Şuan nohut haşlanıyor humus yapacam.yeşil salata.belki bi çeşit bişe daha yapabilirim.kızlar dün etli sulu patates yapmıştım ya eti eşim yeni almıştı. Ama çok kötü bi etti.yemek pistikten sonra et aynı tavuğa benzer beyazlamisti ve hiç et tadı yoktu.malesef dökmek zorunda kaldım. Çok zoruma gitti.

Şuan nohut haşlanıyor humus yapacam.yeşil salata.belki bi çeşit bişe daha yapabilirim.kızlar dün etli sulu patates yapmıştım ya eti eşim yeni almıştı. Ama çok kötü bi etti.yemek pistikten sonra et aynı tavuğa benzer beyazlamisti ve hiç et tadı yoktu.malesef dökmek zorunda kaldım. Çok zoruma gitti.
Aldığınız yere geri götüreydiniz keşke

Benim dünden mercimek çorbam ve malum kuymak vardı. Sana resmini attığım pide ve salata yaptık ysnına. Tatlı dondurma içecek su-soda. Teravihi de kıldık rahatız...

Benim dünden mercimek çorbam ve malum kuymak vardı. Sana resmini attığım pide ve salata yaptık ysnına. Tatlı dondurma içecek su-soda. Teravihi de kıldık rahatız...
Allah kabul etsin canım. Afiyet olsun.
Ne kadar güzel ailecek teravi 🤩🤩🤩
Rabbim muhabbetinizi artırsın.

Kadir gecemiz mübarek olsun. Bu senede bitiriyoruz orucu. Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım ben.
Benim menümde de dünden biber dolması var. Tavuk haşlıyorum. Çorba yapacağım. Tavuklarınıda tereyağında kizartırım. Salatası yoğurtu derken oldu bitti:)))

Selamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. Ramazan bitti bile 🙄
Rabbim tekrarını nasip etsin 🤲🤲

Taze fasulye bayağı kaldı. Bugün sadece onu yiyip bitirelim dedik. Allah bereket versin. Bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsin 🤗🤗🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64 nerelerdesin

Yabanmersini14 Yabanmersini14 ve Z zeLina size de çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık kızlar. 😋😋

Selamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. Ramazan bitti bile 🙄
Rabbim tekrarını nasip etsin 🤲🤲

Taze fasulye bayağı kaldı. Bugün sadece onu yiyip bitirelim dedik. Allah bereket versin. Bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsin 🤗🤗🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
C Cay6
-Adel- -Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink Blue0Pink
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Scss94 Scss94
Begonya2 Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_ PrensesAnnesi_
ayseMsb ayseMsb
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
beautifulsweet beautifulsweet
Efsun64 Efsun64 nerelerdesin

Yabanmersini14 Yabanmersini14 ve Z zeLina size de çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık kızlar. 😋😋
Bugün en mutlu günüm. Çocuklar sipariş istedi eşim de kabul etti. İkindiden sonra bir çorba yaparım artık yanına

Hepinize hayirli geceler dilerim arkadaslar gonullernzde na varsa hayirlisiyla nasip etsin Rabbim size

Ben yazdan kydugum taze fasulye vardi buzlkta onu pisirdim kolay olsn diye kc gndur yoruldm baya tatliydu yemekti biseyler bugun basit olsun dedm tarhana islattm onu pisircem dunden peynirli makarna da var

Allah kabul etsin

Hepinize hayirli geceler dilerim arkadaslar gonullernzde na varsa hayirlisiyla nasip etsin Rabbim size

Ben yazdan kydugum taze fasulye vardi buzlkta onu pisirdim kolay olsn diye kc gndur yoruldm baya tatliydu yemekti biseyler bugun basit olsun dedm tarhana islattm onu pisircem dunden peynirli makarna da var

Allah kabul etsin
Allah razı olsun canım. Senin de kandilin mübarek olsun. ellerine sağlık. 🤩🤩

Back