Zeytinyagli patlican silkme

sutlu patates firinda

kofte

Pilav

tavuk doner

Bugun kvdemler geldi. Birinin yedigini oteki yemiyor o sebeple ortaya karisik sacma bir menu oldu. Elime ne geldiyse bebekten firsat bulamadim onu pisirdim acikcasi dusunemedim

Yarina kendime z. Kabak yapicam annemle yiyelim diye ama esim kabak yemez. Ayrica ne pisireyim bilmiyorum. Kendisi bir etcil. Surekli etli yemek dusunmek pisirmek ozenmek guzel is ama bebek beni birakmiyor su sira. İnanin napicam bilmiyorum

Fikir verir misiniz?

Niye kız begenmedinmi😊benim eşim tmo da calisiyorda😆😆
Beğenmez olur muyum şekerim vallaha süper bir lezzeti var etsiz metsiz bile süper gidiyor geçen senekinden daha güzel bu seneki. Benim de eşimin abisi (neyim oluyor bilmiyorum bu konuda hiç iyi değilim :D) orada çalışıyor

Beğenmez olur muyum şekerim vallaha süper bir lezzeti var etsiz metsiz bile süper gidiyor geçen senekinden daha güzel bu seneki. Benim de eşimin abisi (neyim oluyor bilmiyorum bu konuda hiç iyi değilim :KK70:) orada çalışıyor
İyi canım beģenmene sevindim. Afiyet olsun😊😊

sutlu patates firinda

kofte

Pilav

tavuk doner

Bugun kvdemler geldi. Birinin yedigini oteki yemiyor o sebeple ortaya karisik sacma bir menu oldu. Elime ne geldiyse bebekten firsat bulamadim onu pisirdim acikcasi dusunemedim

Yarina kendime z. Kabak yapicam annemle yiyelim diye ama esim kabak yemez. Ayrica ne pisireyim bilmiyorum. Kendisi bir etcil. Surekli etli yemek dusunmek pisirmek ozenmek guzel is ama bebek beni birakmiyor su sira. İnanin napicam bilmiyorum

Fikir verir misiniz?
Kaç aylık ?
Bebekle cidden zor benimde 16 aylık bebeğim var çok şükür gündüzleri artık eskisi gibi olmadığı için rahat yemek yapabiliyorum ama ilk 14 ayımız zor geçti. Yani 2 aydır sadece şöyle böyle rahatım.
Zor dönemlerde haftalık yemek listesi yapıyordum haftasonlari esimle birlikte. böylelikle ne yapsam diye dusunmeden fikir hazır oluyordu ve eşimin istedikleri olduğu için rahat oluyordum.

Kaç aylık ?
Bebekle cidden zor benimde 16 aylık bebeğim var çok şükür gündüzleri artık eskisi gibi olmadığı için rahat yemek yapabiliyorum ama ilk 14 ayımız zor geçti. Yani 2 aydır sadece şöyle böyle rahatım.
Zor dönemlerde haftalık yemek listesi yapıyordum haftasonlari esimle birlikte. böylelikle ne yapsam diye dusunmeden fikir hazır oluyordu ve eşimin istedikleri olduğu için rahat oluyordum.

7,5 aylik.

esim bana farketmez der hep. Problem burda. Annemde farketmez der. Herkes farketmez der.

ama ben esimin yemediklerini biliyorum, annemin de tarzini. Annem yemek yapsa amenna, ama ona yemek yap deyince daha cok yoruyor beni. Bu nasil su nasil diye. Annem ic anadolu kokenli Esim izmir 🤦🏻‍♀️ Yemek tarzlari cok farkli. Ben orta yolu buluyorum genelde.

Dünden yemeklerim vardı salata yaptım yanına yedik
Öğlen de açma yaptım komşular uğradı. Aynı hazır gibi olmuş dediler sağolsun lar. Hamur işlerim çok beģeniliyo kızlar. İmkanım olsaydı kendime küçük bi cafe açmak isterdim pastane tarzı.
Beni de çırak olarak al yanına ben de öğreneyim 😂😂

sutlu patates firinda

kofte

Pilav

tavuk doner

Fikir verir misiniz?
Etle yapılacak belli başlı şeyler var ama kebap çeşitlerinden yapabilirsin. Kmsl Hnd Kmsl Hnd Z zeLina Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Çok değişik kebaplar yapıyorlar. Hem de çok kolay 😋😋😋

Beğenmez olur muyum şekerim vallaha süper bir lezzeti var etsiz metsiz bile süper gidiyor geçen senekinden daha güzel bu seneki. Benim de eşimin abisi (neyim oluyor bilmiyorum bu konuda hiç iyi değilim :KK70:) orada çalışıyor
Kayınbirader oluyor 😂😂

7,5 aylik.

esim bana farketmez der hep. Problem burda. Annemde farketmez der. Herkes farketmez der.

ama ben esimin yemediklerini biliyorum, annemin de tarzini. Annem yemek yapsa amenna, ama ona yemek yap deyince daha cok yoruyor beni. Bu nasil su nasil diye. Annem ic anadolu kokenli Esim izmir 🤦🏻‍♀️ Yemek tarzlari cok farkli. Ben orta yolu buluyorum genelde.
Annen bebisle ilgilensin o zaman. Canınız ne istiyor deme bana fikir verin de 🤣🤣🤣
Öyle deyince söylüyorlar.

Hissst ocakçı topik sahibesi ellerine saglik senin ve diğer arkadaşların :dondurma::KK45:
Topigine ve sofralarınıza bin bereket demeye geldim:anneadayı:
Okumadım pek çok şeyi simdi canım çeker yapacak adam da yok😄😄😄
Aminnn çok teşekkür ederiz canım 😘😘😘😘
Kız canin ne çekiyorsa söyle kargoyla göndereyim 🤩🤩🤩

Annen bebisle ilgilensin o zaman. Canınız ne istiyor deme bana fikir verin de 🤣🤣🤣
Öyle deyince söylüyorlar.
Bebek anneme gitmiyor. Benden ayrildigi an kiyameti kopariyor ☺

Ogluma balik yedirme zamani geldigi icin, balik yapacagim bugun. Hem kendimize hem ona.

😂 en kolay yemek bu zaten balik.

Aleyküm selam canımm ha gayret az kaldı işlerin 😊😊

Bugün inşallah yayla çorbası ve patates oturtma yapmayı düşünüyorum 🤗

Bebek anneme gitmiyor. Benden ayrildigi an kiyameti kopariyor ☺

Ogluma balik yedirme zamani geldigi icin, balik yapacagim bugun. Hem kendimize hem ona.

😂 en kolay yemek bu zaten balik.
Kolay gelsin, afiyet olsun canım.
Işleri güçleri anneye eziyet. Benimki iki yaşında neredeyse hâlâ aynı. 🙄🙄

Back