Allah razı olsun canım. Hamur işine hakimsin. Kolayca yaparsın inşallah ki çoktan yapmışsındır 🤣🤣
Taşınmak zor iş biz geçen sene minik bir bebeyle yaptık o işi bebiş uyuyunca sabahlara kadar eşya seciyorduk. Rabbim kolaylık versin🙏
Aslında ben hamur işlerine evde kaldığımız süre içinde sardım.eskiden en fazla bir kek çırpardim yada hazır yufkadan börek yapardım 🙈🙈
pidem de oldu şükür. C Cay6 nın dediği gibi hazirdan farksızdı. Hatta daha bile güzel :confused: :KK70:

Taşınmak zor iş biz geçen sene minik bir bebeyle yaptık o işi bebiş uyuyunca sabahlara kadar eşya seciyorduk. Rabbim kolaylık versin🙏
Aslında ben hamur işlerine evde kaldığımız süre içinde sardım.eskiden en fazla bir kek çırpardim yada hazır yufkadan börek yapardım 🙈🙈
pidem de oldu şükür. C Cay6 nın dediği gibi hazirdan farksızdı. Hatta daha bile güzel :confused: :KK70:
Aynenn gercekten cok guzel olmustu . Ellerinw saglk seninde dedgm yerdeki tarflemi yaptn

Sahura kadar uyumadık. Bayağı iş yaptık. Sahurdan sonra da bebiş uyumadı. 🤦‍♀️
O uykusuzlukla bugün de toparlayınca bittik yani. Biraz dursalar ne var sanki ama işimiz olunca iyice coşuyorlar. 😆
Helal olsun canım 👏👏👏
Afiyet olsun size de

Aynenn gercekten cok guzel olmustu . Ellerinw saglk seninde dedgm yerdeki tarflemi yaptn
Sağol Canım. ben içini dışarıda yaptırırken hazırladığım gibi yaptım. Bulduğum tarifte zeytinyağı yoktu ben onu da ekleyip ununu kendim ayarladım. Kenarlarınıda kapatmadim etli ekmek gibi açık yaptım. Peynirli sucuklu da yaptim. Yarına bile kaldı.:))

Çok mu belli ettim. 😂😂😂
Tanıyan çıkmasın diye üstü kapalı yazmıştım 🤣🤣🤣
Evet canım. Yasak kalkar kalkmaz taşınacağız. Bayağı toparladık işte.

Senin de ellerine sağlık canım. Değişik bir menü olmuş. 😋😋
allah kolaylık versin canım oruç oruç eşya toplanıp atılıyosa taşınma var demektir 😂😂

Sahura kadar uyumadık. Bayağı iş yaptık. Sahurdan sonra da bebiş uyumadı. 🤦‍♀️
O uykusuzlukla bugün de toparlayınca bittik yani. Biraz dursalar ne var sanki ama işimiz olunca iyice coşuyorlar. 😆
Helal olsun canım 👏👏👏
Afiyet olsun size de
Ayy anlıyorlar bence iş olduğunu yaptırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar:) senin miniğin uyku düzeni hep böyle mi yoksa bir sıkıntısı falan mı var. Çok zor oluyordur. Bugün deliksiz uyursunuz inşallah 🙏

Ayy anlıyorlar bence iş olduğunu yaptırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar:) senin miniğin uyku düzeni hep böyle mi yoksa bir sıkıntısı falan mı var. Çok zor oluyordur. Bugün deliksiz uyursunuz inşallah 🙏
Bir senedir hep böyle canım. Bir de ufacık sese hemen kalkıyor. Biz sahura kalkınca o da kalkıyor. Hatta ablası da kalkıyor 🤣🤣🤣

Bir senedir hep böyle canım. Bir de ufacık sese hemen kalkıyor. Biz sahura kalkınca o da kalkıyor. Hatta ablası da kalkıyor 🤣🤣🤣
İnşallah düzene girer en kısa sürede.. bir de senin büyük kızın dı değil mi gece kalkıp siz ne yediniz diye soran:))

Sağol Canım. ben içini dışarıda yaptırırken hazırladığım gibi yaptım. Bulduğum tarifte zeytinyağı yoktu ben onu da ekleyip ununu kendim ayarladım. Kenarlarınıda kapatmadim etli ekmek gibi açık yaptım. Peynirli sucuklu da yaptim. Yarına bile kaldı.:))
Bizimde sahura da kaldi 8 adet cikmisti
Kasarli sucuklu kiymali sucuklu peynir zeytinli cesit cesit yapmstm bende . Benim hamurda yarm cay barfagi zeytinyagi vardi

Bizimde sahura da kaldi 8 adet cikmisti
Kasarli sucuklu kiymali sucuklu peynir zeytinli cesit cesit yapmstm bende . Benim hamurda yarm cay barfagi zeytinyagi vardi
Evet canım sen yazmıştım zeytinyağıni ondan koydum bende yumuşak olmasını sağladı bence👍 çeşitleride senden esinlendim. Benimde 8 tane oldu:))
Evet 🤣🤣🤣
Biz sahur yapınca daha da gizemli oldu olay 🤣🤣🤣🤣
Çocuktan gizli gizli yiyorsunuz uyuyamiyor bile🤣🤣

Evet canım sen yazmıştım zeytinyağıni ondan koydum bende yumuşak olmasını sağladı bence👍 çeşitleride senden esinlendim. Benimde 8 tane oldu:))

Çocuktan gizli gizli yiyorsunuz uyuyamiyor bile🤣🤣
Ayy asla da öyle bir şey yapmayız. Nerden aklında kalmışsa 🤣🤣🤣
Sadece onlar yaptıktan sonra çay içiyoruz.
Çok yemek yiyen çocuk olsa anlayacağım da zorla yemek yediriyoruz. 🤦‍♀️

Kim bilir ne düşünüyor 😂😂

Ilk defaya göre nasıl oldu 🤩🤩
Oğlum yedi ama Galiba kaşar peyniri değil başka bir çeşit peynir kullanılıyormuş benimki uzamadı suyu da fazla geldi sıvı kıvamda oldu.
Tadı güzeldi ama sahurda yemeği düşünüyorum Ne dersiniz susatır mı?

Back