- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.859
- 598
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #14.301
Kızlar ben bugün pazardan taze yaprak aldım. Nasıl yapacağım onu sıcak suda biraz bekletip sarsam olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bugün bende sardım. Tencerede su kaynarken az az içine atıp biraz beklettim rengi değişiyor zaten tersini cevirirsin biraz da öyle bekletip alırsın sudan. Hemen oluyor.Kızlar ben bugün pazardan taze yaprak aldım. Nasıl yapacağım onu sıcak suda biraz bekletip sarsam olur mu?
Canım bugün bende sardım. Tencerede su kaynarken az az içine atıp biraz beklettim rengi değişiyor zaten tersini cevirirsin biraz da öyle bekletip alırsın sudan. Hemen oluyor.
Rica ederim:) ben atmadım ama suya az tuzda atabilirsin tuzlu seviyorsan..Hah tamamdır ben de öyle yapayım madem. Çok teşekkür ederim. :)
İki kişiyiz yenmiyoruz ama yapmadım vazgeçtımEllerine sağlık canım da pilav niye öyle az![]()
Tavuk suyuna corba.
bamyayemegi
Biraz geç oldu ama Allah kabul etsin kızlar.Kıymalı börek
Yoğurt çorbası
Söğüş
Çay
Halka tatlı
Ramazan şerbeti![]()
Kolay gelsinKızlar ben bugün pazardan taze yaprak aldım. Nasıl yapacağım onu sıcak suda biraz bekletip sarsam olur mu?
Kolay gelsin canım. Yaz geliyor artıkBenim dun yaptigm yemekler var yeni bisey yapmayacagm kizimin kiyafet dolabini duzenliyorum
Bnde tavuk corbasi ve pilav var cankmSelamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
Fırında tavuk patates yapacakmış.
Siz de durumlar nasıl? Allah şimdiden kabul etsin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Soya soslu tavukSelamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Afiyet olsun canım. NerelerdesinBnde tavuk corbasi ve pilav var cankm![]()
Sade ama lezzetli bir iftar sofrası canım.Soya soslu tavuk
Makarna
Salata
Kazandibi![]()
Ellerine sağlık canım. Değişik bir menü olmuşDana kaburga low and slow
tereyagli eriste
Ayran
Salata
Ellerinize sağlıkBende beyti sarma bulgur pilavlı yapacağım birde biber közleyeceğim yanına . Şimdi de ekler yaptım![]()
Selamun aleykum kızlar. Dün gece kızım bir buçukta uyudu. Ben de öğleden sonra çocukları eşime bırakıp uyudum biraz. Yemek işini de eşime bıraktım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
ayseMsb
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Sagol evet bende isim yokken halledeym dedim kiziminkiler halloldu sukur ayirdim olmayanlari da .Kolay gelsin canım. Yaz geliyor artık![]()