Tuzsuzmuuuuuu nasıl yicen ☺boşver enişte takılsın kafasına göre😁
Hiç bir fikrim yok valla baktım ona benim yedirdiklerimden yediremiyorum eee benimde diyete girmem lazım ben onun yediklerine döneyim dedim sonu iyi olsun 😂
O bulur ya birşeyler önce ben ve Ela ❤️

Hiç bir fikrim yok valla baktım ona benim yedirdiklerimden yediremiyorum eee benimde diyete girmem lazım ben onun yediklerine döneyim dedim sonu iyi olsun 😂
O bulur ya birşeyler önce ben ve Ela ❤
En iyisi afiyet bal şeker olsun kuzucugumla sana🥰

Sağol hayatım siz napıyorsun uz ya normalleşme geldi biz çok çıkarmadan yasaklar geri gelecek gibi 🙈
Bizde evdeyiz kuzum park sevdası var bizdede bikac kez çıkarttım ama tedirginlikle. Buarada burda baya artmış pek cikartasim yok açıkçası. Ayy valla bu sene ne tuhaf bı sene böyle,aman kuzum dikkat edin valla evet senin minnakin tam dışarı vakti geçme vakti ama çok dikkat etmek gerekiyor

Bizde evdeyiz kuzum park sevdası var bizdede bikac kez çıkarttım ama tedirginlikle. Buarada burda baya artmış pek cikartasim yok açıkçası. Ayy valla bu sene ne tuhaf bı sene böyle,aman kuzum dikkat edin valla evet senin minnakin tam dışarı vakti geçme vakti ama çok dikkat etmek gerekiyor
Bizim ki Allah'tan park falan bilmiyor daha ama sokağa çıkmak istiyor çocuklara bakıp gülüyor. Sizin için daha zordur kuzum ya o da haklı evde ruhu daralıyor çocukların. Burada da artış var dedi millet ama maske zorunluluğu daha gelmedi

Bizim ki Allah'tan park falan bilmiyor daha ama sokağa çıkmak istiyor çocuklara bakıp gülüyor. Sizin için daha zordur kuzum ya o da haklı evde ruhu daralıyor çocukların. Burada da artış var dedi millet ama maske zorunluluğu daha gelmedi
Oyy yerim gülüşünü🥰,burda zorunlu ama takan az ya. Ne olcak böyle bilmiyorum Rabbim korusun ☹️

Oyy yerim gülüşünü🥰,burda zorunlu ama takan az ya. Ne olcak böyle bilmiyorum Rabbim korusun ☹
Aaa çene altı çok güzel aksesuar oluyor halbuki 😂 valla patlamazsak iyi ben sadece yürüyüşe çıkıyorum yaklaşan olunca ge adım atıyorum anlıyorlar el kadar bebeği riske atamam çok sevmek isteyen kendi doğursun 😂

Ben kızımla bana tuzsuz pirinç pilavı ve tuzsuz baharat sız kabak patates ve kuzu kıymalı sulu yemek yaptım inşallah yiyebilirim 😂
Eşim de birşey bulur yer herhalde 🤪
O bulur ya birşeyler önce ben ve Ela ❤
Tatlım diyet yapacağım diye bebek maması yeme. Bebekler onları yiyip kilo aliyor 🤣🤣🤣

Canım eşim izin vermiyor biz tavuk ciğerini kedilere veriyoruz diyor bir kere o görmeden aldım yapayım dedim gördü yaptırmadı kızla aşağı göndertti onun yerin kuzu ciğeri yapıyoruz hiç bir vitamini yok aslında tavuk ciğerinin👍👍

Teşekkür ederim ama menü değişti annem aradı tavuk dolduruyormuş çağırdı oraya gidecem mücveri de pişirdim orda yeriz😋😋😋
Annenin ellerine sağlık o zaman canım 😋😋

Tatlım diyet yapacağım diye bebek maması yeme. Bebekler onları yiyip kilo aliyor 🤣🤣🤣
Yok mama yemiyorum kuzu ama pilavından iki kaşık alacam az yağlı tuzsuz 😂 sulu yemek çok aklımı çeliyor nasıl yiyecem ya onu içinde baharat yok tuz yok salça yok hiç hatay yemeği gibi değil 😬

Yok mama yemiyorum kuzu ama pilavından iki kaşık alacam az yağlı tuzsuz 😂 sulu yemek çok aklımı çeliyor nasıl yiyecem ya onu içinde baharat yok tuz yok salça yok hiç hatay yemeği gibi değil 😬
Bence de. Baharatlar kilo mu yapıyor ki 🤔
Aman ye gitsin boşver 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Aaa çene altı çok güzel aksesuar oluyor halbuki 😂 valla patlamazsak iyi ben sadece yürüyüşe çıkıyorum yaklaşan olunca ge adım atıyorum anlıyorlar el kadar bebeği riske atamam çok sevmek isteyen kendi doğursun 😂
Demi birde renk renk maske çıkmış tam modayada uygun😂
Sen varya seen😂ama çok doğru yaklasmasin kimse arkadaş kimde nevar nerden bilcez

Yazın hamur işi ağır olur kız 🤣🤣
Neyse bulabildin mi ne yapacağını
Yok yok bana olmaz :süslü:😁
Patates salatası yapcam ya mayalı ekmeğimde var çay koycam ,bide kemikli et koydum suyunu kıza çorba yapcam etlerinide eşim yer ☺️

Back