Marketten 1 tane kabak al yarısını yap yarısını mercimek çorbasının içine kat.
Hem mücver yemiş olurusn hemde mercimege de farklı bir lezzet eklemiş olursun.
En kıyma
günaydın canım ben hiç tavuk ciğeri yapmam👍👍👍

Dünden makarna ve mücverim var
Yanına ton balığı açarım bir de salata yaptım mı tamamdır🤣🤣🤣

Ben hiç yememiştim. Kızım çizgi filmde görmüş. Anne yapsana dedi. Yaptım çok hoşuma gitti 😋😋
Bizim çocuklar da cizgifilmde domates çorbasını görüp istemisti. Kızım sevmedi oğlum biraz beğendi ben çok sevdim.desene artık çocuklar öģretiyo bize bazı seyleri😊😊😊

Günaydın kizlar😊😊😊😊
Virüs konusunda artma olmasi olasiydi zaten.biranda normallestik. Ama farkediyorum önce insanlar birbirine yaklasmiyor korkarak bakıyordu ama Simdi bi rahatlik..
Ben bu virüsün herkese bulasacagini düşünüyorum. Başladığı günden bu yana 1000 ile katlanarak hergün artıyor. Ki bu rakamlar 1500e çıktı. Bize denk gelmemesi mucize.ülkemizde öldürücülugu az gibi. Nüfus genç ondanmı onuda bilemedim
Aslında uzmanlarda dahil hiçbirimiz hiçbişey bilmiyoruz.tedbiri bırakmam ama gerisi Allahıma kalmış bişe .ama biranda bitmicek bu iş.bi kaç yıl bu şartlarda yasıyacagız gibi.hayırlısı olsun ne diyelim.
Bugün tavuklu mantarli sote yapacam.içine biraz patates de katacam küp küp doģrayıp.pilavda yaparım.ama öğlen çocuklara ne yapsam bilemedim.ki zaten kahvaltıda yapmadik daha .öyle evdeki herkesin beğenerek yiyeceği bi pasta yada tatlı yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişe gelmiyor.ne zamandır söyle enfes bi tatlı yapmıyorum. Bi geçen revani yapmıştım misafir vardı onu çok beğendi eşim ve çocuklar ama daha farklı bişe istiyorum bulamıyorum

İşler bitti mi tatlım. Huzurla yaşa misler gibi...Tavuk ciğer bilmiyorum hiç pisirmedim. Ben de hindi kavurma pilav yapmayı planlıyorum. Bu Bolcanin hindisi harika oluyor Akdeniz soslu olan lokum gibi pişiyor.

En kıyma

günaydın canım ben hiç tavuk ciğeri yapmam👍👍👍

Dünden makarna ve mücverim var
Yanına ton balığı açarım bir de salata yaptım mı tamamdır🤣🤣🤣
Şaşırttın beni şu an 🤣🤣🤣 neden yapmazsın?

Allah bereket versin. 😋😋
Afiyet olsun canım.

Bizim çocuklar da cizgifilmde domates çorbasını görüp istemisti. Kızım sevmedi oğlum biraz beğendi ben çok sevdim.desene artık çocuklar öģretiyo bize bazı seyleri😊😊😊
Cidden mi 🤩🤩🤩
Ben de çok severim domates çorbasını 😋😋
Şu çizgi filmler bazen çok işe yarıyor. Küçükken kızıma çizgi film oyuncularını gösterip neler neler yedirirdim. Ama şimdi yemiyor 😒😒
Çizgi filme de kanmıyor 🤣🤣

Back