- Emoji Skoru
- 36.779
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.481
Teşekkür ederim canımMenü harika markete çıkmıştık bizde heryer çocuk kaynıyorfu cıvıl cıvıl onları dışarda görmek güzel
Menü de harika ellerine sağlık canımm
Benim de makarnam var biraz çorba yapıcam yanına anneannemin tarifi
Bide salata
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık. Anne annen hayattaysa Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin vefat ettiyse Allah rahmet eylesin.
Öyleymiş. Ben parka götürmedim çocukları. Eşim kapının önüne çıkardı.
VallaBiz öyle sitenin etrafında dolandı ailecek.sonra eşim eve gitti komşularla bahćedey dik. Aslında aracimızla biraz uzaklaşmak istiyorduk ama arabadan inmeyecektik oda yasakmisSelamunaleykum günaydın kızlar.Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Eşim de kapının önüne çıkardı. Bir görsen günler sonra dışarı bir daldılarVallaBiz öyle sitenin etrafında dolandı ailecek.sonra eşim eve gitti komşularla bahćedey dik. Aslında aracimızla biraz uzaklaşmak istiyorduk ama arabadan inmeyecektik oda yasakmis
Dünkü yemek ve tatlı ya devam ettik.iykide böyle oldu.bahçede bayağı durduk.gelip yemek yapmak zor olacaktı.
Afiyet şifa olsun canım.Bak 5 dakikada hazır yazıyor fırını önceden ısıtınca 5 dakikada pişiyor. Çok da lezzetli sahurda da pişirdim yedik
Eline sağlık canım. Allah kabul etsin.Patates yemeği
Günaydın canım. Ben düşünmedim daha karnıyarık için hazırladığım harçtan kalmıştı onu değerlendirecek birşey bulacağım. Bugün sahur yapmadım. Nasıl olacak bakalım:))Selamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Dünkü yemeklerim duruyor. Güllaç yapmamıştım, onu yaparım sadece. Bugünlük böyle
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Yufka varsa börek yapabilirsin.Günaydın canım. Ben düşünmedim daha karnıyarık için hazırladığım harçtan kalmıştı onu değerlendirecek birşey bulacağım. Bugün sahur yapmadım. Nasıl olacak bakalım:))
Yufkamda yok. Zaten kıymam çok değil. Patates oturtma yaparım belki.. ben yiyip yatıyorum kalkamadiğim için ama dün canım istemedi hiç.. yiyemedim.Yufka varsa börek yapabilirsin.
Allah yardımcınız olsun. Bizde zar zor uyanıyoruz. Kili kılına yetişiyor.
Dünden mercimek çorbası kıymalı patates oturtma varSelamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Dünkü yemeklerim duruyor. Güllaç yapmamıştım, onu yaparım sadece. Bugünlük böyle
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Selam canimSelamunaleykum hanımlar. Günaydın. ❤❤❤❤
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Aa bende aynisini dusunuyordum benimde karniyariktan ic kaldi azicik hamurla kasarli kiymali pide yapmakbistiyorum ama degisiklik olsn diyeGünaydın canım. Ben düşünmedim daha karnıyarık için hazırladığım harçtan kalmıştı onu değerlendirecek birşey bulacağım. Bugün sahur yapmadım. Nasıl olacak bakalım:))
Ne tatlisi yapcennnDünden mercimek çorbası kıymalı patates oturtma var
Yanına biseu yapmama gerek yok sanırım tatlı yapmaya dayanırım bugünnasıl olsa yemek ile ugrasmayacagim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?