- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.401
Ay ne güzel olurdu.hamur işlerini gosterirdim sana.yeni komşumda hamur işi oğretirmisin bana dedi.dedim seve seveBeni de çırak olarak al yanına ben de öğreneyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel olurdu.hamur işlerini gosterirdim sana.yeni komşumda hamur işi oğretirmisin bana dedi.dedim seve seveBeni de çırak olarak al yanına ben de öğreneyim
Patates güzel fikir olur canim.Selamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Bende ne zaman annmlere gitsem kilo alırım. Sağolsun annemle babam en sevdiğim yemek leri meyveleri ben gelmeden alirlarmis.canlarım benimOoo kısır mııı ay olsa da yesek biz deee
Bizde de yayla çorbası var hala bitmedi ama annem börek yapıp çay falan yapıp parka gidelim diyor. Bilmiyorum ne olacak ben kilo vermeye çalıştıkça annem ya dolma yapar ya börek zaten kocam da sağolsun abur cuburlar dondurmalar alır falan ...
Geçennakşam yürüyüşe çıktım arkamdan kocamda geldi bi baktım elinde meyveli maden suyu ve dondurma dedim ben burda sen kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun
Gel beraber yiyelimOoo kısır mııı ay olsa da yesek biz deee
Bizde de yayla çorbası var hala bitmedi ama annem börek yapıp çay falan yapıp parka gidelim diyor. Bilmiyorum ne olacak ben kilo vermeye çalıştıkça annem ya dolma yapar ya börek zaten kocam da sağolsun abur cuburlar dondurmalar alır falan ...
Geçennakşam yürüyüşe çıktım arkamdan kocamda geldi bi baktım elinde meyveli maden suyu ve dondurma dedim ben burda sen kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun
DEREN HANIMIN YERİAy ne güzel olurdu.hamur işlerini gosterirdim sana.yeni komşumda hamur işi oğretirmisin bana dedi.dedim seve seve
Ayyy hayaller ❤hayatlarDEREN HANIMIN YERİ
Ayyy hayaller ❤hayatlar
KıyamamGaliba depresyondayım.. Evde değişiklik yaparak kafa dagıtıyorum. Eşimle ortak karar alarak türkiyeye gelmekten vazgectim. Biletimi iptal ettim edeli mutsuzum, keyifsizim... Kendime uğraş arıyorum...
Evet.. Burda dahi kimseyle görüşmüyorum hala.. Çocukları riske atmak istemedik.. Ama içime sor birde çok özledim ailemiKıyamam
Neden vaz geçtiniz korona yüzünden mi
Amin canım insallahRabbim hayırlısını nasip etsin canım
Çorba tavuk paçanga böreğiSelamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
vallaa öyle yaa neyseki 10 kg verebildim de gerisi muamma şubat 28 den beri old. Yerde sayıyorumGel beraber yiyelim
Allah iyiliğini versin
Hepsi sözleşmiş gibi
İyiki varlar :)Bende ne zaman annmlere gitsem kilo alırım. Sağolsun annemle babam en sevdiğim yemek leri meyveleri ben gelmeden alirlarmis.canlarım benim
Evet ya sıcaklarda birşey yenmiyor bizde bugün patlıcan kavurması yedikSelamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Haklısın canım. Geçecek inşallah.Evet.. Burda dahi kimseyle görüşmüyorum hala.. Çocukları riske atmak istemedik.. Ama içime sor birde çok özledim ailemi
Amin canımDünden kalma biraz köfte patates var. Yaninada yaprak sarmask ve pilav yapcam bide salata yeter. Allah hepimizin sofrasına bereket versin inşallah
Afiyet olsun canımEvet ya sıcaklarda birşey yenmiyor bizde bugün patlıcan kavurması yedik
Bazen vücut duraksıyor takma kafana , 10 kilo çok iyi bencevallaa öyle yaa neyseki 10 kg verebildim de gerisi muamma şubat 28 den beri old. Yerde sayıyorum