- Emoji Skoru
- 18.343
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.581
Fesleğen Bayat ekmekli pizza kaldı yine. Dedim bizimki et yesin sebzeli köfte ve mercimek çorbası yaptım. Büyük oğlum kuymak istiyor iftara. İlk kez yapıcam. Tavsiyelere açığımAs canım. Çorbam var Bayat pidem çok sana daha önce bahsettiğim bayat ekmekli pizzadan yaparım inşallah
Ben hiç yapmadım. Sem gelirsin üstesindenFesleğen Bayat ekmekli pizza kaldı yine. Dedim bizimki et yesin sebzeli köfte ve mercimek çorbası yaptım. Büyük oğlum kuymak istiyor iftara. İlk kez yapıcam. Tavsiyelere açığım
Güzel düşünmüşsün canım. Ellerine sağlıkMerhabalaaar, dünden pilavım bitti kuru fasulyem arttı. Bugunde kuru fasulye in yanına tavuk kapama yaparım öylece gider birde yeşil salata
Allah yardımcın olsun kolaylık versin birde bize cevap vermeyi düşünüyor yaSelamun aleykum kızlar. Bugün sabahtan evdeki ihtiyaç olmayan ne varsa onları seçiyoruz. Bayagi yogunum. Hemen menumu soyleyip kaçıyorum. Tek tek cevap yazamazsam kusura bakmayın
Domatesli biberli kıyma kavurması. Yanına da çay. Bu yoğunlukta ancak yaparım onları. Şimdiden Allah kabul etsin. Sizi seviyorum ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
taşınıyomusunuz canımSelamun aleykum kızlar. Bugün sabahtan evdeki ihtiyaç olmayan ne varsa onları seçiyoruz. Bayagi yogunum. Hemen menumu soyleyip kaçıyorum. Tek tek cevap yazamazsam kusura bakmayın
Domatesli biberli kıyma kavurması. Yanına da çay. Bu yoğunlukta ancak yaparım onları. Şimdiden Allah kabul etsin. Sizi seviyorum ❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Kolay gelsin canım. Yemeğin guzelmişSelamun aleykum kızlar. Bugün sabahtan evdeki ihtiyaç olmayan ne varsa onları seçiyoruz. Bayagi yogunum. Hemen menumu soyleyip kaçıyorum. Tek tek cevap yazamazsam kusura bakmayın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Kolay gelsin canım. Bende becerebilirsem kıymalı pide yapacağım inşallah:))Selamun aleykum kızlar. Bugün sabahtan evdeki ihtiyaç olmayan ne varsa onları seçiyoruz. Bayagi yogunum. Hemen menumu soyleyip kaçıyorum. Tek tek cevap yazamazsam kusura bakmayın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Canım Allah yardımcın olsun. Ben sabah da yazmıştım mercimek çorbası yanına kuru köfte patates. oğlumla peynirli muffin yaptık . İftar için de kuymak siparişi verdi evdekiler kuymak yapıcam inşallahSelamun aleykum kızlar. Bugün sabahtan evdeki ihtiyaç olmayan ne varsa onları seçiyoruz. Bayagi yogunum. Hemen menumu soyleyip kaçıyorum. Tek tek cevap yazamazsam kusura bakmayın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Allah razı olsun canım. Çok yorulduk ama değdi. Öyle gıcık ki ordan oraya ordan buraya sürükle eşyayı. Zamanı gelirse diye.Allah yardımcın olsun kolaylık versin birde bize cevap vermeyi düşünüyor ya
Hazır paket mantı var onu yapacağım başka belli değil :))
Zor gercektenn :/Allah razı olsun canım. Çok yorulduk ama değdi. Öyle gıcık ki ordan oraya ordan buraya sürükle eşyayı. Zamanı gelirse diye.
Bir çoğundan kurtulduk.
Allah razı olsun canım. Hamur işine hakimsin. Kolayca yaparsın inşallah ki çoktan yapmışsındırKolay gelsin canım. Bende becerebilirsem kıymalı pide yapacağım inşallah:))
Ilk defaya göre nasıl olduCanım Allah yardımcın olsun. Ben sabah da yazmıştım mercimek çorbası yanına kuru köfte patates. oğlumla peynirli muffin yaptık . İftar için de kuymak siparişi verdi evdekiler kuymak yapıcam inşallah
Çok mu belli ettim.taşınıyomusunuz canımkolay gelsin
bugün spagetti fırın mücver yapıcam dünden mercimek çorbası var
Taşınacağız Allah nasip ederse. Bu vesile ile fazlalıkları seçtim.Temizlik mi yapacaksin kolay gelsn
Bende dunden ezogelin corba ve trilecem var
Buzlukta kizartilmis koftem vardi onu cikarip firinda kofteli patates yemegi ve pirinc pilavi yapacagm
Çok mu sıcakKolay gelsin canım. Yemeğin guzelmiş
Bende bugün etli sulu patates pilav salata var.ve bol bol soğuk su
Cig atmadim bende hic kizartirken Fzlaysa atarm cok pratik oluyor ocak batmisken yag tava hazirkenTaşınacağız Allah nasip ederse. Bu vesile ile fazlalıkları seçtim.
Ben normalde buzluğa çiğ atarım köfteyi. Güzel fikirmiş canım. Ellerine sağlık.
Çok mantıklıCig atmadim bende hic kizartirken Fzlaysa atarm cok pratik oluyor ocak batmisken yag tava hazirken
Hayirlisi olsn insallah hakknzda cnm Allah kolaylk versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?