Benim dünden kalan yemeklerim var. Bugün yapmayacağım :KK36: ama siz sebzeli musakka, karnı yarık, köfte patates fırına verebilirsiniz, sebze dolma vs yapabilirsiniz 🤗
Afiyet olsun canım. Hiçbir şey kalmamış evde 🙈
Ama sebze kızarması iyi fikir . 🤩🤩

Hayırlı cumalar canım. Ben kıyma çıkarttım. İslim kebabı yapacağım inşallah.

Aleyküm selam canım seninde cuman mübarek olsun 😊
Benimde aklımda hiç bişey yok dediğin gibi evde malzeme de kalmadı yine kuru yapasım var ama ne bilem tükendi valla menüler 😄😄

Kolay gelsin canım. Bizimde pazartesi maaş günü ben eksikleri yavaş yavaş yazmaya başladım. Ben liste yaparım maasimizi aldığımızda alışveriş yaparım. YazmazsaM önemli şeyleri unutuyorum
Bugün tavuk döner yapacam.birazdan Sütçü gelir süt alıp yoğurt mayali cam. Evi temizledim. Herkese kolay gelsin😊😊

Hayirli cumalar kizlar kolay gelsin
Biz bugun piknige gidecegiz babamlarla

Mercimek kofte
Kuru patlican kavurmasi
Karisik kizartma yaptim annemde biseyler getirecek kalanlardan da esim yer aksam yemezse karisik kizartma pilav tarhana var . Oyle iste
Ayyy ne güzel 🤩🤩🤩
İyi eğlenmişsinizdir.

Kolay gelsin canım. Bizimde pazartesi maaş günü ben eksikleri yavaş yavaş yazmaya başladım. Ben liste yaparım maasimizi aldığımızda alışveriş yaparım. YazmazsaM önemli şeyleri unutuyorum
Bugün tavuk döner yapacam.birazdan Sütçü gelir süt alıp yoğurt mayali cam. Evi temizledim. Herkese kolay gelsin😊😊
Sana da kolay gelsin canım. Liste çok iyi oluyor. Yoksa markete gidince insanın gözü dönüyor 🤣🤣🤣

Back