Etle yapılacak belli başlı şeyler var ama kebap çeşitlerinden yapabilirsin. Kmsl Hnd Kmsl Hnd Z zeLina @Minik Meleklerim Çok değişik kebaplar yapıyorlar. Hem de çok kolay 😋😋😋
Ayy hem utandim hemde gururlandim🤗 ben pek anlamam aslında deneme yanılma yapıyorum ama bir öneri vereyim o zaman..:)) varsa patlıcan patates hatta kabak bile olur sebzeleri güveçlik doğrayıp kuşbaşı etle birlikte kavanoza üstüne salçalı su koyarak kapatirsan fırında 1 buçuk saat civarında pişiyor. Basında beklemek zorunda kalmiyorsun. Tadı da çok güzel oluyor Night owl Night owl :))

Selamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor. 🤷‍♀️
Fırına patates mi atsam 🤔
Sizden de gelsin menüler 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Şehriye çorbası, tavuktan sac kavurma ve pirinç pilavı yapcam

Selamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor. 🤷‍♀️

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Dun annemlerdeydim esimde oraya geldi aksam yemegmz bugune kaldi pilav ve tavuklu mantar sote var yanina kkarisik kizartma yapacagim ve de trilece dusunuyorum usenmezsem 😊

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Ben patatesçi olarak fırında patatese kullanıyorum oyumu:)))
Benimde dünden çorbam kalmıştı yanına erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Karpuz var bide bana sadece o bile yeter 🥰

Ben patatesçi olarak fırında patatese kullanıyorum oyumu:)))
Benimde dünden çorbam kalmıştı yanına erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Karpuz var bide bana sadece o bile yeter 🥰
Bu sıcakta karpuz üzüm peynir yeter zaten 😂😂

Dun annemlerdeydim esimde oraya geldi aksam yemegmz bugune kaldi pilav ve tavuklu mantar sote var yanina kkarisik kizartma yapacagim ve de trilece dusunuyorum usenmezsem 😊
Anneler yemek yedirmeden bırakmaz ki 😂😂
Ne güzel bugün ne pisirsem derdin yok 🤩🤩🤩🤩

Anneler yemek yedirmeden bırakmaz ki 😂😂
Ne güzel bugün ne pisirsem derdin yok 🤩🤩🤩🤩
Pazara gittim cumartesi pazara gittig hafta ne pisirsem derdim olmuyr zaten iyi oluyor
Kiz kahvaltiya gittim annemlrre gece 11 de geldik eve 🤣🤣 tabiki yemek yedirmeden yollarmi surekli biseyler yedirme pesinde oluyorlar sagolsunlar

Pazara gittim cumartesi pazara gittig hafta ne pisirsem derdim olmuyr zaten iyi oluyor
Kiz kahvaltiya gittim annemlrre gece 11 de geldik eve 🤣🤣 tabiki yemek yedirmeden yollarmi surekli biseyler yedirme pesinde oluyorlar sagolsunlar
Ana yüreği işte. Elleriyle yedirmeden rahat etmiyorlar. Sanki evde yemiyoruz aç kalıyoruz 🤣🤣🤣

Anladım kız. Sen kahvaltıya gidersin annen öğleni akşamı da yiyin gidin der 🤣🤣🤣
Öğleyi akşamı da yemezsen rahat etmez diyorum 😉
He biz zaten belliydi aksama kdr kalacagmz genelde gttgmde aksam da yer doneriz bazi zamanlar esim park yeri bulamazsa bizi alir eve geceriz oba hazirlarim sade . Haftasonu memlekete gdecekler benmde huzub coktu yuregme de iste verimli gecirmeye calisiyoruz kalan gunleri ailemle

He biz zaten belliydi aksama kdr kalacagmz genelde gttgmde aksam da yer doneriz bazi zamanlar esim park yeri bulamazsa bizi alir eve geceriz oba hazirlarim sade . Haftasonu memlekete gdecekler benmde huzub coktu yuregme de iste verimli gecirmeye calisiyoruz kalan gunleri ailemle
Allah kavuştursun canım

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64 Efsun64
Ooo kısır mııı ay olsa da yesek biz deee :D

Bizde de yayla çorbası var hala bitmedi ama annem börek yapıp çay falan yapıp parka gidelim diyor. Bilmiyorum ne olacak ben kilo vermeye çalıştıkça annem ya dolma yapar ya börek zaten kocam da sağolsun abur cuburlar dondurmalar alır falan ...

Geçennakşam yürüyüşe çıktım arkamdan kocamda geldi bi baktım elinde meyveli maden suyu ve dondurma dedim ben burda sen kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun :D

7,5 aylik.

esim bana farketmez der hep. Problem burda. Annemde farketmez der. Herkes farketmez der.

ama ben esimin yemediklerini biliyorum, annemin de tarzini. Annem yemek yapsa amenna, ama ona yemek yap deyince daha cok yoruyor beni. Bu nasil su nasil diye. Annem ic anadolu kokenli Esim izmir 🤦🏻‍♀️ Yemek tarzlari cok farkli. Ben orta yolu buluyorum genelde.
Allah sana kolaylık versin :))

Back