- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.441
Benim dünden yemeğim kaldı. Bugün onları bitireceğiz. Sadece ıslak kurabiye yaptim. Birde temizlik:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım. Oruçluyken yaptım.inşallah güzel olmuştur tadiKolay gelsin canım. Ne zamandır yapmak istiyordun aşureyi![]()
Yemeğin adida ne kadar uzunmuş. Güzel oluyormu beşamel patlıcan bir aradaSelammmssss
Bizde de fırında beşamel soslu kaşarlı tavuklu patlıcan yemeği
Pirinç pilavı
Cacık
Taş kadayıf var
Çorbaya karar veremedik daha![]()
Allah kabul etsin canım. Ellerinize sağlık.Selammmssss
Bizde de fırında beşamel soslu kaşarlı tavuklu patlıcan yemeği
Pirinç pilavı
Cacık
Taş kadayıf var
Çorbaya karar veremedik daha![]()
Ben nedense bu defa hic yorulmadan yapip ocagmi filan temizledim mutfak batmasa keske jste kizartma isinden bu yuzden kaciniyoruzKolay gelsin canım. Ben de kızartma yapacağım bugün. Gözümde çok büyüyor![]()
Olmaz mı çok güzel oluyorYemeğin adida ne kadar uzunmuş. Güzel oluyormu beşamel patlıcan bir arada
Teşekkür ederim canım senin de ellerine sağlıkAllah kabul etsin canım. Ellerinize sağlık.![]()
Aynen yaa. Her yer batıyor.Ben nedense bu defa hic yorulmadan yapip ocagmi filan temizledim mutfak batmasa keske jste kizartma isinden bu yuzden kaciniyoruz
Afiyet olsun canım.
Ben de acıktım
Bu ramazan saftım kaydı resmen
Selamun aleykum kızlar.
Bugün uykusuz değilim çok şükür.dünden çorbam var. Köfte yapayım dedim. Yanına ne yaparım bilemiyorum
siz nasılsınız? Gezdiğiniz sizin olsun yediginizi ictiginizi anlatın
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64 [
Canım hazır marketten karışık pide almış eşim kendin pişiriyorsun ama bu akşam ve yarın yeriz muhtemelen. Valla tadı da harikaydı![]()
Ben dün çıkarttım durmadida biraz oynadı sitenin içindeki parkta tenhaydi ama bugün çıkartmayı düşünmüyorum ya kalabalık olacağı için durmucak parka gitmek istiyecek buseferde herkez orda olcak ne olur ne olmaz .Selamunaleykum günaydın kızlar.Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Ben hazirlaniyorum 11 olasiya vinnnlayacagim canim cocuklar evde patladi bizlerde oyleysekteSelamunaleykum günaydın kızlar.Nasılsınız?
Hava çok güzel. Bugün çocuklar için 4 saatlik izin var. Çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yemek olarak da yayla çorbası, kavurma, pilav ve cacık yapacağım inşallah. Tatlı olarak da güllaç yapabilirim
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Haklısın canım. Herkes dışarıda olacak.Ben dün çıkarttım durmadida biraz oynadı sitenin içindeki parkta tenhaydi ama bugün çıkartmayı düşünmüyorum ya kalabalık olacağı için durmucak parka gitmek istiyecek buseferde herkez orda olcak ne olur ne olmaz .
Çok kalabalık olur. Dikkatli olunBen hazirlaniyorum 11 olasiya vinnnlayacagim canim cocuklar evde patladi bizlerde oyleysekte
Canım benim canlı dersim vardı sabah o arada babasıyla çıktılar dışarıya biraz. Öğleden sonra belki biraz da ben çıkartırım 4 saati aynı anda kullanacağız diye bir kural yok sanırımSelamunaleykum günaydın kızlar.Nasılsınız?
Siz ne kaynatıyorsunuz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Boyle imkan varsa ne guzel tabiki bjzim yok o yuzde mecburen kalabaliga karisiyor insan ama ben tahneyken ciktim parka filanda goturmedmYemekte bende kararsızım. Geçen çocukları ormana yürüyüşe götürmüştük, burdaki parklarda açıldı. İnsanlar kum hibi kaynıyordu parkta. Hiç tavsiye etmem. Bugun göle götürcem biraz ördeklere bayat ekmek var onları atarız. Temiz havayıda alır döneriz eve :)