- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #15.621
Hiç bir fikrim yok valla baktım ona benim yedirdiklerimden yediremiyorum eee benimde diyete girmem lazım ben onun yediklerine döneyim dedim sonu iyi olsunTuzsuzmuuuuuu nasıl yicen ☺boşver enişte takılsın kafasına göre
En iyisi afiyet bal şeker olsun kuzucugumla sanaHiç bir fikrim yok valla baktım ona benim yedirdiklerimden yediremiyorum eee benimde diyete girmem lazım ben onun yediklerine döneyim dedim sonu iyi olsun
O bulur ya birşeyler önce ben ve Ela ❤
Sağol hayatım siz napıyorsun uz ya normalleşme geldi biz çok çıkarmadan yasaklar geri gelecek gibiEn iyisi afiyet bal şeker olsun kuzucugumla sana
Bizde evdeyiz kuzum park sevdası var bizdede bikac kez çıkarttım ama tedirginlikle. Buarada burda baya artmış pek cikartasim yok açıkçası. Ayy valla bu sene ne tuhaf bı sene böyle,aman kuzum dikkat edin valla evet senin minnakin tam dışarı vakti geçme vakti ama çok dikkat etmek gerekiyorSağol hayatım siz napıyorsun uz ya normalleşme geldi biz çok çıkarmadan yasaklar geri gelecek gibi
Bizim ki Allah'tan park falan bilmiyor daha ama sokağa çıkmak istiyor çocuklara bakıp gülüyor. Sizin için daha zordur kuzum ya o da haklı evde ruhu daralıyor çocukların. Burada da artış var dedi millet ama maske zorunluluğu daha gelmediBizde evdeyiz kuzum park sevdası var bizdede bikac kez çıkarttım ama tedirginlikle. Buarada burda baya artmış pek cikartasim yok açıkçası. Ayy valla bu sene ne tuhaf bı sene böyle,aman kuzum dikkat edin valla evet senin minnakin tam dışarı vakti geçme vakti ama çok dikkat etmek gerekiyor
Oyy yerim gülüşünüBizim ki Allah'tan park falan bilmiyor daha ama sokağa çıkmak istiyor çocuklara bakıp gülüyor. Sizin için daha zordur kuzum ya o da haklı evde ruhu daralıyor çocukların. Burada da artış var dedi millet ama maske zorunluluğu daha gelmedi
Aaa çene altı çok güzel aksesuar oluyor halbukiOyy yerim gülüşünü,burda zorunlu ama takan az ya. Ne olcak böyle bilmiyorum Rabbim korusun ☹
Ben kızımla bana tuzsuz pirinç pilavı ve tuzsuz baharat sız kabak patates ve kuzu kıymalı sulu yemek yaptım inşallah yiyebilirim
Eşim de birşey bulur yer herhalde
Tatlım diyet yapacağım diye bebek maması yeme. Bebekler onları yiyip kilo aliyorHiç bir fikrim yok valla baktım ona benim yedirdiklerimden yediremiyorum eee benimde diyete girmem lazım ben onun yediklerine döneyim dedim sonu iyi olsun
O bulur ya birşeyler önce ben ve Ela ❤
Annenin ellerine sağlık o zaman canımCanım eşim izin vermiyor biz tavuk ciğerini kedilere veriyoruz diyor bir kere o görmeden aldım yapayım dedim gördü yaptırmadı kızla aşağı göndertti onun yerin kuzu ciğeri yapıyoruz hiç bir vitamini yok aslında tavuk ciğerinin
Teşekkür ederim ama menü değişti annem aradı tavuk dolduruyormuş çağırdı oraya gidecem mücveri de pişirdim orda yeriz
Yok mama yemiyorum kuzu ama pilavından iki kaşık alacam az yağlı tuzsuzTatlım diyet yapacağım diye bebek maması yeme. Bebekler onları yiyip kilo aliyor
Yazın hamur işi ağır olur kızKiz ben yaz kış yaparım hamurun yazı kisimi olur
Ama hiç yapasim yok şuan o ayrı,neysem azıcık daha düşüneyim
Bence de. Baharatlar kilo mu yapıyor kiYok mama yemiyorum kuzu ama pilavından iki kaşık alacam az yağlı tuzsuzsulu yemek çok aklımı çeliyor nasıl yiyecem ya onu içinde baharat yok tuz yok salça yok hiç hatay yemeği gibi değil
Diyetisyenler hep baharatsız yiyin diyor yapıyor herhaldeBence de. Baharatlar kilo mu yapıyor ki
Aman ye gitsin boşver
Hatayli adanali için zorDiyetisyenler hep baharatsız yiyin diyor yapıyor herhaldeben yemeğe geçiyorum hiç yemezsem az biber salçası ve bir çimdik tuz atarım sonucu yazarım size
Demi birde renk renk maske çıkmış tam modayada uygunAaa çene altı çok güzel aksesuar oluyor halbukivalla patlamazsak iyi ben sadece yürüyüşe çıkıyorum yaklaşan olunca ge adım atıyorum anlıyorlar el kadar bebeği riske atamam çok sevmek isteyen kendi doğursun
Yok yok bana olmazYazın hamur işi ağır olur kız
Neyse bulabildin mi ne yapacağını
Salçamı koydum arkadaş o ne ya töbe yarabbimHatayli adanali için zor
Ayy ya çocuk anne kombineleri onlar tam bombaDemi birde renk renk maske çıkmış tam modayada uygun
Sen varya seenama çok doğru yaklasmasin kimse arkadaş kimde nevar nerden bilcez
Afiyet olsun canımYok yok bana olmaz
Patates salatası yapcam ya mayalı ekmeğimde var çay koycam ,bide kemikli et koydum suyunu kıza çorba yapcam etlerinide eşim yer ☺
Allah iyiliğini versinSalçamı koydum arkadaş o ne ya töbe yarabbimkızıma salça yapacam şu biber fiyatları az düşsün de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?