- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heralde öyle olduBiz de yayla gibi yerden sıcak memlekete gideceğiz.
Rahat mi battı kız bize?
Şuan nohut haşlanıyor humus yapacam.yeşil salata.belki bi çeşit bişe daha yapabilirim.kızlar dün etli sulu patates yapmıştım ya eti eşim yeni almıştı. Ama çok kötü bi etti.yemek pistikten sonra et aynı tavuğa benzer beyazlamisti ve hiç et tadı yoktu.malesef dökmek zorunda kaldım. Çok zoruma gitti.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Yemeklerimi dünden belirlemiştim. Erkenden yazayım dedim. Taze fasulye ve arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Çocuklar fasulye yemezse bir çeşit çorba yaparım.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Aldığınız yere geri götüreydiniz keşkeŞuan nohut haşlanıyor humus yapacam.yeşil salata.belki bi çeşit bişe daha yapabilirim.kızlar dün etli sulu patates yapmıştım ya eti eşim yeni almıştı. Ama çok kötü bi etti.yemek pistikten sonra et aynı tavuğa benzer beyazlamisti ve hiç et tadı yoktu.malesef dökmek zorunda kaldım. Çok zoruma gitti.
Allah kabul etsin canım.Iyi aksamlar kizlar geciktim ama yazayim
Patates pureli kasarli kofte
Peynirli makarnauyumsuz olsada oyle istedi canimiz
Allah yardımcınız olsun.Şişte tavuk midye
Bşber patlıcan dolma
Salata
Cola gazoz iceteaaaa
Allah ım yanıyor buralar![]()
Yedim sorun olmadı canımTuzlu olursa susatir. Yoksa neden susatsin?
Benim dünden mercimek çorbam ve malum kuymak vardı. Sana resmini attığım pide ve salata yaptık ysnına. Tatlı dondurma içecek su-soda. Teravihi de kıldık rahatız...Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Yemeklerimi dünden belirlemiştim. Erkenden yazayım dedim. Taze fasulye ve arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Çocuklar fasulye yemezse bir çeşit çorba yaparım.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Allah kabul etsin canım. Afiyet olsun.Benim dünden mercimek çorbam ve malum kuymak vardı. Sana resmini attığım pide ve salata yaptık ysnına. Tatlı dondurma içecek su-soda. Teravihi de kıldık rahatız...
Bilmiyom canım ya.yemekler den yana şansım şu sıralar hiç yokAldığınız yere geri götüreydiniz keşke
Nazar mı ettik sanaBilmiyom canım ya.yemekler den yana şansım şu sıralar hiç yok![]()
Bugün en mutlu günüm. Çocuklar sipariş istedi eşim de kabul etti. İkindiden sonra bir çorba yaparım artık yanınaSelamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. Ramazan bitti bile
Rabbim tekrarını nasip etsin
Taze fasulye bayağı kaldı. Bugün sadece onu yiyip bitirelim dedik. Allah bereket versin. Bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64 nerelerdesin
Yabanmersini14 ve Z zeLina size de çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık kızlar.
![]()
Afiyet şifa olsun canım o zamanBugün en mutlu günüm. Çocuklar sipariş istedi eşim de kabul etti. İkindiden sonra bir çorba yaparım artık yanına
Allah razı olsun canım. Senin de kandilin mübarek olsun. ellerine sağlık.Hepinize hayirli geceler dilerim arkadaslar gonullernzde na varsa hayirlisiyla nasip etsin Rabbim size
Ben yazdan kydugum taze fasulye vardi buzlkta onu pisirdim kolay olsn diye kc gndur yoruldm baya tatliydu yemekti biseyler bugun basit olsun dedm tarhana islattm onu pisircem dunden peynirli makarna da var
Allah kabul etsin