- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #14.341
Canım ben netten bakıp yapıyorum. Ama bugün bakmadım suyu fazla koymuşum kötü oldu yaEşim uyanık davrandı. 5 dakika uzanayım dedi. Iftara bir buçuk saat kala uyandı
Yetişmeyecek diye ben yaptım yemekleri.
Yarın kaçarı yol sen yapacaksın dedim.
Senin de ellerine sağlık canım. Müsait olduğunda çiğ köftenin tarifini verir misin? Kızım çok istiyor.
Öyle canım ama bize kilo olarak dönüyor ve bir türlü gitmiyorYaaa çok güzelmiş
Istah açıcı
Isotum yokCanım ben netten bakıp yapıyorum. Ama bugün bakmadım suyu fazla koymuşum kötü oldu yaama verebileceğim püf nokta mutlaka isot kullan.
Onun kilo yapacağını düşünmüyorum. Bulgur kıyma kilo yapmaz kiÖyle canım ama bize kilo olarak dönüyor ve bir türlü gitmiyor
Bence tadını isot veriyoIsotum yok
Pul biber karabiber kullanıyorum ama isot hiç kullanmadımBence tadını isot veriyo
Kullanırsan çok lezzetli olduğunu farkedersin canım. Ama normalde nasıl seviyorsanız oşekil yapinPul biber karabiber kullanıyorum ama isot hiç kullanmadım
Ahh bugün düşünüyorum mercimek çorbası yapıcam ama yanına ne yapsam bilmiyorum :)İki gün ne pisirsem diye düşünmeyeceksin
En güzel menü dünden kalan menüdür
Teşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsunAhh bugün düşünüyorum mercimek çorbası yapıcam ama yanına ne yapsam bilmiyorum :)
Bütün annelerin kendini anne hissedenlerin ve çok değerli hayvanlarımıza annelik yapanların anneler gününü kutlarım hanımlar
Çok çok teşekkür ederim canım :))Teşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsun
Ne ballisin ha ben esime yemek hazırlatmak ne mümkünSelamun aleykum kızlar.
Nasılsınız? Her zamanki gibi çok uykum var
Büyük yatınca küçük uyanıyor küçük yatınca büyük uyanıyor
Eşim uyuyakaldığı için yemekleri ben yaptım
Dünden kalan yemeklerim var. Eşim arpa şehriye pilavı yap dedi. Bugün de yemek işinden yırttı.
Ama eninde sonunda hazırlatacağım o iftar sofrasını
Allah kabul etsin kızçeler. Menüleri alalım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Yeşil mercimek çorbası düşünüyoruz iftara kalan yemekler var oğluma kıyma kavurup glütensiz undan hamur kızartalım dedik et yesin diye... hamurun içine bolca kıyma koyup... bize de kalan yemekler yeter mi bilemedimSelamun aleykum kızlar.
Dünden kalan yemeklerim var. Eşim arpa şehriye pilavı yap dedi. Bugün de yemek işinden yırttı.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Aleyküm selam canım. Bugün bende de var bir uyku hali sabahtan beri kız babasıyla ben uyuyorum:) oysa gece de geç yatmadım hatta ezana 5 dakika varken uyanmışım acele birşeyler atıştırıverdim. Bende eşime satmaya çalışıyorum yemeği.. saçkavurma yapılacak ama hangimiz yapacağız o belli değilSelamun aleykum kızlar.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Çok yoruluyorum kız ne yapayım? Benim küçük kızım 10 çocuğa bedel.Ne ballisin ha ben esime yemek hazırlatmak ne mümkünbenim bise yok şuan bi çorba yapıyorum gerisi nolur bilmiyom çocuk zorlanıp duruyo uyanmasa bari
Kolay gelsin canım. Ramazanda yemek bereketleniyor gerçekten. Azıcık şey öyle bir yetiyor ki sen bile şaşırıyorsunYeşil mercimek çorbası düşünüyoruz iftara kalan yemekler var oğluma kıyma kavurup glütensiz undan hamur kızartalım dedik et yesin diye... hamurun içine bolca kıyma koyup... bize de kalan yemekler yeter mi bilemedim
Teşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsun. Anneler günü bugün sen yapsan yemeği olmaz mı de eşineAleyküm selam canım. Bugün bende de var bir uyku hali sabahtan beri kız babasıyla ben uyuyorum:) oysa gece de geç yatmadım hatta ezana 5 dakika varken uyanmışım acele birşeyler atıştırıverdim. Bende eşime satmaya çalışıyorum yemeği.. saçkavurma yapılacak ama hangimiz yapacağız o belli değil
Herkesin anneler günü kutlu olsun
O dereceÇok yoruluyorum kız ne yapayım? Benim küçük kızım 10 çocuğa bedel.
Birde onu deneyeyim bakalım inşallah tutarTeşekkür ederiz canım. Senin de anneler günün kutlu olsun. Anneler günü bugün sen yapsan yemeği olmaz mı de eşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?