- Emoji Skoru
- 36.779
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.501
Daha mantıklı.Yufkamda yok. Zaten kıymam çok değil. Patates oturtma yaparım belki.. ben yiyip yatıyorum kalkamadiğim için ama dün canım istemedi hiç.. yiyemedim.
Afiyet olsunDünden mercimek çorbası kıymalı patates oturtma var
Yanına biseu yapmama gerek yok sanırım tatlı yapmaya dayanırım bugünnasıl olsa yemek ile ugrasmayacagim :))
Hadi yaaa.Selam canim
Buralar yanıyor .30 dereceyi aştı.yaylalık yeri bıraktıkta buralara geldikRamazanın son haftası zorlayabilir.malum susuzluk açlıktan beter. Ama Rabbim verir sabrinı
Bugün pizza yapıcam. Aşure var dolapta buz gibikaç gündür yiyoruz bereketli oluyor. Herkese hayırlı iftarlar
Kolay gelsin canım.Aa bende aynisini dusunuyordum benimde karniyariktan ic kaldi azicik hamurla kasarli kiymali pide yapmakbistiyorum ama degisiklik olsn diye
Taze fasulye pisirecegim bide
Tabi canım.Gullac yapinca resim atatmisin bide tarifFeslegen Kokulu Nane
Hımm pide mi.. ikindiden sonra halim kalırsa değerlendireyim bu fikri..:) eline sağlık şimdiden...Aa bende aynisini dusunuyordum benimde karniyariktan ic kaldi azicik hamurla kasarli kiymali pide yapmakbistiyorum ama degisiklik olsn diye
Taze fasulye pisirecegim bide
Canım ben akşam az yiyorum. Gece 1 gibi sahur yapıp yatıyorum ama dün akşam biraz fazla yedim sanırımDaha mantıklı.
Ara çok kısa, yiyip yatıyorsan acıkmazsın gece.
Ooo cok fazla olacak bu ozaman dmi yok bjliyorum ben hergun yemek sitelerndeyimde senin denedgn guzel oldmu fikir olur yazarsn diye demistimTabi canım.
Sabit bir tarifi yok. Gullaclarin gramları farklı olduğu için hepsine aynı tarif olmuyor. Mesela benim aldığım 500 gr, 4 litre süt, bir kilo şeker, süslemek için de ceviz, fındık, fıstık, nar. Canin nasıl isterse süsleyebiliyorsun
Insallah yapasim var ama bakayim yaparsam soylerim degisiklik olsn diye dusundm kiymali makarna da dusundmde bilemedim bakalmHımm pide mi.. ikindiden sonra halim kalırsa değerlendireyim bu fikri..:) eline sağlık şimdiden...
Canım ben akşam az yiyorum. Gece 1 gibi sahur yapıp yatıyorum ama dün akşam biraz fazla yedim sanırımsahura yiyemedim
Benimde alternatif olarak düşündüğüm makarna:))Insallah yapasim var ama bakayim yaparsam soylerim degisiklik olsn diye dusundm kiymali makarna da dusundmde bilemedim bakalm
2 aydır mutfağa girmiyorumSelamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Dünkü yemeklerim duruyor. Güllaç yapmamıştım, onu yaparım sadece. Bugünlük böyle
Sizden de gelsin menüler
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Afiyet şifa olsun canım.Hımm pide mi.. ikindiden sonra halim kalırsa değerlendireyim bu fikri..:) eline sağlık şimdiden...
Canım ben akşam az yiyorum. Gece 1 gibi sahur yapıp yatıyorum ama dün akşam biraz fazla yedim sanırımsahura yiyemedim
Eşim öyle almış. Çok da güzel oluyor. Mesela sen 250 gramlık alırsın, dikdörtgen borcam yaparsın. Geçen sene öyle yapmıştım. Çok da güzel olmuştu.Ooo cok fazla olacak bu ozaman dmi yok bjliyorum ben hergun yemek sitelerndeyimde senin denedgn guzel oldmu fikir olur yazarsn diye demistim
Evet bence de2 aydır mutfağa girmiyorum
Annem gidince maraton başlıcak
Bu karantina en çok bana yaradı yazık anacım burda kaldı
Babamın gelip arabayla alması lazm otobüste rahatsız oluyo gidemiyor. Babama da izin vermiyolsr maalesefEvet bence de
Ama annen istese giderdi özel izinle. Omun da gönlü olmadı demek
Canım benim yengemde kuzenimin yanında kaldı. Kaç kere başvurdu vermediler izin..Evet bence de
Ama annen istese giderdi özel izinle. Omun da gönlü olmadı demek
Selamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Dünkü yemeklerim duruyor. Güllaç yapmamıştım, onu yaparım sadece. Bugünlük böyle
Sizden de gelsin menüler
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
Kolay gelsin canım. Ben bir kere yapmıştım. Güzel olmuştu ama çok zahmetli.Ellerine sağlık canım
Benimde dünden çorbam var
Bide yanına karışık kızartma düşünüyorum
Ay bide youtube de ekler tarifi gördüm ama cesaret edemiyorum yaa
Mercimek çorbası-şnitzelSelamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Sizden de gelsin menüler
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@ayseMsb
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?