Selamun aleykum kızlar. Bugün bayramın son günü. 🙄🙄
Bir an önce virüssüz günlerin gelmesi dileğiyle.

Benim dünden kalan yemeklerim var. Onlar bitsin öyle yemek yapmayı düşünüyorum. Siz ne yapacaksın? 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Yaprak sardım. Az sarim dedim hem yorulmayim hemde artmasın ama bayağı az olmuş. Eşim işyerinde yicek 1er tabak çocuklarla yedik.akşama ancak 1 tabak var
Akşama bişiler yaparım artık çorba falan
Baktım evde ekmek yok kalktım hemen ekmek attım fırına pişiyor şuan...

Yaprak sardım. Az sarim dedim hem yorulmayim hemde artmasın ama bayağı az olmuş. Eşim işyerinde yicek 1er tabak çocuklarla yedik.akşama ancak 1 tabak var
Ohhhh hamarat hatun seni🥳🥳🥳

Benim dünden kalan yemeklerim var. Onlar bitsin öyle yemek yapmayı düşünüyorum. Siz ne yapacaksın? 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Makarna

Evet ya ben modellere bakarken uçtular gözümün önünde 🤣 1 ay olmadan 250-300tl arttı bazıları:) karar verip alsaydın kar edecektim🤣

Yemeğe de karar vermedim belki yeşil fasülye olabilir..
Inşallah uygun bir şey bulursun😊

Kararını değişmediysen afiyet olsun canım 😋😋

Aleyküm selam canımm
Bizimde kahvaltımız yeni bitti eşimim mesaisi gece olduğu için sabah geldi öylr olunca anca uyandık 😄

Bende bugün 3 günlük bir kampa girdim detoks kampı Ece Sarı diye bir yaşam koçu sanırım tam bilmiyorum youtube de denk geldi 😊 3 günde 3 kilo gidiyormuşş

O yüzden benim yemeğim yeşil mercinekli kabaklı maydonozlu bir türlü

Eşime de tavuk çıkardım nasıl isterse öyle pişiririm artık 😋

Herkese kolay gelsiinn
Kolay gelsin canım.
Sonucu bize de söyle olur mu 🤩🤩

Sıcak sıcak ekmekle güzel bir akşam kahvaltısı olabilir 😉

Iyi geceler herkese. Erzurumlu arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Erzurumda hakiki kehribar kolyesi bulabileceğim bi yer varmi? Umarım görüp yardımcı olan olur.

Selam kızlar,

Benim bugün ısmarlama bir menüm var o yüzden yemek uyduramıyorum. Nohutlu pilav istendi, o kesin. Buzluktan da ızgara tava diye satılan kemiksiz but tavuklardan çıkardım. Ama ne yapsam onunla bilemiyorum. Direkt soslayıp ızgara mı yapsam yoksa başka bir şey mi? Yanına da salatalık mezesi yapmayı düşünüyorum ferah ferah, evde salatalık bol.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
@Cay6
-Adel- -Adel-
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Canım ben fırında çıtır baget yaptım yağ salça vs sosta bekletip 1 saat sonra fırına atıyorsun sayısı azdı yanına küçük için şnitzel kızarttım O yüzden....
Benimki glütensiz pizzasını ekmekli diye beğenip yememişti bi de onu yedik yanında.
tatlı olarak da Ramazan dan kalan dondurma 🍦

Iyi geceler herkese. Erzurumlu arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Erzurumda hakiki kehribar kolyesi bulabileceğim bi yer varmi? Umarım görüp yardımcı olan olur.
Erzurumda oltu taşı olur. Kehribar kolye olduğunu zannetmiyorum. Internetten sipariş veriyorlar genelde 🤔

Back