Etle yapılacak belli başlı şeyler var ama kebap çeşitlerinden yapabilirsin. Kmsl Hnd Z zeLina @Minik Meleklerim Çok değişik kebaplar yapıyorlar. Hem de çok kolay
Ayy hem utandim hemde gururlandim ben pek anlamam aslında deneme yanılma yapıyorum ama bir öneri vereyim o zaman..:)) varsa patlıcan patates hatta kabak bile olur sebzeleri güveçlik doğrayıp kuşbaşı etle birlikte kavanoza üstüne salçalı su koyarak kapatirsan fırında 1 buçuk saat civarında pişiyor. Basında beklemek zorunda kalmiyorsun. Tadı da çok güzel oluyor Night owl :))

Şehriye çorbası, tavuktan sac kavurma ve pirinç pilavı yapcam

Dun annemlerdeydim esimde oraya geldi aksam yemegmz bugune kaldi pilav ve tavuklu mantar sote var yanina kkarisik kizartma yapacagim ve de trilece dusunuyorum usenmezsem

Ben patatesçi olarak fırında patatese kullanıyorum oyumu:)))
Benimde dünden çorbam kalmıştı yanına erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Karpuz var bide bana sadece o bile yeter

Ben patatesçi olarak fırında patatese kullanıyorum oyumu:)))
Benimde dünden çorbam kalmıştı yanına erişteli yeşil mercimek yemeği yaptım. Karpuz var bide bana sadece o bile yeter
Bu sıcakta karpuz üzüm peynir yeter zaten

Dun annemlerdeydim esimde oraya geldi aksam yemegmz bugune kaldi pilav ve tavuklu mantar sote var yanina kkarisik kizartma yapacagim ve de trilece dusunuyorum usenmezsem
Anneler yemek yedirmeden bırakmaz ki
Ne güzel bugün ne pisirsem derdin yok

Anneler yemek yedirmeden bırakmaz ki
Ne güzel bugün ne pisirsem derdin yok
Pazara gittim cumartesi pazara gittig hafta ne pisirsem derdim olmuyr zaten iyi oluyor
Kiz kahvaltiya gittim annemlrre gece 11 de geldik eve tabiki yemek yedirmeden yollarmi surekli biseyler yedirme pesinde oluyorlar sagolsunlar

Pazara gittim cumartesi pazara gittig hafta ne pisirsem derdim olmuyr zaten iyi oluyor
Kiz kahvaltiya gittim annemlrre gece 11 de geldik eve tabiki yemek yedirmeden yollarmi surekli biseyler yedirme pesinde oluyorlar sagolsunlar
Ana yüreği işte. Elleriyle yedirmeden rahat etmiyorlar. Sanki evde yemiyoruz aç kalıyoruz

Anladım kız. Sen kahvaltıya gidersin annen öğleni akşamı da yiyin gidin der
Öğleyi akşamı da yemezsen rahat etmez diyorum
He biz zaten belliydi aksama kdr kalacagmz genelde gttgmde aksam da yer doneriz bazi zamanlar esim park yeri bulamazsa bizi alir eve geceriz oba hazirlarim sade . Haftasonu memlekete gdecekler benmde huzub coktu yuregme de iste verimli gecirmeye calisiyoruz kalan gunleri ailemle

Allah kavuştursun canım

Ooo kısır mııı ay olsa da yesek biz deee

Bizde de yayla çorbası var hala bitmedi ama annem börek yapıp çay falan yapıp parka gidelim diyor. Bilmiyorum ne olacak ben kilo vermeye çalıştıkça annem ya dolma yapar ya börek zaten kocam da sağolsun abur cuburlar dondurmalar alır falan ...

Geçennakşam yürüyüşe çıktım arkamdan kocamda geldi bi baktım elinde meyveli maden suyu ve dondurma dedim ben burda sen kalori yakmaya çalışıyorum sen napıosun

Allah sana kolaylık versin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…