- 8 Nisan 2017
- 56.976
- 300.201
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.581
İnşallah deyip fermuari çekiyorumafiyet olsun menü çok agir sadece kısır yemelisin bu cuma eksi gel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah deyip fermuari çekiyorumafiyet olsun menü çok agir sadece kısır yemelisin bu cuma eksi gel :)
En kıymaMarketten 1 tane kabak al yarısını yap yarısını mercimek çorbasının içine kat.
Hem mücver yemiş olurusn hemde mercimege de farklı bir lezzet eklemiş olursun.
günaydın canım ben hiç tavuk ciğeri yapmamSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Vaka sayısının artmasından endişeliyim biraz. Inşallah daha da artmaz
Eşim tavuk ciğer almış. Nasıl yapılır neyle yapılır hiç bilmiyorum.
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
6. takımdaydin geri gelecek misin:)En kıyma
günaydın canım ben hiç tavuk ciğeri yapmam
Dünden makarna ve mücverim var
Yanına ton balığı açarım bir de salata yaptım mı tamamdır
Şimdilik değil. Canım biraz dikkat etmeye başladım ama6. takımdaydin geri gelecek misin:)
bende 1 haftada 4 kg gitti çok şükürŞimdilik değil. Canım biraz dikkat etmeye başladım ama
Bizim çocuklar da cizgifilmde domates çorbasını görüp istemisti. Kızım sevmedi oğlum biraz beğendi ben çok sevdim.desene artık çocuklar öģretiyo bize bazı seyleriBen hiç yememiştim. Kızım çizgi filmde görmüş. Anne yapsana dedi. Yaptım çok hoşuma gitti
Her an vazgeçebilirim diyosunŞimdilik değil. Canım biraz dikkat etmeye başladım ama
Günaydın kizlarSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Vaka sayısının artmasından endişeliyim biraz. Inşallah daha da artmaz
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
NAsıl da tanıyor beniiiiHer an vazgeçebilirim diyosun
Nasıl gitti kız anlat bakalım sen bayağıdır veremiyordunbende 1 haftada 4 kg gitti çok şükür
6. takımın ruhu ile:) yok anlatmiyim Nazar değer çünkü daha vermeye devam ediyorum:)Nasıl gitti kız anlat bakalım sen bayağıdır veremiyordun
Ayyyy çok sevindim 6. Takımın gerçekten motivesi çok çok çokkk iyi6. takımın ruhu ile:) yok anlatmiyim Nazar değer çünkü daha vermeye devam ediyorum:)
İşler bitti mi tatlım. Huzurla yaşa misler gibi...Tavuk ciğer bilmiyorum hiç pisirmedim. Ben de hindi kavurma pilav yapmayı planlıyorum. Bu Bolcanin hindisi harika oluyor Akdeniz soslu olan lokum gibi pişiyor.Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız? Vaka sayısının artmasından endişeliyim biraz. Inşallah daha da artmaz
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Benim takımımAyyyy çok sevindim 6. Takımın gerçekten motivesi çok çok çokkk iyi
Kızzzzz anlatsana merak ettim bak sevaba girersin
Şaşırttın beni şu an neden yapmazsın?En kıyma
günaydın canım ben hiç tavuk ciğeri yapmam
Dünden makarna ve mücverim var
Yanına ton balığı açarım bir de salata yaptım mı tamamdır
Oooo rahatsın bugünBenim dünden yemeğim var yapmayacağım
Teşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin. Yazın yemekler hep ertesi güne kalıyorKolay gelsin canim benim dunden yemegim kaldi yanina da tavuk ekleyecegm .
Cidden miBizim çocuklar da cizgifilmde domates çorbasını görüp istemisti. Kızım sevmedi oğlum biraz beğendi ben çok sevdim.desene artık çocuklar öģretiyo bize bazı seyleri