Günaydın kizlar😊😊😊😊
Virüs konusunda artma olmasi olasiydi zaten.biranda normallestik. Ama farkediyorum önce insanlar birbirine yaklasmiyor korkarak bakıyordu ama Simdi bi rahatlik..
Ben bu virüsün herkese bulasacagini düşünüyorum. Başladığı günden bu yana 1000 ile katlanarak hergün artıyor. Ki bu rakamlar 1500e çıktı. Bize denk gelmemesi mucize.ülkemizde öldürücülugu az gibi. Nüfus genç ondanmı onuda bilemedim
Aslında uzmanlarda dahil hiçbirimiz hiçbişey bilmiyoruz.tedbiri bırakmam ama gerisi Allahıma kalmış bişe .ama biranda bitmicek bu iş.bi kaç yıl bu şartlarda yasıyacagız gibi.hayırlısı olsun ne diyelim.
Bugün tavuklu mantarli sote yapacam.içine biraz patates de katacam küp küp doģrayıp.pilavda yaparım.ama öğlen çocuklara ne yapsam bilemedim.ki zaten kahvaltıda yapmadik daha .öyle evdeki herkesin beğenerek yiyeceği bi pasta yada tatlı yapmak istiyorum ama aklıma hiç bişe gelmiyor.ne zamandır söyle enfes bi tatlı yapmıyorum. Bi geçen revani yapmıştım misafir vardı onu çok beğendi eşim ve çocuklar ama daha farklı bişe istiyorum bulamıyorum
Çok haklısın canım. Bulaşmaması mucize 🤦‍♀️
Kızım dışarı çıkmak istiyor, virüs var diyoruz. Ama herkes çıkıyor diyor. Büyükler laf anlamıyor, ben çocuğuma nasıl anlatayım.

Kolay gelsin canım. Afiyet olsun. Internetten bisküvili pasta tariflerine bak. Hem kolay hem değişik hem de çok lezzetli. 😋😋😋

Cidden mi 🤩🤩🤩
Ben de çok severim domates çorbasını 😋😋
Şu çizgi filmler bazen çok işe yarıyor. Küçükken kızıma çizgi film oyuncularını gösterip neler neler yedirirdim. Ama şimdi yemiyor 😒😒
Çizgi filme de kanmıyor 🤣🤣
Bırak şimdi onları kandırmayi onlar bizi kandırır valla😅😅😅

Çok haklısın canım. Bulaşmaması mucize 🤦‍♀️
Kızım dışarı çıkmak istiyor, virüs var diyoruz. Ama herkes çıkıyor diyor. Büyükler laf anlamıyor, ben çocuğuma nasıl anlatayım.

Kolay gelsin canım. Afiyet olsun. Internetten bisküvili pasta tariflerine bak. Hem kolay hem değişik hem de çok lezzetli. 😋😋😋
Bakarım canım 😊

İşler bitti mi tatlım. Huzurla yaşa misler gibi...Tavuk ciğer bilmiyorum hiç pisirmedim. Ben de hindi kavurma pilav yapmayı planlıyorum. Bu Bolcanin hindisi harika oluyor Akdeniz soslu olan lokum gibi pişiyor.
Yerleştim çok şükür elhan abla. Bazı eksikler var o kadar 🤗🤗🤗🤗
Ben de daha önce yapmamıştım. Soğan biber domatesle kavurdum. Dürüm şeklinde yapayım diyorum.

Sana da kolay gelsin. Hindi eti daha sağlıklı ama biz beceremiyoruz galiba.

Yaz geldi hamur da yapamıyorsun. 🤔
Yoksa biliyorum seni iki dakikada börek falan yaparsın sen 🤩🤩
Kiz ben yaz kış yaparım hamurun yazı kisimi olur😁
Ama hiç yapasim yok şuan o ayrı :KK51: ,neysem azıcık daha düşüneyim 😁

Aslında aklıma hep trilece geliyor oğlum hazırini cok seviyor ama o keki ıslatıyorsun ya ben ondan hoşlanmiyorum. Islatmassk ta olmaz heralde
Yanii 🤣 kuru kek sevmiyorum ben de tatlida revani gbi dusun onu da serbetliyorsun ya

Valla eskiden disardan alirdik muptelasi olmstk sonra evde de deneyeym dedm gayette oluyor yani hemde doya doya yeniyor

Yanii 🤣 kuru kek sevmiyorum ben de tatlida revani gbi dusun onu da serbetliyorsun ya

Valla eskiden disardan alirdik muptelasi olmstk sonra evde de deneyeym dedm gayette oluyor yani hemde doya doya yeniyor
Bir ara bende denicem ya hiç yapmadım .afiyet olsun canim

Şaşırttın beni şu an 🤣🤣🤣 neden yapmazsın?

Allah bereket versin. 😋😋
Afiyet olsun canım.
Canım eşim izin vermiyor biz tavuk ciğerini kedilere veriyoruz diyor bir kere o görmeden aldım yapayım dedim gördü yaptırmadı kızla aşağı göndertti onun yerin kuzu ciğeri yapıyoruz hiç bir vitamini yok aslında tavuk ciğerinin👍👍

Teşekkür ederim ama menü değişti annem aradı tavuk dolduruyormuş çağırdı oraya gidecem mücveri de pişirdim orda yeriz😋😋😋

Selamun aleykum günaydın kızlar. 🤗🤗🤗 Nasılsınız? Vaka sayısının artmasından endişeliyim biraz. Inşallah daha da artmaz :KK43:

Eşim tavuk ciğer almış. Nasıl yapılır neyle yapılır hiç bilmiyorum. 🤔
Siz ne kaynatıyorsunuz 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
Ben kızımla bana tuzsuz pirinç pilavı ve tuzsuz baharat sız kabak patates ve kuzu kıymalı sulu yemek yaptım inşallah yiyebilirim 😂
Eşim de birşey bulur yer herhalde 🤪

Canım eşim izin vermiyor biz tavuk ciğerini kedilere veriyoruz diyor bir kere o görmeden aldım yapayım dedim gördü yaptırmadı kızla aşağı göndertti onun yerin kuzu ciğeri yapıyoruz hiç bir vitamini yok aslında tavuk ciğerinin👍👍

Teşekkür ederim ama menü değişti annem aradı tavuk dolduruyormuş çağırdı oraya gidecem mücveri de pişirdim orda yeriz😋😋😋
Ohh anne yemegiiii🥳🥳🥳🥳

Ben kızımla bana tuzsuz pirinç pilavı ve tuzsuz baharat sız kabak patates ve kuzu kıymalı sulu yemek yaptım inşallah yiyebilirim 😂
Eşim de birşey bulur yer herhalde 🤪
Tuzsuzmuuuuuu nasıl yicen ☺️boşver enişte takılsın kafasına göre😁

Back