptı cuma günü kebap yapalım mı diye gelmiş ee kadın önceden deseydin bugünde yapardık diyemedim makarna güzel fikir yiyelim dedimDaha ne olsun
Makarna yaptı cuma günü kebap yapalım mı diye gelmiş ee kadın önceden deseydin bugünde yapardık diyemedim makarna güzel fikir yiyelim dedim
As. Tam iki sınavım var işteyim şimdi onları düşünüyorum. Dua beklerimSelamun aleykum günaydın kızlar ❤❤❤❤❤
Sürekli uyumak istiyorum, siz de öyle misiniz yoksa ben mi anormalim
Kaç gündür patlıcan salatası yapmak istiyordum. Bugün yapayım dedim. Tarhana çorbası var. Başka ne yaparım bilmiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere