Afiyet olsun canım. Kurutulmuş sebzeyi nasıl yapıyorsun ki ? 🤔
Kaynamış suda yumusatıyorum öncelikle.. Daha sonra bi tavada sogan kavurup birazda salça ekliyorum. Üstünede kurutulmuş karışık sebzeleri katıyorım. Biraz yağda kızartıp servise alıyorum. Annemler sarımsaklı yogurtta yapardı ama ben pek tercih etmiyorum 🤣

Kaynamış suda yumusatıyorum öncelikle.. Daha sonra bi tavada sogan kavurup birazda salça ekliyorum. Üstünede kurutulmuş karışık sebzeleri katıyorım. Biraz yağda kızartıp servise alıyorum. Annemler sarımsaklı yogurtta yapardı ama ben pek tercih etmiyorum 🤣
Ellerine sağlık canım. Orada kurutulmuş olarak mı satılıyor?

Selam tatlislar hayirli sahurlar diyeyim
Ben bugun cok kosturmacali bi gun gecirdimde yazamadim size
Kizi disari cikardim yuruyus yaptik 2 saat dolastik market yaptik geldik banyo yaptirdim onu sonra cam sildim sonra biber ve kabak dolmasi semizotu salatasi ve spagetti yaptim salcali yarinki menumuzde bu insaallah esime de biskuvi pastasi yapmayi dusunuyorum .

Ben buna bayiliyorum ben dogulu degilm dogulu arkadaslarmdan ogrendim kuru patlican kavurmasi yapiyorum sarimsaklibyogurt ve uzerine de salcali yagli sos enfesss cok severjmmm heryerde kavurmalik patlican bulamjyorum dolmaliktan yapsam dograsam olurmu . Ben hasliyorum once sonra kavuruyorum bol soganla

Selam tatlislar hayirli sahurlar diyeyim
Ben bugun cok kosturmacali bi gun gecirdimde yazamadim size
Kizi disari cikardim yuruyus yaptik 2 saat dolastik market yaptik geldik banyo yaptirdim onu sonra cam sildim sonra biber ve kabak dolmasi semizotu salatasi ve spagetti yaptim salcali yarinki menumuzde bu insaallah esime de biskuvi pastasi yapmayi dusunuyorum .
Ooo Maşallah. Ben çocukları dışarı çıkardım pert oldum 🤣🤣🤣
Sen enerji depolamışsın.

Sen enerji depolamışsın.
Beni bilenler bilir gezmekten alirim enerjimi ama bugun zorluydu gercekten cok sicakti eve gelincede gunum yorgunluga baslamisken oyle devam etsin hem vakit gecsin aksam olsun diye yaptim suan iyiyim ama yaparken zor olsa da 🤣 yarinda acicik bi isim var sonra rahatim insallah yemegm var yarina ahey aheyyyy 😀😀

Sen enerji depolamışsın.
Ben çocuğu çıkarmadan bile pert oldum🤭 o saate dersim denk geldi sonra kız uyudu. Yavrum haftayı bekleyecek:)) gerçi o sıcakta nereye götürürdük bilmiyorum.

O sıcakta bir de. Tv de gördüm bayağı sıcakmış. :KK43:
Hayırlı olsun. Fiyatlar nasıl? Uçmuştur diye tahmin ediyorum.
Canım biz çok geniş almadık çokta dar değil. Peşin fiyatıyla 2800e aldık. Markası Beko. Klima da alınca fiyat indirdiler.klimayıda 4000e aldık. Ama buzdolabı çok uygun geldi gerçekten hala şaşkinim

Beni bilenler bilir gezmekten alirim enerjimi ama bugun zorluydu gercekten cok sicakti eve gelincede gunum yorgunluga baslamisken oyle devam etsin hem vakit gecsin aksam olsun diye yaptim suan iyiyim ama yaparken zor olsa da 🤣 yarinda acicik bi isim var sonra rahatim insallah yemegm var yarina ahey aheyyyy 😀😀
Ben bile çok sıcakladım. Sizi düşünemiyorum.
Hava belli saatler çok saçma olmuştu. Güneşin en tepede olduğu saatler.

Canım biz çok geniş almadık çokta dar değil. Peşin fiyatıyla 2800e aldık. Markası Beko. Klima da alınca fiyat indirdiler.klimayıda 4000e aldık. Ama buzdolabı çok uygun geldi gerçekten hala şaşkinim
Bi de burdan deyim kız hayırlı olsunnn😜😜😜

Back