- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.681
Kolay gelsin, Allah kabul etsin canım.As canım dünden fırında tüm tavuk ve mercimek çorbam var. Ysnına fırında patates ve salata eklicem şimdi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin, Allah kabul etsin canım.As canım dünden fırında tüm tavuk ve mercimek çorbam var. Ysnına fırında patates ve salata eklicem şimdi inşallah
Allah bereket versin. Yetmiştir de artmıştır bileGunaydin canm Allah kabul etsin inşallah şimdiden afiyet olsun
benim dünden corba makarna var yanina da bise yapmayı düşünüyom
Afiyet olsun canım. Kurutulmuş sebzeyi nasıl yapıyorsun ki ?Beyler schnitzell ve kızartma istediler onları yapacagım. Kendimede kurutulmuş sebze :)
Aynen canım. Dün yaptığım dolmalarım malesef bugüne kokmuşCanım yaa, bazen bildirim gelmiyor. O yüzden görmemişim
Çok geçmiş olsun. Vardır her işte bir hayır. Ama masraf çıkmış durduk yere![]()
O sıcakta bir de. Tv de gördüm bayağı sıcakmış.Aynen canım. Dün yaptığım dolmalarım malesef bugüne kokmuşbugün aldık buzdolabı yarın gelecek kismetse.
Yaptım canım. Patateslerin üzerine krema döküp fırına verdim ama çok ahım şahım güzel olmadı. Deneyecek olanlara duyurulur...Kolay gelsin, Allah kabul etsin canım.
Kaynamış suda yumusatıyorum öncelikle.. Daha sonra bi tavada sogan kavurup birazda salça ekliyorum. Üstünede kurutulmuş karışık sebzeleri katıyorım. Biraz yağda kızartıp servise alıyorum. Annemler sarımsaklı yogurtta yapardı ama ben pek tercih etmiyorumAfiyet olsun canım. Kurutulmuş sebzeyi nasıl yapıyorsun ki ?![]()
Ellerine sağlık canım. Orada kurutulmuş olarak mı satılıyor?Kaynamış suda yumusatıyorum öncelikle.. Daha sonra bi tavada sogan kavurup birazda salça ekliyorum. Üstünede kurutulmuş karışık sebzeleri katıyorım. Biraz yağda kızartıp servise alıyorum. Annemler sarımsaklı yogurtta yapardı ama ben pek tercih etmiyorum![]()
Kız yazın annem kurutmuştu bana,Ellerine sağlık canım. Orada kurutulmuş olarak mı satılıyor?
Ben buna bayiliyorum ben dogulu degilm dogulu arkadaslarmdan ogrendim kuru patlican kavurmasi yapiyorum sarimsaklibyogurt ve uzerine de salcali yagli sos enfesss cok severjmmm heryerde kavurmalik patlican bulamjyorum dolmaliktan yapsam dograsam olurmu . Ben hasliyorum once sonra kavuruyorum bol soganlaKaynamış suda yumusatıyorum öncelikle.. Daha sonra bi tavada sogan kavurup birazda salça ekliyorum. Üstünede kurutulmuş karışık sebzeleri katıyorım. Biraz yağda kızartıp servise alıyorum. Annemler sarımsaklı yogurtta yapardı ama ben pek tercih etmiyorum![]()
Ooo Maşallah. Ben çocukları dışarı çıkardım pert oldumSelam tatlislar hayirli sahurlar diyeyim
Ben bugun cok kosturmacali bi gun gecirdimde yazamadim size
Kizi disari cikardim yuruyus yaptik 2 saat dolastik market yaptik geldik banyo yaptirdim onu sonra cam sildim sonra biber ve kabak dolmasi semizotu salatasi ve spagetti yaptim salcali yarinki menumuzde bu insaallah esime de biskuvi pastasi yapmayi dusunuyorum .
Anneciğinin ellerine sağlık o zamanKız yazın annem kurutmuştu bana,ben denedim ama küflendi heo havasından galiba
Beni bilenler bilir gezmekten alirim enerjimi ama bugun zorluydu gercekten cok sicakti eve gelincede gunum yorgunluga baslamisken oyle devam etsin hem vakit gecsin aksam olsun diye yaptim suan iyiyim ama yaparken zor olsa daOoo Maşallah. Ben çocukları dışarı çıkardım pert oldum
Sen enerji depolamışsın.
Ben çocuğu çıkarmadan bile pert oldumOoo Maşallah. Ben çocukları dışarı çıkardım pert oldum
Sen enerji depolamışsın.
Canım biz çok geniş almadık çokta dar değil. Peşin fiyatıyla 2800e aldık. Markası Beko. Klima da alınca fiyat indirdiler.klimayıda 4000e aldık. Ama buzdolabı çok uygun geldi gerçekten hala şaşkinimO sıcakta bir de. Tv de gördüm bayağı sıcakmış.
Hayırlı olsun. Fiyatlar nasıl? Uçmuştur diye tahmin ediyorum.
Ben bile çok sıcakladım. Sizi düşünemiyorum.Beni bilenler bilir gezmekten alirim enerjimi ama bugun zorluydu gercekten cok sicakti eve gelincede gunum yorgunluga baslamisken oyle devam etsin hem vakit gecsin aksam olsun diye yaptim suan iyiyim ama yaparken zor olsa dayarinda acicik bi isim var sonra rahatim insallah yemegm var yarina ahey aheyyyy
![]()
Evet yaaaaaa adana gibi bir yerde akşam 6 da bile çok sıcak oluyorBen bile çok sıcakladım. Sizi düşünemiyorum.
Hava belli saatler çok saçma olmuştu. Güneşin en tepede olduğu saatler.
Bi de burdan deyim kız hayırlı olsunnnCanım biz çok geniş almadık çokta dar değil. Peşin fiyatıyla 2800e aldık. Markası Beko. Klima da alınca fiyat indirdiler.klimayıda 4000e aldık. Ama buzdolabı çok uygun geldi gerçekten hala şaşkinim