Selamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor. 🤷‍♀️
Fırına patates mi atsam 🤔
Sizden de gelsin menüler 🤩🤩🤩

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Patates güzel fikir olur canim.
Ben nohut yemeği yaptım. Yanına tavuklu bulgur pilavı yapacam.öğlen çocuklarla nudell yedik.3 aydır çocukları markete götürmüyor dum mmalum. Bugün anne illa gidelim dediler kıyamadım. e gitmiskende nudell aldık.

Ooo kısır mııı ay olsa da yesek biz deee :KK70:

Bizde de yayla çorbası var hala bitmedi ama annem börek yapıp çay falan yapıp parka gidelim diyor. Bilmiyorum ne olacak ben kilo vermeye çalıştıkça annem ya dolma yapar ya börek zaten kocam da sağolsun abur cuburlar dondurmalar alır falan ...

Geçennakşam yürüyüşe çıktım arkamdan kocamda geldi bi baktım elinde meyveli maden suyu ve dondurma dedim ben burda sen kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun :KK70:
Bende ne zaman annmlere gitsem kilo alırım. Sağolsun annemle babam en sevdiğim yemek leri meyveleri ben gelmeden alirlarmis.canlarım benim💙💙

Ooo kısır mııı ay olsa da yesek biz deee :KK70:

Bizde de yayla çorbası var hala bitmedi ama annem börek yapıp çay falan yapıp parka gidelim diyor. Bilmiyorum ne olacak ben kilo vermeye çalıştıkça annem ya dolma yapar ya börek zaten kocam da sağolsun abur cuburlar dondurmalar alır falan ...

Geçennakşam yürüyüşe çıktım arkamdan kocamda geldi bi baktım elinde meyveli maden suyu ve dondurma dedim ben burda sen kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun :KK70:
Gel beraber yiyelim 🤗🤗

Allah iyiliğini versin 🤣🤣🤣
Hepsi sözleşmiş gibi

Galiba depresyondayım.. Evde değişiklik yaparak kafa dagıtıyorum. Eşimle ortak karar alarak türkiyeye gelmekten vazgectim. Biletimi iptal ettim edeli mutsuzum, keyifsizim... Kendime uğraş arıyorum...
Kıyamam 😔😔
Neden vaz geçtiniz korona yüzünden mi

Selamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor. 🤷‍♀️

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Çorba tavuk paçanga böreği

@Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii