- 13 Mart 2019
- 13.794
- 47.442
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.961
Fark etmez de bulabilsek size sormayız zaten
Ama sipariş olunca yemek yapması daha kolay oluyor.
Şaşırttın beni. Bugün de mangal bekliyordum
Ama ellerine sağlık canım. Yemekler nefis
Ayyyy ne güzel yemekler hazır afiyet olsun canımSelamun aleykum günaydın kızlar. Çok enteresan ama yemeğim hazır
Akşam nohut ıslatmıştım. Sabah pişirdim hemen. Pilavı da birazdan yaparım inşallah. Çocuklara da kakaolu kek yapacağım. Salata da eşimden. Salata yapmayı hiç sevmiyorum yaaa.
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz? ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Ayyy benim eşim de böyle onu yapim yok bunu yapim yokkkk sonra da sen bilirsin diyorMaşallah maşallah ellerine sağlık erkenden yemekleri halletmek ne güzell
Benim detoks türlüm var zaten ama o benim o yüzden eşime ne yapsam ne yapsmm hala karar veremedik eşim ben sana söylerim diyor ve en çok kullandığı kelimeler "fark etmez"
Yahu sen bi fikir söylede onu yapayım
Kız ne cezası bu böyle 1 ay naptınSelamm canımm kızlar . 1 ayy ceza aldımm yaaatam ceza bitti gelicem diye sevinirken internet bitti tum ramazan buraya hasret geçti resmen neyse ki burdayimm.. dunki menu eşimin isteğiyle kiymali pide yaptm.. bugun için bi fikrim yok bi markete gidip gelicez ona göre karar vericem.. canım günlerdir acayip ev yapımı manti istiyor onu deniyebilirim ama ancak çocuklar yatınca hamur acmayida beceremem ama bakicam artik kücük kücük filan acarim belki ama onu yapicam gece bile olsa yapmaliyim kesin cünkü canm çok çekti..
Kız saç konusunu bdv ye açtım diye sanki birşey yaptık vallahi gerek yoktu okadar .
Ayyyy ne güzel yemekler hazır afiyet olsun canım
Bende bugün
Tavuklu beşamelli lazanya
Yoğurt çorbası
Patates kızartması
Var
Ayyy benim eşim de böyle onu yapim yok bunu yapim yokkkk sonra da sen bilirsin diyor
Kız ne cezası bu böyle 1 ay naptın
Bende bugün
Yoğurt çorbası
Patates kızartması
Var
Ayyy benim eşim de böyle onu yapim yok bunu yapim yokkkk sonra da sen bilirsin diyor
Ellerine sağlık canım. Nefis bir menü olmuş
Bende bugün
Yoğurt çorbası
Patates kızartması
Var
Ne zamandır gitmiyorsun? Çok iyi yapmışsın. Peynir ekmek çay olsa da olur yaniBende annemdeyim sarma sarcaz bugün akşama onu pisiririz. Tavuk patates düşünüyoruz ,ne olsa yenirya
Valla bı 5 ay olmustur anneme gelmeyeli. Aynen kuzumNe zamandır gitmiyorsun? Çok iyi yapmışsın. Peynir ekmek çay olsa da olur yani
Fırında denedim ama ikiye bölemedim bendeKekini fırında pişiriyorum ben soguncada ortadan ikiye ayırıp, kremasını döküyorum. En son kekin üstünede pudra şekeri bittii. Tencere kek denemedim daha,
Ellerine sağlık canım.Fırında patates köfte ve mercimek çorbası
Geçmiş olsun canım. Bir daha konu açarken on kere düşün.Selamm canımm kızlar . 1 ayy ceza aldımm yaaatam ceza bitti gelicem diye sevinirken internet bitti tum ramazan buraya hasret geçti resmen neyse ki burdayimm.. dunki menu eşimin isteğiyle kiymali pide yaptm.. bugun için bi fikrim yok bi markete gidip gelicez ona göre karar vericem.. canım günlerdir acayip ev yapımı manti istiyor onu deniyebilirim ama ancak çocuklar yatınca hamur acmayida beceremem ama bakicam artik kücük kücük filan acarim belki ama onu yapicam gece bile olsa yapmaliyim kesin cünkü canm çok çekti..
Geçmiş olsun canım. Bir daha konu açarken on kere düşün.
Üyenin biri yüzünden böyle bir kural geldi. Hatta konu açma bize danış
Bu arada ben de manti denemek istiyorum ama cesaretim yok
[/QUOTE
çok geçmiş olsun canım bir ay ceza nedir yaSelamm canımm kızlar . 1 ayy ceza aldımm yaaatam ceza bitti gelicem diye sevinirken internet bitti tum ramazan buraya hasret geçti resmen neyse ki burdayimm.. dunki menu eşimin isteğiyle kiymali pide yaptm.. bugun için bi fikrim yok bi markete gidip gelicez ona göre karar vericem.. canım günlerdir acayip ev yapımı manti istiyor onu deniyebilirim ama ancak çocuklar yatınca hamur acmayida beceremem ama bakicam artik kücük kücük filan acarim belki ama onu yapicam gece bile olsa yapmaliyim kesin cünkü canm çok çekti..
Adını tam hatırlamıyorum. Ban yemeden hemen cevap yazın diye başlık atmıştı. Kazen de sinirlendi. Bile bile yanlış yere konu açanlara 1 ay ceza dedi. Ama 1 1mirac neden o kadar ceza aldı anlamadım.çok geçmiş olsun canım bir ay ceza nedir yaFeslegen Kokulu Nane hangi üye yüzünden oldu bu uygulama?
Bende salata yapmayı hiç sevmiyorumSelamun aleykum günaydın kızlar. Çok enteresan ama yemeğim hazır
Akşam nohut ıslatmıştım. Sabah pişirdim hemen. Pilavı da birazdan yaparım inşallah. Çocuklara da kakaolu kek yapacağım. Salata da eşimden. Salata yapmayı hiç sevmiyorum yaaa.
Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz? ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Eline koluna sağlık canım. Yaz da geldi , daha çok toz oluyorBende salata yapmayı hiç sevmiyorumşimdi korona çıktı da herseyi yıkayıp kaldırdığım için biraz kolay oluyo
Sabahtan beri evi temizliyorum şimdi oturdum.öldum ya temizle temizle bitmiyo.şimdi ne güzel uyurum ama çocukları aşağı indirecem. Valla mercimek çorbası yaptım başkada bişe yapamam .çok yoruldum
Ay aynen ya.bugün keşke kış gelse dedim.sinirlendim valla arka odaları kapattım. Süpürüyorum siliyorum bi bakıyorum tozlar ucuşmuş.Eline koluna sağlık canım. Yaz da geldi , daha çok toz oluyor
Benim de bazen sadece mercimek çorbası yaptığım olur. Bugün de böyle olsun
Nasıl bölemedin kızFırında denedim ama ikiye bölemedim bende
Daha yapmadm ben 3 saattir pizza pişiriyorum. Kaynanamlarada göndercem. Bakalım evi bi süpürüp yaparımFırında denedim ama ikiye bölemedim bende
Cam kapı kapalı olunca da bunalıyor insan.Ay aynen ya.bugün keşke kış gelse dedim.sinirlendim valla arka odaları kapattım. Süpürüyorum siliyorum bi bakıyorum tozlar ucuşmuş.
Kalıba yapıştı, paramparça oldu. Yağlı kağıt koydum, altı pişmedi üstü yanacak gibi olduNasıl bölemedin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?