Karpuz peynir
Hiç yemek yapasim yok...nolur kimse acıktım demesin
Feslegenim aynı senin gibiyim...normaliz bence...birkaç arkadaş da böyle hissediyorsa ölü taklidi yapalım ne dersin

Kolay gelsin canım. Ne yapacağına karar verdin mi
Yanii kekimi cok seviyorlar kek yapcam kisir icin malzemelerimi dogradim kisir yapcam
Patatesli borek cikardm buzluktan firinda pisirsem nasl olur sigara boregi gbi ama hafif olsn kizartma olmssn diye
Bide havuc tarator yapcam nasilb

Yanii kekimi cok seviyorlar kek yapcam kisir icin malzemelerimi dogradim kisir yapcam
Patatesli borek cikardm buzluktan firinda pisirsem nasl olur sigara boregi gbi ama hafif olsn kizartma olmssn diye
Bide havuc tarator yapcam nasilb
Bence çok güzel
Ellerine sağlık canım

Patlıcan salatası ni ekmekle yemeye bayılırım. Biz bide acı biberli yaparız öf yana yana yeriz
Bugün oğluşum yaprak sarması istiyor. Hatta günlerdir istiyor.erteledim erteledim en sonunda hadi anne ya aaaa dedi.napalım analık işte canım istemesede dün ısladım. Bugün saracagim kaçış yok.umarım boynum yine agrimaz

Günaydın cnm. Ben bu aralar iyiyim şükür.. bende genelde ilkbahara girerken oluyor o uyuşukluk hali..
Menümüzde tavuklu patatesli sulu yemek var. Birde kabaklarim vardı mücver yapacaktım burda konuşulunca canım çekmişti ama patlıcan biber domatesle kavurup yoğurtlayadabilirim. Mutfağa girince karar vereceğim

Acıyı çocuklar yemez ki
Sadece eşim yer bizde.

Kolay gelsin canım. Oğlunu da oturt yanına. Nasıl zor olduğunu görsün

Ben her mevsim uyusugum

Kolay gelsin canım, bence mücver yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…