- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.621
Gece gece canım çiğ köfte çekti. Allah affetsin yaptım yedim
. İnşallah yarın çok susatmaz![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sıcak canım daha şimdiden.9yıl yayla havasında yaşayıp sonra bu sıcak larda olmak fena çarptı bizi.çocuklar uyuyamıyor. E bunun daha temmuz ağustosu var.işte klima alıcaz onu bekliyozÇok mu sıcak
Allah yardımcınız olsun. Yemek güzeldi çok şükür. Bazen tek çeşit daha lezzetli oluyor.
Size de afiyet olsun canım.
Tuzlu olursa susatir. Yoksa neden susatsin?Oğlum yedi ama Galiba kaşar peyniri değil başka bir çeşit peynir kullanılıyormuş benimki uzamadı suyu da fazla geldi sıvı kıvamda oldu.
Tadı güzeldi ama sahurda yemeği düşünüyorum Ne dersiniz susatır mı?
Afiyet olsun canım. Havalar bayağı sıcak.Gece gece canım çiğ köfte çekti. Allah affetsin yaptım yedim. İnşallah yarın çok susatmaz
![]()
Biz de yayla gibi yerden sıcak memlekete gideceğiz.Çok sıcak canım daha şimdiden.9yıl yayla havasında yaşayıp sonra bu sıcak larda olmak fena çarptı bizi.çocuklar uyuyamıyor. E bunun daha temmuz ağustosu var.işte klima alıcaz onu bekliyoz
Gunaydin canmSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Yemeklerimi dünden belirlemiştim. Erkenden yazayım dedim. Taze fasulye ve arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Çocuklar fasulye yemezse bir çeşit çorba yaparım.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ziyafet varmış yaa daha ne olsunGunaydin canm
Benim dünden kuru fasulye, pilav, su böreği, tatlım var. Yanina corba ve başka şey yapar mıyım bilmm.
Teşekkür ederiz canım. Sana da kolay gelsin. Sen saracaksın ben yoruldum nedensepazardan yaprak almiştık onu sarcam yanına çorbaafiyet olsun sizede canim yorma kendini
![]()
Sağol canım. Hakikaten yaaa bu nasıl sıcak bizim evde tam güneşe karşı nefes alınmıyor.Afiyet olsun canım. Havalar bayağı sıcak.
Inşallah susamazsın.
Eline sağlık. Bende dünden belirledim ama bugün yapasım gelmedi. Başka alternatif bulamazsam biber dolduracağim.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Yemeklerimi dünden belirlemiştim. Erkenden yazayım dedim. Taze fasulye ve arpa şehriye pilavı yapacağım inşallah. Çocuklar fasulye yemezse bir çeşit çorba yaparım.
Siz ne yapıyorsunuz?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Bugün böyle yarın nolcakZiyafet varmış yaa daha ne olsun![]()
Allah yardımcınız olsun. Ramazanın başı nasıl serindi?Sağol canım. Hakikaten yaaa bu nasıl sıcak bizim evde tam güneşe karşı nefes alınmıyor.
Ben bi gün önceden düşüneyim yarın da çalışmaya başlarımYarını da yarın düşünürsün![]()
Kolay gelsin canım.Eline sağlık. Bende dünden belirledim ama bugün yapasım gelmedi. Başka alternatif bulamazsam biber dolduracağim.
Çok dua ettim oruç bitmeden sıcak gelmesin diye ama olmadı. Bunda da vardır bir hayır diyorum artık:)Allah yardımcınız olsun. Ramazanın başı nasıl serindi?
Bugün tutturamadık kızDomates soslu karışık kızartma ve çay![]()