- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #15.381
Ayy hem utandim hemde gururlandimEtle yapılacak belli başlı şeyler var ama kebap çeşitlerinden yapabilirsin.Kmsl Hnd Z zeLina @Minik Meleklerim Çok değişik kebaplar yapıyorlar. Hem de çok kolay
![]()
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
![Night owl](/data/avatars/s/294/294067.jpg?1604615628)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hem utandim hemde gururlandimEtle yapılacak belli başlı şeyler var ama kebap çeşitlerinden yapabilirsin.Kmsl Hnd Z zeLina @Minik Meleklerim Çok değişik kebaplar yapıyorlar. Hem de çok kolay
![]()
Şehriye çorbası, tavuktan sac kavurma ve pirinç pilavı yapcamSelamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Dun annemlerdeydim esimde oraya geldi aksam yemegmz bugune kaldi pilav ve tavuklu mantar sote var yanina kkarisik kizartma yapacagim ve de trilece dusunuyorum usenmezsemSelamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Ben patatesçi olarak fırında patatese kullanıyorum oyumu:)))Selamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Bu sıcakta karpuz üzüm peynir yeter zatenBen patatesçi olarak fırında patatese kullanıyorum oyumu:)))
Benimde dünden çorbam kalmıştı yanına erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Karpuz var bide bana sadece o bile yeter![]()
Anneler yemek yedirmeden bırakmaz kiDun annemlerdeydim esimde oraya geldi aksam yemegmz bugune kaldi pilav ve tavuklu mantar sote var yanina kkarisik kizartma yapacagim ve de trilece dusunuyorum usenmezsem![]()
Kolay gelsin canım.Şehriye çorbası, tavuktan sac kavurma ve pirinç pilavı yapcam
Pazara gittim cumartesi pazara gittig hafta ne pisirsem derdim olmuyr zaten iyi oluyorAnneler yemek yedirmeden bırakmaz ki
Ne güzel bugün ne pisirsem derdin yok![]()
Ana yüreği işte. Elleriyle yedirmeden rahat etmiyorlar. Sanki evde yemiyoruz aç kalıyoruzPazara gittim cumartesi pazara gittig hafta ne pisirsem derdim olmuyr zaten iyi oluyor
Kiz kahvaltiya gittim annemlrre gece 11 de geldik evetabiki yemek yedirmeden yollarmi surekli biseyler yedirme pesinde oluyorlar sagolsunlar
Kiz aksama kadar acikiyosun sonucta yemek elbet yeniyor anlayamadim ben seni yahut sen beniAna yüreği işte. Elleriyle yedirmeden rahat etmiyorlar. Sanki evde yemiyoruz aç kalıyoruz![]()
Anladım kız. Sen kahvaltıya gidersin annen öğleni akşamı da yiyin gidin derKiz aksama kadar acikiyosun sonucta yemek elbet yeniyor anlayamadim ben seni yahut sen benineyse ...
He biz zaten belliydi aksama kdr kalacagmz genelde gttgmde aksam da yer doneriz bazi zamanlar esim park yeri bulamazsa bizi alir eve geceriz oba hazirlarim sade . Haftasonu memlekete gdecekler benmde huzub coktu yuregme de iste verimli gecirmeye calisiyoruz kalan gunleri ailemleAnladım kız. Sen kahvaltıya gidersin annen öğleni akşamı da yiyin gidin der
Öğleyi akşamı da yemezsen rahat etmez diyorum![]()
Allah kavuştursun canımHe biz zaten belliydi aksama kdr kalacagmz genelde gttgmde aksam da yer doneriz bazi zamanlar esim park yeri bulamazsa bizi alir eve geceriz oba hazirlarim sade . Haftasonu memlekete gdecekler benmde huzub coktu yuregme de iste verimli gecirmeye calisiyoruz kalan gunleri ailemle
Evet yaa yenmiyor. Afiyet olsun canım.Bnde bugun yogurtlu makarna var yanina karpuz yeterlu ya canimiz bisey de istemiyo sicaktan ya![]()
SagolasinAllah kavuştursun canım
Ooo kısır mııı ay olsa da yesek biz deeeSelamun aleykum, günaydın kızlar. Bugün biraz daha azalttım işlerimi. Kısır yapayım diyorum ama başka ne yaparım bilmiyorum. Eşim çok sıcak diye bir şey yemiyor.
Fırına patates mi atsam
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
Efsun64
Allah sana kolaylık versin :))7,5 aylik.
esim bana farketmez der hep. Problem burda. Annemde farketmez der. Herkes farketmez der.
ama ben esimin yemediklerini biliyorum, annemin de tarzini. Annem yemek yapsa amenna, ama ona yemek yap deyince daha cok yoruyor beni. Bu nasil su nasil diye. Annem ic anadolu kokenli Esim izmirYemek tarzlari cok farkli. Ben orta yolu buluyorum genelde.